Utbredd antisemitism i rödgröna-sörjanDet har inte förekommit några attacker mot judar, och om judar här vill flytta till Israel är det ingen angelägenhet för Malmö säger S-märkta Ilmar Reepalu.

Saxat ur Gudmunsons artikel i dagens SvD.

”Malmös socialdemokratiska kommunalråd Ilmar Reepalu har haft många chanser att förklara sig alltsedan Skånska Dagbladet inledde en artikelserie om antisemitism med tre starka texter (Judehatet får dem att lämna Malmö, Klasskamrater skulle ”halalslakta” Jacob, samt Polisen: Hatbrott mot judar har fördubblats, 25/1).

I en första intervju jämställde Reepalu sionism, alltså den politiska idén om en stat för det judiska folket, med antisemitism, hat mot judar. Han menade också, enligt artikeln, att Malmös judar själva delar ansvaret (SkD 27/1).

I den efterföljande debatten har Reepalu hävdat att han avsiktligt vantolkats, (Medierna i P1, 20/2). Tyvärr går det inte att missförstå citaten i Sunday Telegraph (Jews leave Swedish city after sharp rise in anti-Semitic hate crimes, 21/2).

En av Europas största tidningar, globalt spridd, besöker alltså Malmö för att rapportera om vad som redan väckt eko i såväl Frankrike som Israel, och Reepalu får chansen att nyansera sin syn. ”Det har inte förekommit några attacker mot judar, och om judar här vill flytta till Israel är det ingen angelägenhet för Malmö”, citeras han”.

Ställ er frågan varför Mona Sahlin och Ilmar Reepalu trivs så bra i före detta kommunisten Lars Ohlys sällskap.

Reepalu säger: ”Det har inte förekommit några attacker mot judar” dessutom anser han att Israel är en varböld.

Lars Ohly demonstrerade i Malmö inför Davis Cup matchen med en palestinasjal där Israel är inte fanns med på kartan.

Lars stjernkvist (S) tidigare generaldirektör för Integrationsverket (1998-2000) demonstrerade ihop med nazister och höll tal under Hizbollahflagg och hakkors i Norrköping.

Socialdemokraten Peter Hultqvist skrev på sin blogg:

”På 1930- och 1940-talen så hatade nazisterna judarna. De tillskrevs de mest märkliga och negativa egenskaper. Med allt detta hatande kan jag inte se annat än att nazisterna och SD är två grenar på samma träd”

Märkligt uttalande då hans egna partimedlemmar öppet visar hur fientligt inställda dom är mot judar. Har du talat med Lars stjernkvist efter det att han demonstrerade ihop med nazister och annat pack under Hizbollahflagg och hakkors i Norrköping?

Socialdemokrater har under alla försökt framställa sig som felfria människor vars mål är att värna om alla (bortsett från svenskar) men i grund och botten är ni dom största hycklarna av alla.

Ni spottar på judiska folket som är arbetsamma och skötsamma människor som arbetar hårt varje dag precis som vad övriga svenskar gör.

I nästa andetag hyllar ni muslimer (Mona Sahlin i Botkyrka) det är här sveriges framtid finns.

Jag har mejlat till många Socialdemokrater och frågat varför ni hyllar våldtäktsmän, rånare, bidragstagare, analfabeter, och annat slödder för att i nästa stund spotta på skötsamma judar.

Något svar har jag aldrig fått. Tar det som ett svar ändå.

Sverige skall inte styras av partier som vill utrota judar och dessutom samarbetar med före detta rå-kommunister, och miljöpartiet som kräver fri invandring.

Ni åker runt i förorterna bland muslimerna och försöker värva deras röster genom att lova guld och gröna skogar.

När man ser Socialdemokraternas partiledare iklädd slöja då kommer illamåendet som ett brev på posten. Allah skall med eller hur Mona?

Per Gudmundson SvD: Judarna flyr Malmö och Reepalu ser på

Spikharrys tidigare inlägg om ”antisemiten Ilmar Reepalu och hans partiledare Sahlin som vägrar ta avtånd från hans uttalande

Hycklaren Peter Hultqvists (S) blogg hittar du här

Annonser

8 Responses to Utbredd antisemitism i rödgröna-sörjan

 1. Thomas skriver:

  Varför är det ingen som frågar Leif Pagrotsky (s) vad han anser om Reepalus arbete för att göra Malmö ”Judenrein”? Pagrotsky har aldrig hymlat om sin judiska identitet så det skulle kunna bli ett ganska intressant svar.

 2. N skriver:

  Det sällan jag läser något från dig som jag brukar hålla med om, det är antagligen eftersom jag är för ett mångkulturellt samhälle. Men ett samhälle kan knappast anses vara mångkulturellt om de olika kulturerna ger sig på varandra. Vare sig det är muslimers våld mot svenskar, svenskars våld mot muslimer, eller muslimers våld mot judar. Då är samhället inte mångkulturellt, då är bara olika kulturer som lever på samma geografiska yta, men inte i samma samhälle.
  Det man ser nu är helt klart resultatet av en misslyckat integrationspolitik. Snarare än att integrera så har den segregerat samhället… Det är så otroligt sorgligt när man tänker på det.

 3. Dalton skriver:

  När i världshistorien valde Sverige rätt sida? Tittar vi sedan på den rödgröna röran så blir det ännu värre. Där väljer man aktivt att stöda den sämsta skiten! Jämfört med det så är den traditionella nationella handlingsförlamningen och fegheten avsevärt bättre. Vi lämnade Finland i sticket men skickar miljarder till olika kommunistiska gerillor världen över. I MÖ stöder vi diktaturer i stället för den enda demokratin.

  När ska denna unkna nation bli som ett normalt västland?
  Föraktet för Sverige är fortfarande fullt berättigat.

 4. Nisse skriver:

  Vad har Reepalu för psykisk defekt? Är det någon som har en bokstavskod på hans sjukdom?

 5. Thomas skriver:

  Till Nisse:

  (s)!

 6. Joakim skriver:

  Hur vore det om svenska politiker för en gångs skull diskuterade svenskarnas situation? Det är ingen hemlighet att svenskar flyr från Malmö. Judarnas situation diskuteras av politiker som uppenbarligen tycker att judarnas välbefinnande är viktigare än svenskarnas eftersom man helt blundar för den terror i form av bland annat rån som drabbar svenskar.

 7. Vae Victis skriver:

  Idag riktar Svenska Dagbladet strålkastarljuset mot Malmö, staden som nu har en så stor muslimsk invandring att judar flyttar därifrån.

  Debattsidan Brännpunkt har upplåtits åt den pålitligt sionistiska och alltid uppmärksamhetsglada transvestiten Fredrik Federley som kräver det okänsliga kommunalrådet Ilmar Reepalus avgång. Han får eldunderstöd på ledarsidan av Per Gudmundson.

  Judarna känner sig osäkra och flyttar, ”Malmö håller på att bli en förlorad stad”, står det bl a.

  Men, men….alla svenskar som de senaste decennierna flyttat från Mamö för att massinvandringen gjort staden förslummad och osäker, som överfallits, rånats, misshandlats av invandrargäng?

  När skrevs det i SvD om dem?

  Nej, jag glömde ju att det är skillnad på folk och folk.

  Okänsligt av mig.

  http://jonasdegeer.motpol.nu/?p=339

%d bloggare gillar detta: