S-märkta förorter skall rädda Mona Sahlin


16-åringen rånade 18-åringen på hans hundvalp genom att säga att han var drogpåverkad och farlig. Händelsen inträffade i Angered i Göteborg i juni i fjol.

”Pojken har ingått i ett ungdomsgäng som begått flera allvarliga brott runt om i Göteborg. I samband med valprånet misstänks de också bland annat för övergrepp i rättssak. De ska också ha rånat 18-åringen på mobiltelefon och bankomatkort.

16-åringen och hans fyra gängkamrater – en 19-åring och tre 20-åringar – finns med i ett åtal om elva åtalspunkter. Det handlar om bland annat rån, grovt rån och övergrepp i rättssak.

Den allvarligaste brottsmisstanken är från den 5 december förra året, då 16-åringen och en av 20-åringarna ska ha rånat en taxichaufför på sammanlagt 7 500 kronor och en GPS. Chauffören ”kidnappades” i praktiken i en timme, och fick ta emot ett eller två knivhugg i benet, och tvingades sedan också uppge sin pinkod till sitt bankkort.

Pojken är i dag omhändertagen av sociala myndigheter. Övriga i gänget är häktade”.

Angered, hjällbo, rosengård, fittja etc etc är enligt Mona Sahlin förorter där sveriges framtidshopp finns.

Socialdemokrater överlag vägrar konsekvent inse att det är i dessa områden som brottsligheten har sin grogrund på grund av den S-märkta invandrings-politiken.

Klart som tusan att Mona och hennes kommunist vänner inte vågar diskutera om våldet som sprider sig likt en löpeld i dessa områden.

Här finns bidragsväljarna som enligt Mona skall se till att hon senare i höst blir näste statsminister.

Inför EU-valet förra året besökte Mona och hennes anhang bl.a Angered och påpekade inför en jublande publik att Sverigedemokraterna är främlingsfientliga.

Hon ser hellre Piratpartiet i riksdagen då dom vill ha fri invandring till sverige. Det finns endast en fråga där den rödgrönasörjan till 100 procent är överens om.

Öppna dörrarna på vid gavel och låt alla som vill komma få göra det. Om socialdemokraterna skulle få makten senare i höst så kommer vi att få se en eskalerande brottslighet som vi aldrig upplevt tidigare.

Kom igen folket rösta rätt rösta på Svenskvänliga Sverigedemokrater det är vår sista chans nu till hösten.

18-åring rånades på hundvalp, taxi chaufför knivhuggen i benet

Annonser

5 Responses to S-märkta förorter skall rädda Mona Sahlin

 1. Pia skriver:

  Finns väl inget som kan rädda muslimernas talesman Mona Sahlin eller:!:

 2. JOG skriver:

  Man önskar rent spontant att Mona och hennes ,invandrar
  vänliga vänner fick pröva på hur det är att bo i angerered ,fittja eller i vällingby där jag tyvärr bor
  själv.Boendet i ett sådant område utan livvakter ,säkerhetspersonal och personligt vipkort hos polisen skulle nog snabbt få Mona att ändra sin attityd.Men detta kommer naturligtvis aldrig att ske för medan Mona hela tiden förstör för oss andra så vistas hon själv i gräddfilen och har gjort så hela sitt liv.

  PS det här vista ordbehandlingsprogrammet är otroligt
  irriterande , fullständigt meningslöst precis som
  en sossepolitiker ,och lika svårt att avinstallera.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Haha när Sd kommer över 4%-spärren blir det väl en mental Error 404 för Måna Muslim.

 3. annullera skriver:

  Hur kan det finnas någon som har något större förtroende för denna människan? Alla som har något innanför pannbenet borde genomskådat henne för länge sedan. Hon är falskhetens gudinna nr 1. Hennes nedlåtande attityd mot sina motdebattörer är rent äckligt med tanke på att hon inte har någon högre utbildning eller IQ. Hon har ju inte ens vanligt sunt förnuft denna fullständigt naiva människa. Till och med många av hennes partikamrater har inget större förtroende för henne, hur skall då vanligt folk kunna ha något förtroende. Hennes enda möjlighet att komma till makten är att ljuga och bluffa folk rakt upp i ansiktet, det är hon bra på. Hon kan gå ut och lova guld och gröna skogar till både pensionärer och de arbetslösa, sedan om hon håller vad hon lovar är en helt annan sak. Tyvärr kommer gemene svensk att bli blåst på konfekten, det finns andra som Mona värnar mer om och det är på dem hon kommer att lägga fokus och satsa pengar. Hon är inget annat än en stor skandal.

  Tror ni Mona skulle trivas bra i Angered, hjällbo, rosengård, fittja etc etc där sveriges framtidshopp finns. Man kan undra varför hon inte har flyttat dit för längesedan så hon kan få uppleva mångkulturen på riktigt nära håll.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Hon klarar inte ens av att sköta sin egen personliga ekonomi. Hur farao skall hon då klara av att sköta ett helt lands? Det kommer strömma in bidrag till alla utlänningar och muslimer utan tanke på att resurserna är begränsade.

%d bloggare gillar detta: