7-klövern eniga ja till moskébygge i Rinkeby


Politikerna i Stockholm är eniga om att en moské bör byggas i Rinkeby i västra Stockholm. Det skriver företrädare för M,S, FP, MP, KD och C på Dagens Nyheter debattsida.

”Muslimer i Rinkeby har under flera år velat bygga en moské, och nu kan Stockholms stad erbjuda dem en lämplig plats.

En moské kan stimulera det lokala näringslivet och bidra till ökad trygghet i området, hoppas de sex Stockholmspolitikerna. De poängterar också att det varit viktigt för partierna att hitta en bred överenskommelse för byggandet av en ny moské för att motverka fördomar.

Vår förhoppning är att det blir en positiv ekonomisk effekt för Rinkeby och att moskén samtidigt kan öka tryggheten i området. Fördomar och diskriminering grundläggs vanligen i okunskap om det som är främmande för oss.

Det är positivt för Stockholm när kulturer och traditioner möts som kan påverka samhällets utveckling”.

Joakim Larsson (M)
ytterstadsborgarråd

Carin Jämtin (S)
oppositionsborgarråd

Lotta Edholm (FP)
skolborgarråd

Yvonne Ruwaida (MP)
oppositionsborgarråd

Ewa Samuelsson (KD)
äldreborgarråd

Per Ankersjö (C)
gruppledare.

Det värmer mitt hjärta att 7-klövern alltid kan samsas när det handlar om att skapa förbättringar för våra ny-svenskar. Otroligt vilket fin sammanhållning dom har just då.

Tänk om dom vore lika samarbetsvilliga när det handlar om svenska folkets bästa också.

Ni som röstat på dessa partier borde skämmas, finns inte ett enda land i världen dom senaste 15 åren som förtryckt sitt eget folk lika mycket som dessa hycklare har gjort.

Eurabia är när förestående.

I Sävedalen som ligger strax norr om Göteborg stoppade ni ett munk-tempel med orden ”det passar inte in” varför anser ni då att moskéer passar in överallt?

Nu gäller det att fler och fler röstar rätt i nästa riksdagsval (SD) annars är det nog tusan kört för varje svensk.

Klartecken för moskébygge i Rinkeby

Klartecken för ny moské i invandrartäta Rinkeby

21 Responses to 7-klövern eniga ja till moskébygge i Rinkeby

 1. A-mannen skriver:

  De samlar på sig mycket quislingarna.

 2. Teddy Möller skriver:

  Jag skäms…har röstat sosse i alla år. Det kommer inte att hända igen…ok?

 3. Cavatus skriver:

  Ok, Teddy, du är förlåten på villkoret att du agiterar emot sossarna fram till valet. Tala om sanningen, samla på dig fakta och statistik. Presentera siffrorna varligt, du kan bli hätskt bemött för folk bli chockerade av den brutala sanningen.

  Skriv ut och sätt upp denna lapp i affärer, på anslagstavlor och i trappuppgångar:

  http://www.box.net/shared/dn4vryl63j

  Sverige måste räddas!

 4. Cavatus skriver:

  Teddy! Affes statistikblogg har fakta och siffror. Ring in till programmet Ring P1 men formulera dig väl, bli inte arg, och presentera fakta. Ha gärna ett manuskript och låt inte programledaren förvilla dig. Du får säga i växeln att du tar upp ett visst, politiskt korrekt ämne, och sedan styra in diskussionen på aggravaerande FAKTA om t.ex. massinvandringen, rån, bilbränder, våldtäkter eller någon annan brännande i media onämndbar, fråga.

  Ladda ner och läs detta flygblad som är helt faktabaserat

  http://privat.bahnhof.se/wb704147/massinvandringsfakta.pdf

 5. Lasse skriver:

  Tycker inte att ett moskébygge i så muslimsktäta områden som Rinkeby och Tensta är helt fel. En moské av klassiskt yttre utseende skämmer definitivt inte de statsdelarna.

  Däremot är jag emot att man tillåter böneutrop fem gånger om dagen och på fredagen. Och tyvärr är det så att om man ger bygglov för en moské med minaret med förbehållet att inga offentliga böneutrop får förekomma, kommer detta att överklagas av muslimer redan innan bruket torkat med hänvisning till diskrimineringslagen och att kyrkklockringning är tillåtet. Som med det pragmatiska beslutet att acceptera kvinnlig muslimsk hårbeslöjning inomhus i skolan, som rättshavererade muslimska extremister sedan använder som argument för att få bära identitetsdöljande slöjor som niqab och burqa. Om muslimer nöjde sig med ”lillfingret” tror jag inte det skulle uppstå en så infekterad debatt om moskébyggen. Den som skjuter sig själv i foten får skylla sig själv.

  Dessutom, den som inte kan höra skillnad på välljudande klockringning och böneutrop i falsett måste vara totalt tondöv.

  • annullera skriver:

   Problemet med moskébyggen är att det kan föra med sig mycket annat skit som inte hör hemma i DEMORKATISKA – och civiliserade länder. Räck sedan lillfingret och dessa människor tar bägge dina händer…hela din kropp!

 6. svensk1 skriver:

  Ok, Rinkeby är ett förlorat slag, men kriget går vidare. Kanske bättre att bidragstagarna i NV Stockholm har något att gå till på dagarna. Men jävlar om det kommer en imam och snackar skit om icke-muslimer och hetsar mupparna som de gör i England. Sveriges andra muslimska getto/enklav har bildats. Hoppas judarna från Malmö flyttar till Rinkeby nu, för det är väl så det multikulturella samhället är tänkt att fungera? Och svenskarna kommer tillbaka också? Och finnarna? Visst får vi ett trevligt multikultisamhälle?

  ”Islam, denna absurda gudalära från omoraliska beduiner, är ett ruttnande kadaver som förgiftar våra liv.” – Kemal Atatürk

 7. Robin_Shadowes skriver:

  Här ser vi svart på vitt orsaken till varför gamlingarna bara får två koppar kaffe och ett halvt ägg. Släng ut mussarna och ge gamlingarna värdig vård i livets slutskede i stället.

 8. Olbap skriver:

  En ”svensk” moské är tyvärr en moské, punkt. Muslimska predikningar görs på arabiska och med fulla hänvisningar till bland annat Haditherna (en samling av traditioner gällande den muslimske profeten muhammeds ord. Haditherna är det som i praktiken styr muslimers livsföring), jag citerar sahih bukharis hadithsamling, nedtecknad för 1200 år sedan: ”På domens dag ska stenarna pch träden tala och säga: Oh muslim! Det gömmer sig en jude bakom mig, döda honom!” – detta var 1100 år innan staten israel fanns, inspelningar av dessa hadither såldes på Södermalmsmoskén för några år sedan. För att söva godtrogna svenskar så har muslimerna då och då svenska ”gudstjänster” där de rabblar sånt som de vet svenskar vill höra. Faktum är att med en moské i rinkeby så kommer den ”trygghet” artikeln talar om att bestå av salafimuslimer som genom sitt sociala tryck på i synnerhet kvinnor bidrar till att fler och fler muslimer i Sverige ”tystnar” och rättar sig i det bokstavstroende islams led.

 9. Nuder skriver:

  ” Kräv hiv-test för att ha sex med maken ”

  Somalier som haft sex under besöket i hemlandet riskerar att smitta sina fruar, skriver Gibril Musesultan, kontaktperson för Somaliska hälsoteamet.

  ”Jag känner till en hiv-smittad kvinna i Sverige som bara har haft sex med sin man i hela sitt liv.”

  ”Vägra ha sex med era män som varit i Somalia så länge de inte hiv-testar sig.”

  Det gäller inte alla, men många somaliska gifta män har sex med andra kvinnor när de besöker sitt hemland. Ibland handlar det om prostituerade kvinnor. Ibland gifter sig mannen tillfälligt med en annan kvinna i Somalia, men håller det nya äktenskapet hemligt för sin fru hemma i Sverige.

  http://www.expressen.se/debatt/1.1431376/krav-hiv-test-for-att-ha-sex-med-maken

 10. lasse1 skriver:

  En eller flera moskéer i invandrartäta stockholmsområden såsom; Fittja, Rinkeby, Tensta eller Vårby skall man självklart diskutera o. även tillåts ha en viss uppfattning om…
  Men visst, är det osvenskt så det förslår…

  Men å andra sidan….Dessa områden är ju redan så osvenska, så någon moské hit eller dit…kan väl inte påverka bostadsområdets karraktär.

  Däremot så borde moskén på Södermalm i Sthlm, tas under omprövning. Hur många muslimer bor på Södermalm? Finns det något underlag i grannskapet?
  Förmodligen inte…
  Denna byggnad berättigar absolut inte till en permanent lösning…

  Platsen är nog så åtråvärd som bostäder för skattebetalare för Sthlm´s kommun…
  Alltså… Riv moskén på södermalm eller flytta denna tornbyggnad till Rinkeby.
  Då har man ju fått grundstommen till att börja med.
  Så att säga…

  Read more: http://politisktinkorrekt.info/2010/02/27/moske-ska-byggas-i-somaliska-rinkeby/#ixzz0gkPss7bD

 11. jamesbonde skriver:

  Det är väl bara en tidsfråga innan etniska svenskar hänger under lastbilar för enkel resa ut ur det fina mångkulturella pajaslandet där man monterat ner välfärden och diskriminerar sin egen befolkning.

 12. GalaXyBloggen skriver:

  Jag skulle vilja veta på vilket sätt en moske stimulerar det lokala näringslivet?

 13. Sveas rika skriver:

  Måste vi som medborgare gå med på vad skit som helst?
  Kan vi inte begära folkomröstning eller liknande?
  Ty detta vill inte jag som medborgare ha i min omgivning!!!
  Nej en sväng med kvasten & sopa undan fötterna på sittande etablissemang.

  \Svea med kvasten

 14. annullera skriver:

  Munktempel passar inte in, men Moskéer passar in! Hur i hela he….hänger detta nu ihop? Fred, harmoni och godhet passar inte in i vårt land, våld, hot- och förtryck passar in?

  Vad är det för DÅRAR som väljarna givit sitt förtroende? Vad är det sedan för väljare som ger dessa DÅRAR sådan makt?

 15. Jehovah skriver:

  Usch vi måste följa Schweiz exempel o förbjuda minareter o dylikt skit som ej hör hemma här.

 16. JOG skriver:

  Moskee´byggen hit och dit ,men vem eller vilka betalar
  det? Kan det vara svenska statens stackars skattebetalare?Jag larvar mig alltså inte och är inte ironisk jag undrar?

 17. JOG skriver:

  En annan sak som jag funderar över är att det finns vad jag vet bara ett enda stall för kameler i hela stockholms området.Hästar och häststall finns det massor av ,sitter i ett stall och skriver det här.Hästar ser man överallt ,man jag har hittills aldrig sett en enda kamel i stadsmiljö?Har våra stockholmspolitiker helt missat den här viktiga integrationsfrågan?I göteborgsområdet ,ska det i alla fall finnas 2 kamelstall,om inte jag är alldeles felinformerad.

%d bloggare gillar detta: