Muammar Gaddafi manar den muslimska världen till ”heligt krig” mot Schweiz


Libyens ledare Muammar Gaddafi manar den muslimska världen till ”heligt krig” mot Schweiz. Han beskriver Schweiz som en otrogen stat som förstör moskéer.

”Varje muslim, oavsett var i världen, som samarbetar med Schweiz är en avfälling, emot Muhammed, Gud och Koranen, sade Gaddafi på torsdagen i hamnstaden Benghazi i samband med högtidligheter på profeten Muhammeds födelsedag.

Libyens relationer till Schweiz har varit frostiga sedan 2008, när en av Gaddafis söner greps på ett hotell i Genève för att ha misshandlat tjänstefolk.

Libyen tömde sina schweiziska bankkonton, slutade sälja olja till Schweiz och fryste ned relationerna med alplandet. Två schweiziska affärsmän i Libyen greps och anklagades för bland annat brott mot visumbestämmelserna. Den ene frigavs häromdagen men den andre har fängslats.

Folkomröstningen i Schweiz i november förra året, när en klar majoritet sade ja till att förbjuda byggandet av nya minareter, försämrade ytterligare relationerna mellan Schweiz och muslimska länder, däribland Libyen.

Även FN och en rad europeiska regeringar fördömde folkomröstningsresultatet, som också Schweiz egen regering var emot”.

Nu kom det åter ett hot från en muslimsk ledare som manar alla muslimer till heligt krig på grund av ett förbud mot minareter.

Felet som alla länder gör, är att dom ger muslimerna sitt lillfinger men blir omgående av med hela handen.

Tänk om svenska politiker vore lika hjälpsamma mot sitt eget folk som dom är mot muslimerna. Men visst ja vi skall ju byta ut folket på sikt så 7-klövern kan styra och ställa som dom vill.

Men ni har inte förstått att ni så småningom blir deras drängar och pigor, se bara på Mona Sahlin hon är deras piga sedan många år tillbaks.

Gaddafi hetsar mot Schweiz

12 Responses to Muammar Gaddafi manar den muslimska världen till ”heligt krig” mot Schweiz

 1. Nisse skriver:

  Gadaffi är en knäpp diktator som hata demokrati, men trots att han hatar demokratin så är det ok för honom att leverera olja och få pengar från demokratiska länder.

  RIKTIGA demokrati-hatare borde sluta leverera olja till demokratierna. Vad skulle Iran’s folk göra om deras inkomster minskar med 75%? Jodå revolution.

 2. robban skriver:

  låter som en officiell krigsförklaring från libyens sida

 3. Sveas rika skriver:

  Jag tror det är dax för ett ww bomba skiten åt helvete.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Dags för Wilhelm Tell att visa skithögen Gadaffi att nu har han skitit i det blå skåpet för sista gången.

 5. Jo skriver:

  Bomba dom asen in i framtiden och visa vilka som bestämmer…amen

 6. A-mannen skriver:

  Han kan få vad han erbjuder X 10

 7. Bo skriver:

  Återupprepa det som Amerikanarna gjorde mot Khadaffi förut. Ett regn av klusterbomber över hans beduintält får honom att hålla käften i tio år till, eller så får han en resa till helvetet redan då.

 8. Anders skriver:

  Haha Bo, ja har något svagt minne av att han sket på sig när amerikanarna visade musklerna. Kan inte Sverige göra om det men med JAS plan tillsammans med Schweiz. Men bomba inte bort honom, han verkar hålla någon slags stabilitet i Libyen. Försvinner han så blir det väl inbördeskrig och flyktingar etc…. Eller sätt dit Mona Sahlin som tillförordnad ledare av FN tills demokratin funkar i landet(om 50 år kanske). Sahlin skulle säkert ta hedersuppdraget, här hemma har vi ett problem mindre också.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Tragiskt att det krävs riktiga hårdingar som ledare bara för att hålla resten av mussarna på (böne?)mattan. Men så är det bara eller That’s the way it is som Bruce Hornsby sjöng.

 9. Bo skriver:

  Mona Sahlin framstår som en debil lantlolla. Jag tvivlar att hon skulle kunna klara av att klippa biljetter på T-Centralen. Hon kan ju inte ens tala normal svenska, trots att hon är född i landet.

 10. Mr Executor skriver:

  Tänk om västvärlden skulle svara med samma mynt.Jihad mot alla j…a muslimer i hela Europa.Då skulle dom få krypa hela vägen tillbaka till ökensanden.Ljuva
  tanke.

 11. Libyer skriver:

  Alla Libyer vet att Qaddafi är ingen muslim alls, och att han är fiende till islam. vad han syfter med att upmana till Jihad mot Schweitz, är att föröka islamofobi i Schweitz. För att hans son blev fängeslad för att han har misshandlad två personer i Schweitz, Qaddafi har offrat Libyen’s intresse och rykte för att straffa Schweitz, bara för att Schweitz ville att göra rättvisa med hans idiot son. Men på andra sidan, har Schweitz släpt hans son trots att han var skyldig, för att dem som var misshandlad var inga ”riktiga medborgare” dem var från Moroco och Tunisie. Men det gjorde inte diktatorn nöjd. både Qaddafi och regeringen i Schweitz är shit samma, och offret i den här kris är muslimerna i Libyen och Schweitz.

%d bloggare gillar detta: