18-årig flicka våldtogs av invandrare vid Vargön


En 18-årig flicka blev våldtagen i ett skogsparti nära Hallevibadet i Vargön på lördagskvällen någon gång mellan klockan fem och sju.
Flickan var på väg hem från en fest och fick sällskap med en man i 20 -30-åldern som förgrep sig på henne.

”Kvinnan ska ha haft sällskap från festen av en man som sedan ska ha våldtagit henne. Den misstänkte gärningsmannen befinner sig fortfarande på fri fot. Hans identitet är i nuläget okänd.

Polisen kallades till Näl strax efter halv elva på lördagskvällen och fick då reda på vad som hänt.

Flickan vet inte vem gärningsmannen är, säger Stig Rysén, inre befäl vid polisen i Trollhättan.

Vi är intresserade av alla iakttagelser som gjorts i området mellan klockan fem och sju.

Polisen hade vid tvåtiden på söndagseftermiddagen inte gripit någon. Under eftermiddagen gjordes undersökningar i området där våldtäkten kan ha skett.

Vi försöker hitta någon som kan länka till gärningen eller gärningsmannen. Senare kommer vi också att höra dem som var med på festen”.

Enligt signalementet handlar det om en utländsk kille i 20-30-årsåldern, klädd i mörka kläder, av normallängd och med normalt utseende.

Ring Polisen 112 vid akuta ärenden. Och 114 14 vid övriga ärenden.

Återigen en ung kvinna våldtagen av patrasket som våra styrande politiker importerat till landet. Dagligen våldtas svensk kvinnor, barn, äldre, handikappade etc etc.

Men politiker och övriga PK-ister struntar i detta och gör istället allt som står i deras makt att mörka vilka gärningsmännen är.

Kvinnorna råkar illa på grund av att debila politiker sätter riksdagsvalet och den medföljande makten i första hand. Undrar om vi någonsin får uppleva att någon av riksdagens 349 hycklare lyfter på röven och uppmanar alla andra politiker att göra allt för att skydda svenska kvinnor från utländska våldtäkts-maskiner?

Personligen så tror jag det händer först när någon Sverigedemokrat äntrar talarstolen.

PS Dn glömde i alla hast skriva ut att våldtäktsmannen var utländsk och runt 20-30 år.

Underligt att vissa tidningar utelämnar signalement när det är invandrare som ligger bakom våldsdåden.

18-årig flicka våldtogs efter fest

Kvinna våldtagen i Vänersborg

20 Responses to 18-årig flicka våldtogs av invandrare vid Vargön

 1. TARZAN skriver:

  Vi män för börja med att hämta våra systrar döttrar och mammor med bil när dom har varit på olika tillställningar.
  Svenska kvinnor och de unga tjejerna i synnerhet måste lära sig att inte gå hem ensamma på kvällen. Dessutom måste dom få in i skallen att det är dax att rösta på SD.

 2. Mrs Churchill skriver:

  Ja, men då har väl slöddren vunnit tyvärr. Jag tror det är det som det handlar om. Att dom vill begränsa vår frihet. Dom tål inte att vi västerländska kvinnor är fria och bestämmer över våra egna liv. Våldtäkt är ett vanligt medel för att bryta ner moralen hos fienden i krig. Då Sverige i mina ögon nu i det närmaste är ockuperat så är den liknelsen inte så drastisk som man kan tycka. Varje våldtäkt som begås av en invandrare och där offret är en svensk/svenska ska hädanefter ses som den krigshandlig den är och ska bestraffas därefter. Även om jag förstår vad Tarzan menar och om det inte skulle skada så måste detta lösas på annat sätt. Politikerna måste sätta ned foten och skärpa straffen dramatiskt. Om dom inte gör det frivilligt så måste vi tvinga dom. Fråga din riksdagskandidat vad han/hon anser om invandring och straffskalorna osv osv. Premiera dom som har rätt inställning. Rösta bort dom som vill fortsätta i samma spår. Utvisning ska vara obligatorisk vid grova sexualbrott. Det ska inte spela någon roll om GM har barn på bygden. ALLA ska även i fortsättningen ha rätt att röra sig fritt på gator och torg. Om inte annat så får väl vi börja beväpna oss för att skydda oss själva och vår egendom.

 3. my skriver:

  Det är väl inte bara utländska killar som våldtar. Och var står det att flickan är västerländsk.
  Var ska vi göra av alla svenska som våldtar o misshandlar och hur skall dom straffas? Naturligtvis skall alla ha rätt att röra sig fritt på gator o torg. Och då menar jag alla oavsett hårfärg ögonfärg hudfärg om du är blind döv eller handikappad. Behandla alla lika.

 4. oveg skriver:

  Det måste till en avskräckning. Sverige borde pröva att leasa fängelseplatser i Lettland – i nåt gammalt sådant från rysstiden – och med den fängelsestandard som råder där. Och inga permissioner eller halveringar av strafftider. Lettland är med i EU, så det borde inte vara ogörligt.

 5. Erica skriver:

  Detta blogginlägg är väldigt pinsamt.

  Våldtäkt är en fruktansvärd handling och straffen för sexualbrott i Sverige är ett skämt. MEN att påstå att det bara är invandrare som utför dessa brott är inte både rasistiskt och korkat utan också FELAKTIGT.

  Enligt statistik från 2008 är 60 % av gärningsmännen för våldtäkt av svensk etnicitet. 40 % är från andra länder än Sverige. Så våldtäktsargumentet kan ni släppa nu. Det fungerade för 20 år sen, men inte längre, så sluta bara.

  En annan sak du så finurligt uttrycker är att alla invandrare, eller ”patrask” som du säger, är ”importerade” hit av regeringen. Hur kan man ens skriva något sånt? De flesta invandrare som kommer till Sverige gör det för att de måste. Familjer som TVINGAS fly från krig/diskriminering/diktaturer.

  Denna blogg är främlingsfientlig och både du som driver den och ni som håller med borde allvarligt talat läsa på lite. Hoppas att ni kan komma ur den snea människosynen och vakna upp ur ert elände.

  Tacksam för svar.
  Mvh Erica.

 6. Nortexius skriver:

  My, folk som dig har ingen förankring i verkligheten en majoritet av överfallsvåldtäkterna i det här landet begås av ickevästerländska invandrare från Afrika och Mellanöstern. I Norge är de mer ärliga där har median gått ut med att 41 av 41 av alla våldtäkter i Oslo de senaste 3 åren begicks av invandrare.

  http://www.dagbladet.no/2009/04/15/nyheter/voldtekt/innenriks/5759702/

 7. Il Padre skriver:

  Vill man vara värd omdömet idiot så ska man INTE rösta på SVERIGEDEMOKRATERNA! Det borde varje människa med ett uns intelligens begripa idag! Den galna flyktingpolitiken räcker som enda skäl…

 8. Anna Carlbro skriver:

  My, alla ska behandlas lika, men när det gäller personer som inte är svenska medborgare finns möjligheten att utvisa dem. Det är en möjlighet som domstolarna har men som de sällan utnyttjar.

  Visst begås våldtäkter även av svenska män, men om man ser att män av en viss nationalistet begår oproportionerligt många våldtäkter, vilket är fallet, då är det förnuftigt att begränsa invandringen från dessa länder.

 9. spikharry skriver:

  Erica!

  ”Enligt statistik från 2008 är 60 % av gärningsmännen för våldtäkt av svensk etnicitet. 40 % är från andra länder än Sverige. Så våldtäktsargumentet kan ni släppa nu. Det fungerade för 20 år sen, men inte längre, så sluta bara”

  Det finns ingen undersökning från 2008 beträffande våldtäktsmäns etnicitet som du lögnaktigt försöker påskina.

  Citerar Aftonbladet som publicerade Brottsförebyggande rådets utredning om våldtäkter.

  Det är 10 år gamla siffror så det är med stor säkerhet mycket värre nu iomd den miljon invandrare som kommit hit under dom sista 10 åren.

  ”Det brott där invandrare är mest överrepresenterade är våldtäkt:

  9 invandrare av 10 000 jämfört med 2 svenskar av 10 000 registreras för våldtäkt. Överrepresentationen är därmed 4,5 gånger.

  För samtliga anmälda brott är invandrare dubbelt överrepresenterade”

  Vad säger fröken lögn om detta?

 10. Erik skriver:

  Mångkulturen har äntligen kommit till Vargön, och vilken entrè den gjorde.. Praktfullare än invigningen för Arena Vänersborg.

  Seriöst, få fatt på slöddret som begick handligen och släng ner han för ättestupan.

 11. Erica skriver:

  Jag har tagit min statistik från Katarina Wennstam. Kriminalreporter på SVT och erkänd författare. Hon har skrivit böcker och specialiserat sig på sexualbrott och jämställdhetsfrågor. Hon besökt rättegångar, brottsplatser, talat med många våldtäksoffer och förövare. Jag Jag anser henne och hennes böcker som en hyfsat tillförlitlig källa.

  Något jag tycker är mycket intressant är att du bara använder 1 enstaka källa (från Anftonbladet också, *skratt*) för att motbevisa mig.

  När det gäller sexualbrott räknar man med att 80-90 % av alla våldtäkter inte heller anmäls pågrund av skam/rädsla/andra orsaker. Det är något man också måste ta hänsyn till när man läser av statistiken. Har statistiken gått upp för att det begås mer brott, eller för att folk känner sig tryggare att anmäla idag än de gjorde för 20 år sedan?

  Jag ska läsa igenom rapporten från BRÅ så återkommer jag sen. Du får gärna kolla upp min källa också!

  Mvh Erica.

  • spikharry skriver:

   Aftonblaskan siffor är från Brottsförebyggande rådets rapport som kom till innan mörkningen satte stopp för mer info.

   Gjorde det ont vännen när sanningen slog till med full kraft mot dig 😉

  • Sveas rika skriver:

   Du har en pk källa vilket innebär att du som medborgare ALDRIG kommer att få veta den riktiga sanningen!!!

   \Svea med ej politiskt korrekta läsglasögon

 12. Erica skriver:

  Kära SpikHarry.

  Jag har nu suttit och läst igenom kartläggningen av polisanmälda våldtäkter från BRÅ’s hemsida som DU refererade till.

  Har kommit fram till att ”sanningen som slog till med full kraft” är DINA åsikter.

  Ledsen att göra dig besviken men..
  Det som står i rapporten om gärningsmännen är:
  Deras ålder i förhållande till offret.
  Deras relation till offret.
  Om de varit berusade vid övergreppet.
  Hur många gärningsmän som varit med.

  Men det nämns INGET om gärningsmännens etnicitet, ursprung, religion eller kultur.

  Så hur förklarar du din kommentar? (DEN SOM DU OCKSÅ TOG BORT?) där du förklarar att rapporten innehöll statistiska siffror som besvisade att det var fler % invandrare som våldtar?

  Precis som med mycket annat i denna blogg har du HITTAT PÅ DENNA FAKTA SJÄLV. Eller så har du helt enkelt litat på någons falska ord. Vet inte vad som är mest korkat.

  Och det är detta jag menar. Hur ska folk ens ta er på allvar när ni inte kan ta fram riktig/äkta statistik och tolka den?

  Om man inte kan skilja på åsikter och fakta har man ingen framtid i politiken.

  (Bifogar hela rapporten så att du kan läsa igenom den själv: http://www.bra.se/extra/measurepoint/?module_instance=4&name=V%e5ldt%e4kter%20slutred.pdf&url=/dynamaster/file_archive/050511/5bae71cb5169364a3fac9dacf796b048/V%25e5ldt%25e4kter%2520slutred.pdf )

  Tacksam för svar.
  Mvh Erica.

 13. Erica skriver:

  Och mörkningen du pratar om får du väldigt gärna förklara och lägga fram dina bevis.. (eller ska jag säga åsikter?) för.

  Mvh Erica.

 14. spikharry skriver:

  Mörkningen känner alla till men vissa blundar för verkligheten på samma sätt som du gör. Media håller igen om det är berikare som våldtagit varvid vi bloggare gör tvärtom.

  Sök på våldtäkter via media och sök på bloggarna så ser du mörkningen.

  Finns ingen borttagen kommentar återigen en lögn från vänsterhållet.

  Citerar direkt från BRÅ:

  ”Andelen utrikes födda
  som registrerats som misstänkta för våldtäkt var 4,5 gånger högre än andelen
  registrerade bland dem med svenskfödda föräldrar.

  När det gällde misshandel
  mot obekant man var deras andel 4 gånger högre”

  http://www.bra.se/extra/measurepoint/?module_instance=4&name=1brottslsveutland.pdf&url=/dynamaster/file_archive/051214/e7dae113eb493479665ffe649e0edf57/1brottslsveutland.pdf (sid 19)

  Sten Levander är professor i psykiatri och sitter med i BRÅ:s vetenskapliga nämnd: säger

  ”Det är katastrof överallt på BRÅ. Rapporterna som de gör är filtrerade, det utövas censur”

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article66852.ab

  Fredrik Reinfeldt uppger att ni har som stående tes att brottsligheten inte växer, samtidigt som i stort sett alla utanför BRÅ konstaterar att våldsbrottsligheten och den organiserade brottsligheten ökar.

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article66850.ab

  Erica fakta övervinner alltid lögner från vänster-patrasket 🙂

  Ha en trevli läsning lille vän.

  • Sveas rika skriver:

   Ha ha ha hur trött har man rätt att bli i detta samhälle?
   Jag tror jag är så trött att jag snart ger upp och köper hela skiten Bara jag får lite lugn och ro.
   Konstigt att Såna som érica inte klankar ned på att det saknas ett G på sista raden. 😉

   Ha det bäst ”Spiken jag ska försöka koppla ned ett tag för jag blir så Dj..la upprörd hela dagarna efter kontakt med verkligheten.

   \Svea

 15. Erica skriver:

  SpikHarry. Du vet själv att jag inte ljuger när jag säger att du tog bort din egna kommentar som låg till grund för min senaste.

  Har läst igenom den andra rapporten och den visade tydligen att invandrare är dem som begår flest brott i samhället.

  Du skriver att Sten Levander berättar om cencurering av många av BRÅ’s rapporter och du hävdar direkt att det är de med utländska ursrung som tar fördel av det. Finns inget som säger att det skulle kunna vara tvärtom?

  Jag är bara 18 år och jag kan inte svara för all brottstatistik. Men jag vet (refererar till Katarina Wennstam, och särskilt hennes bok ”En riktig våltäktsman”) att man måste vara ytterst försiktig vid behandling av våldtäktsstatistik.

  Som jag sagt några gånger förut beräknar man att bara 10-20 % av alla våldtäkter anmäls och därifrån är det mindre än hälften av alla gärningsmän som fälls.

  Vi kommer inte komma någonvart mer känns det som.
  Du har dina åsikter, jag har mina.
  Måste bara känns surt att de flesta i Sverige och världen håller med mig, medan de ser ner på sådana som dig.

  • Per-Åke skriver:

   Har följt din och Harrys lilla interna debatt 😉 kan intyga att inget inlägg är raderat utan du ljuger rakt ut, det beror på att du likt många andra blir överkörda av Harry och den kunskap han besitter.

   Du erkände själv härovan att Harry hade rätt om invandrarbrottslighet.

   18 år och så okunnig?

%d bloggare gillar detta: