20 personer i åldern 13-14 år misshandlade 2 tjejer


Två flickor blev på lördagskvällen slagna och sparkade av ett större gäng på Busstorget i Jakobsberg.

”Det var ett vittne som larmade polisen klockan 18.14.

Enligt vittnet var det ett gäng på cirka 20 personer i åldern 13-14 år som misshandlade flickorna, säger Björn Engström på polisens ledningscentral till Sveriges Nyheter.

En av flickorna blev så illa slagen att hon fördes i ambulans till sjukhus. Vid 19.20-tiden hade polisen ännu inte gripit någon misstänkt”.

Eländet tar aldrig slut, kort efter denna hemska misshandel så blev en äldre kvinna rånad och nersparkad på Tönsbergsgatan av flera gärningsmän.

Våldet fortsätter och ingen av dom styrande i riksdagen verkar byr sig om eländet. Nu är det valår och den makten dom kan tillskansa sig är viktigare än att lösa helvetet som fortgår i vårt land.

Vi måste få till en förändring, men det är svårt när stora delar av svenska folket inte känner till vad som händer i vårt avlånga land.

Rösta fram SD till vågmästare, det är den chans vi alla måsta ta tillvara på innan det är försent.

Gäng misshandlade tonårsflickor

Gärningsmännen slog ner kvinnan och sparkade henne i huvudet

16 Responses to 20 personer i åldern 13-14 år misshandlade 2 tjejer

 1. Per-Åke skriver:

  Härliga Sverige landet som berikar oss med akademiker och rakeforskare, men frågan är vad vi gör med avfallet?

 2. lasse1 skriver:

  Spelar ingen som helst roll för de styrande om det är etniska svennar eller blattar som står för våldsamheterna.
  Fru Ask och advokaten Bodström skiter fullständigt i
  snorungarnas framfart.
  Är det dessa politiker som vi skall ge förtroendet att styra landet i ytterliggare fyra år?

  Vakan gott folk innan landet helt är förlorat…

 3. JOG skriver:

  Tja så här är det här utåt i dom här trakterna ,den här gången var det i jakobsberg men det kunde lika gärna varit i kallhäll tensta kista rinkeby kista spånga hässelby vällingby åkermyntan mm så här ser det ut och är i stort sett överallt.En gång i tiden bodde den store förstöraren och förgöraren Olof Palme
  i närheten av vällingby .Undrar om han skulle kännt sig nöjd om han fortfarande levt.Nöjd över och med
  det samhälle han lade grunden för?Lisbeth Palme ser man fortfarande ibland ,såg henne på Läkarmissionen i
  vinsta här ute sist fast det var ett bra tag sen sist.Hon
  såg mycket nöjd och belåten ut när hon shoppade och pengarna hon betalade gick till afrika.Hon fattar nog
  inget av allt det här och vistas nog mest i sitt radhus om hon har det kvar,håhåjaja ,eländes elände så
  här är det väl i hela Sverige nuförtiden gissar jag,
  sosse och kommunisternas fel.Och det nya kommunistpartiet moderaterna med sin egen mao Fredrik se tung,eller var det, se dum tung? inte gör han saken bättre.

 4. A-mannen skriver:

  läs muslimer,albaner eller valfri zigenarsläkt på reportaget ovan

 5. Christine skriver:

  Denna benägenhet att snabbt ta till våld kommer att bli deras fall. I ett civilicerat samhälle måste man lösa saker på ett mer nyanserat sätt, och fler och fler börjar inser hur dessa grupper fungerar.

  Man blev säkert förolämpad efter en invit och då går det såhär.

 6. lasse1 skriver:

  @ JOG 00:59

  Vi hoppades nog lite allmänt, att de nya moderaterna skulle observera den socialdemokratiska regeringsodugligheten. Sossarna oförmåga att inse en totalhavererad skola samt en integrationspolitik som helt har gått över styr.

  Men ack sa Nicke… De nya moderaterna är om inte, än värre med att plöja ned Sverige i skiten…
  Statsminister Fredrik Reinfeldt är hittilldags, detta århundrades största politiska bluff…

 7. Blodsven skriver:

  Idioterna släpper in horder med idioter i landet, men PK-arslena ser inga problem. Att 20 inavel ger sig på två flickor är så inihelvete sjukt beteende, som borde få den mest imbecille PK-idiot att ta sig en grundlig funderare vad som sker…

 8. annullera skriver:

  Detta är bara så fruktansvärt! Hur många till skall få sina liv förstörda pga av dessa våldsbenägna ärthjärnor som inte har något till övers för svenska ungdomar. Det bästa hade varit att samlas till en stor massdemonstration mot detta helvete som de tidigare- och nuvarande styrande har skapat, men det är väl inte det enklaste, hur många skulle ställa upp. Ett enklare sätt vore att bombardera regeringen med mail där de får veta vad folk anser om deras sjuka, respektlösa och framför allt oansvariga invandrings- och flyktingpolitik. Våra styrande borde läsa Spikharrys Blog, Merit Wager, Fria nyheter m.fl., men jag antar att de ha fullt upp med att fara land och rike runt för att sprida sina lögner- och valfläsk och göra allt för att värva röster inför valet. Jag står ändock fast vid att gemene man skulle kunna maila över en protest. Det som skrivs på denna blog borde landa på de styrandes bord.

 9. annullera skriver:

  Eller varför inte en protestlista!

 10. Jehovah skriver:

  Dessa jävla blattegäng tillbaka till Afrikas Djungel tack!!!

 11. paula skriver:

  20 mordiska livsfarliga galningar som ger sig pa nagra tjejer, varje timme, varje dag hander nagot liknande och politikerkan slass om vem som kan ge valjarna storst ROT avdrag.

  Vilket forbannat darhus, vilken tortyr de stackars offren tvingas utharda, de kanske inte ens overlever. De styrande maste bestraffas. Stall dem inform en tribunal, som Saddam Hussein fick, med alla straff som kan utmatas som alternativ, inklusive dodsstraff.

 12. leffe skriver:

  I det nya Sverige verkar detta vara en vanlig händelse.Om förövarna mot all förmodan skulle gripas kan dom ju alltid hävda ”nödvärn eller kränkning”.Dom skrattar hela vägen till banken när ersättningen för ”kränkningen” kvitteras ut.Dialogpoliser i all ära men vi behöver inte ”dialogdomstolar” En misshandel är ett grovt brott likaså rån .Sammhälstjänst är rena hånet mot vad lagen säger.

 13. Lena skriver:

  Vad vi behöver är ett antal nya ”laser-män”…

 14. Humlan skriver:

  Direkt när jag ser dessa rubriker säjer det numera ”pling” i hjärnan, och sedan ”invandrare”.
  Läs politisktinkorrekt.info, det borde varenda svensk göra.

 15. Jo skriver:

  Bara spä på med mera elände …snart är det dags att betala igen med ränta och den dagen närmar sig fortare än dom flesta tror…. OCH DÅ JÄVLAR I MIN LÅDA SÅ BLIR DET ÅKA AV!!!!

 16. Toksvensken skriver:

  Såg Humlans kommentar och den är dessvärre 125% sanning!Ett annat ord som säger ”pling” är begreppet ”släkting”, när det nämns i rubriker är det alltid någon av de otroligt många släktingarna som tagit en invandrares parti i ett bropttsmål – och vips är svenne platthatt chanslös!! Våga vara politiskt helkorrekt och rösta på det mest politiskt korrekta partiet – SD! Eller vill du att dina barns framtid skall vara heltäckande slöja och extremism? Dumma dumma korkade svensk,tänk till nu innan du röstar på något (dum)skalleparti i valet!!

%d bloggare gillar detta: