Våldtog ett barn friades i Tingsrätten som tyckte tjejen såg äldre ut


En 19-åring från Kristinehamn har stått inför rätta vid Örebro tingsrätt åtalad för våldtäkt mot barn, en då 13-årig flicka.

”Men Örebro tingsrätt väljer att lägga ned åtalet. Tingsrätten anser att det finns omständigheter som talar för att flickan framstår som äldre och att det inte kunnat bevisas att 19-åringen känt till att hon var under 15 år.

Han erkände att de haft samlag och att de ävan utfört andra sexuella handlingar.

När flickan blev berusad ringde han hennes mamma och mamman berättade att hon då upplyst 19-åringen om flickans ålder. Men detta kommer han inte ihåg. Han har inte heller reflekterat över hennes ålder då han varit inne på hennes bilddagbok och MSN.

Vid det första förhöret sa hon att hon inte visste om 19-åringen vetat om hennes ålder men att han inte frågat. Vid senare förhör sa hon att han vetat att hon var 13 eller 14 år.

Tingsrätten anser att det faktum att flickan efter att förundersökningen lagts ned, lämnat uppgifter som är negativa för 19-åringen, gör att hennes uppgifter måste bedömas med särskild försiktighet. Detsamma gäller de uppgifter som flickans mamma lämnat.

Det var hon som anmälde händelsen.
Tingsrätten ogillar åtalet och därmed också flickans skadeståndskrav på 75 000 kronor”.

Om ett tio årigt barn ser ut som 15 år skall våldtäktsmannen frias då också? Sedan gör tingsrätten en miss, tjejen var 13 år och även om hon frivilligt gick med på sex så är det straffbart ändå på grund av hennes ålder.

Offret får nu stå där som den skyldiga och detta på grund av att hon såg äldre ut. Det blir bara sjukare och sjukare i svenska domstolar.

Jävla puckon som sitter där och dömer. Ingen av dom har jurist-utbildning dom är simpla politiker utsedda av sina partier.

Åtalad för våldtäkt på barn friad av tingsrätten

Annonser

2 Responses to Våldtog ett barn friades i Tingsrätten som tyckte tjejen såg äldre ut

 1. Sveas rika skriver:

  De som sitter i DUMstolarna har säkert inga egna barn pga de valde karriären istället.
  Ut med packet som inte har vanligt bonnvett.
  Sitta och tilldöma skadestånd och löjligt låga straff för mörkhyade barn som förövrigt är vuxna det klarar de av.
  Näe återigen ett stort FY F.N …..

  \Svea som vill sopa till en del med kvasten

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Problemet med Sveriges dumstolar är politiseringen som pågått under flera decennier. Utan politikerna tysta medgivande så är det stopp i karriären. Vi måste få bort politikerna från domstolarna.

%d bloggare gillar detta: