Handikappad 19 årig kille våldtagen och rånad av andra killar


Först kidnappades den 19-årige mannen av tre män. Sedan tvingades han försöka köpa telefoner i sitt namn och hjälpa till att stjäla sina föräldrars bohag. Däremellan våldtogs 19-åringen i föräldrahemmet.

”I polisförhör berättar 19-åringen om de skräckfyllda timmarna då han var i tre unga mäns våld. Malmötrion, 17, 18 och 20 år gamla, åtalas nu för människorov i andra hand försök till grov utpressning och eller grovt olaga tvång. 20-åringen åtalas dessutom för våldtäkt.

De tre männen fick en dag i mitten av januari syn på den 19-årige begåvningshandikappade mannen på Knutpunkten och utsåg sannolikt honom till ett lätt offer, ett mönster som polisen känner igen från en rad andra utredningar om kriminella malmöungdomar som tvingat barn, ungdomar och handikappade att utföra bedrägerier.

Enligt det 19-åriga offret påstod männen att de tillhörde ett kriminellt gäng innan de tvingade in honom i en bil. Färden gick först till en butik där han beordrades att köpa en mobiltelefon med abonnemang i sitt namn. När bedrägeriet misslyckades kördes offret till sitt föräldrahem där han tvingades medverka i ett inbrott och stjäla bland annat tv-apparater och smycken.

För polisen har 19-åringen berättat hur han inte vågade annat än lyda när en av männen plötsligt beordrade honom att klä av sig, varpå han utsattes för en våldtäkt. Utanför rummet stod mannens två kamrater och hånskrattade.

Det gjorde ont och det var en hemsk upplevelse, säger 19-åringen i polisförhör.

Polisens brottsplatsundersökning och säkrat DNA på platsen stödjer hans berättelse.

20-åringen som nu åtalas för övergreppet erkänner att han onanerat inför 18-åringen men förnekar våldtäkten.

Efteråt tvingades 19-åringen hjälpa till att bära iväg stöldgodset. I polisförhör uttrycker han sin förvåning över att ingen granne eller någon av de byggnadsarbetare som befann sig utanför huset reagerade när bland annat två tv-apparater bars ut av honom och de tre männen.

Innan trion senare samma dag kunde gripas av polisen hade 19-åringen tvingats till ytterligare tre försök att köpa mobiltelefoner och annan elektronik. I en av butikerna lyckades han slå larm om att han var kidnappad.

Rättegången inleds på fredag i Helsingborgs tingsrätt och beräknas pågå i fyra dagar”.

Finns ingen anledning att ens fundera på vad för typ av gärningsmän det är som sätter på alla som har ett hål.

När vissa minoriteter är sugna på ett skjut och pengar då ligger alla i riskzonen, unga som gamla, handikappade, och utvecklingstörda etc etc..

Kidnappningsoffer våldtogs under inbrott

Annonser

18 Responses to Handikappad 19 årig kille våldtagen och rånad av andra killar

 1. GalaXyBloggen skriver:

  De är ena riktiga charmtroll.

  Trevlig Helg

 2. Baben skriver:

  Jag tänkte skriva, men jag känner så primitiva känslor
  att jag måste avstå!!!!!
  Vi har en gammaldags uppfattning, vi norrlänningar
  Det skjuts alldeles för lite!!!!!
  Hade detta skett, mot någon i min bekamradskrets,
  Jag lovar vederbörande hade inte haft några framtids
  problem alls. Blötmyren perfekt!!!!

 3. Sveas rika skriver:

  Ja Baben
  det finns inte så mycket att säga,man blir bara stum.
  Men jag är rädd för att Blötmyren är för liten det behövs djupare,fler större myrar för att hålla Sverige i shack.
  \Svea

 4. NIsse skriver:

  Fyfan vilka svin, jag vill ha ett garde som flår sådana äckel och lägger ut filmen i avskräckande exempel. Kanske krossa pungen framför kameran? SVIN!

  • Robin_Shadowes skriver:

   Skär av kukarna på avfallsprodukterna och tvinga dem att äta upp dem vore ett passande straff tycker jag.

 5. Cavatus skriver:

  Dessa vidrigheter rapporteras inte ens längre i gammelmedia. Jag förstår dem nästan. Händelserna står i strid med deras månkulturella ideologi, och om de skulle skriva om det förstår ju ALLA vilka troll det handlar om, då det utspelas i Malmö och även om inga signalement skrivs ut. Ur led är tiden och mer än så …

  Medias mörkning har jag beskrivit här

  http://aktualia.wordpress.com/2010/02/25/locket-fortsatt-pa/

 6. GalaXyBloggen skriver:

  Garden ja.. Det blir det om detta får fortsätta;) Det ser jag faktiskt fram emot.

 7. A-mannen skriver:

  get och kamel hålen saknas tydligen

 8. Bo skriver:

  Och vad blir straffet för kidnappning och våldtäkt då?
  Antagligen någon form av samhällstjänst. Det är så jäkla patetiska straff i Sverige så man exploderar av ilska. Kidnappning och våldtäkt på en förståndshandikappad stackare. Jag dömmer asen till 30 års straffarbete med livstid utvisning efter avtjänat straff.

 9. lasse1 skriver:

  Medias mörkläggning kan på sikt ta hus i helvete…
  Politikerna skiter blankt i vad som utspelas i grannskapen till invandringstäta problemområden…
  De etablerade politikerna vet genom sina kanaler med rättsamhället, att arabkillar har en vissa vana att ta sina våldtäktsoffer i tvåan..
  Bodström om inte annat, som har följt en och annan rättegång borde inte vara förvånad om också en kille får utstå en sexuell förnedring…

  Finns bara ett sätt och bli av med dessa svin…
  Minst 10 år på anstalt och sedan livtids utvisning…

 10. Robin_Shadowes skriver:

  Har just sett senaste delen i en av mina absoluta favorit-filmserie, Saw VI. Hela idéen med dom bisarra och sadistiska fällorna är ju att rehabilitera osympatiska personer. Jag tycker faktiskt John Kramer a k a Jigsaw faktiskt har en poäng där. Allt det slödder som befinner sig i Sverige just nu borde utsättas för just sådana där Jigsaw-fällor. Dom som överlever, visserligen inte så många, får sig verkligen en tankeställare. Fast i filmerna är det ju trots allt mer eller mindre vanliga amerikaner som utsätts och det är ju ändå ett civiliserat folkslag. Här hade det mest blivit araber, albaner, somalier och andra musslor som kommit ifråga och deras tanke-verksamhet har ju mycket i övrigt att önska. Så mycket till tankeställare hade det förmodligen inte blivit. Å andra sidan så hade vi ju kunnat trösta oss med att inte så många hade överlevt. Folk önskar ofta en ny Lasermannen. Jag skulle hellre vilja se en riktig Jigsaw.

 11. RICHARD skriver:

  Fan så förbannad man blir,det finns inte ord nog,finns det inget garde man kan gå med i?
  Snutarna gör som vanligt ingenting,råttorna kommer nog undan väldigt milt,därför måste det till något annat,så svinen får vad dom förtjänar.

 12. annullera skriver:

  Jag finner inte ORD! Ingen upplyftande läsning precis, men det är sanningen som övriga FALSK- och SKITMEDIA gör allt för att dölja.

  Spikharrys öppna nyheter där HELA SANNINGEN lyfts fram. Spikharrys Blog är Guld Värd och var och en borde förstå att han lägger ner ett jättearbete för att människor skall få reda på hur det verkligen förhåller sig. Han gör ett jättejobb och lägger mycket tid mycket för allas vår skull. Jag hoppas innerligt att allt hans arbete i slutändan kommer att medverka till det resultat som vi alla hoppas på, den så viktiga vågmästarrollen för SD.

 13. TARZAN skriver:

  Jag har aldrig hört talas om en svensk man eller pojke som har blivit våldtagen av en annan svensk man. En svensk man blev våldtagen av 3 Saudi arabiska män i LUND 1973 en händelse som blev nedtystad på grund av Oljekrisen samma år, tack för det Olof Palme.
  – I lilla Norrtälje blev en 12 års svensk pojke indragen i ett källarförråd och fick smaka turkisk vitlöksbanan av två 15 åriga turkpsykopater. Socialen övertog utredningen och allt tystades ner. Men jag kan säga att ND har deras namn.
  – I en av Norrlands städerna drogs en ung pojke ner i ett dike och blev våldtagen av en arab – han fick 4år och 6 månaders fängelse och utvisning.

 14. RICHARD skriver:

  När börjar folk fatta att dom håller på att bli arabernas `bitchar`?
  Tänk om man fick ett par minuter i enrum med avskummen.

 15. Toksvensken skriver:

  Får hoppas barnen till någon politiker råkar ut för samma sak, det skulle glädja mig väldigt mycket! Vanliga svensken blir ju alltid idiotförklarad när denne anmäler något, och dessutom tystad av både media och s.k politiker! Är du en riktigt rejäl man/kvinna som vill ta hand om och skydda dina barn? Rösta INTE på det slafs till politiker som huggljuger om varandra inför valrörelsen, rösta på det allra mest politiskt korrekta partiet istället – SD!! Sälj inte din själ och dina barns framtid till ”nysvenskarna”, visa att du inte kuvas av medias idiotier! Rösta på SD och gå från vallokalen men en inre ro och starkare självkänsla! Du har försvarat dig själv, dina barn och din familj! Välkommen i gemenskapen som heter SD i kommande val!!

 16. Erica skriver:

  Gud vad hemskt! Vissa människor är verkligen rubbade!

  Har bara en fråga gällande inläggets avslutning och en kommentar ovan.

  Citerar:
  ”Spikharrys öppna nyheter där HELA SANNINGEN lyfts fram. Spikharrys Blog är Guld Värd och var och en borde förstå att han lägger ner ett jättearbete för att människor skall få reda på hur det verkligen förhåller sig. Han gör ett jättejobb och lägger mycket tid mycket för allas vår skull. Jag hoppas innerligt att allt hans arbete i slutändan kommer att medverka till det resultat som vi alla hoppas på, den så viktiga vågmästarrollen för SD”

  Vart är informationen/faktan som bevisar att gärningsmännen är utländska?
  Att säga:

  ”Finns ingen anledning att ens fundera på vad för typ av gärningsmän det är som sätter på alla som har ett hål.

  När vissa minoriteter är sugna på ett skjut och pengar då ligger alla i riskzonen, unga som gamla, handikappade, och utvecklingstörda etc etc..”

  är väl inte FAKTA?
  Blir förvirrad av vad folk skriver..

  • TARZAN skriver:

   ERICA !!!!! ¤¤¤¤¤¤¤¤
   Syrianer och Perser har berättat för mig om arabers mystiska homo sex liv. Det har till och med stått i Ful media att 50 % av dom är bi sexuella även turkar har driften både fram och bak, inte alla men cirka hälften.

%d bloggare gillar detta: