Rånvåg sköljer över mångkulturella Malmö


Flera ungdomar har rånats i centrala Malmö på tisdagkvällen. Polisen misstänker ett samband.

”En 14-årig pojke och hans kompis blev rånade på Kalendegatan vid nio-tiden på tisdagkvällen. Pojken har berättat för polisen att tre maskerade män stal hans och kompisens mobiltelefoner.

Pojkarna avtvingades mobiltelefoner, hörlurar och kontokort, men när den ena pojken uppgav att han inte hade några pengar på kortet, fick han tillbaka det.

Gärningsmännen sa även till en av pojkarna att om han ringer polisen kommer de att sätta en kula i huvudet på honom. Så det rör sig även om övergrepp i rättssak, säger inre befäl vid polisen i Malmö.

En stund senare blev en 17-åring rånad på Spångatan. Även i det fallet rörde det sig om tre maskerade gärningsman, som enligt offret var runt 18 år gamla.

Enligt polisens informatör Calle Persson kan åtminstone ett par av rånen ha samband med varandra eftersom tid och plats stämmer.

Vid elva-tiden på tisdagkvällen fick polisen även in uppgifter om att en 15-årig pojke ska ha rånats på Bergsgatan vid 21.30 och klockan 02.48 under natten till onsdagen avtvingades en person en mobiltelefon på Lönngatan.

Stämningen ska ha varit hotfull men det verkar inte som att något vapen har använts vid det rånet, säger polisens informatör Sofie Österheim”.

Hoppas nu att förespråkarna för mångkulturen känner sig nöjda när rånvågen sköljer över Malmö och övriga Sverige som en tsunami.

Under den tiden jag bloggat så har det inte gått en enda dag utan att det varit våldtäkter eller grova personrån utförda av invandrare.

Ni som är positiva till invandringen skriv gärna några rader och förklara hur ni kan ta ställning till fler invandrare när det redan är ett helvete här..

I sverige redovisas inte vilka det är som begår våldtäkter, rån, mord etc etc. Men risken att det är likadant här som det är i bl.a Norge är överhängande.

100 procent av alla överfalls våldtäkter i Oslo var invandrar-relaterade, över 70 procent av alla våldtäkter i Oslo kunde kopplas ihop med invandrare.

Drygt 90 procent av alla personrån i Malmö utförs av invandrare, jag ser personligen invandringen som ett mega stort problem, när våra styrande politiker trots allt elände fortsätter tala sig varma för en fortsatt massinvandring då är måttet rågat.

Nu är Somalier den största gruppen som söker asyl, dom flesta som kan läsa vet att somalier överlag är analfabeter och deras möjligheter att bli självförsörjande är lika med noll.

Göteborgspostens reportage för några år visade nästan alla var arbetslösa efter många år i sverige och mest satt på Café drack kaffe och drog i sig KAT.

Hur skall ett fåtal arbetare kunna försörja miljontals invandrare som hellre sitter på arslet dagarna i ända istället för att göra något konstruktivt?

Kostnaden för fängelseplatser bekostar vi också via våra skattepengar och dom är till bredden fyllda av kulturberikare.

Alla 100 tals miljarder som försvinner ner i stort svart hål varje år, kunde vi istället satsat på förbättrad sjukvård, äldreomsorg och högre pensioner för dom drygt 700 000 fattigpensinonärerna etc etc.

Men svenska politiker håller inte med alls, våra skattepengar skall finansiera vår egen undergång istället.

Ofattbart att SD inte har lika högt stöd över hela sverige som dom har i bl,a Landskrona och flera andra skånska städer.

Ungdomar rånade och hotade i centrala Malmö

Annonser

4 Responses to Rånvåg sköljer över mångkulturella Malmö

 1. elisabethloven skriver:

  Vet någon vilken nationalitet pojkvännen hade som försökte mörda 20-åriga Emma.??

 2. Hasse 51 skriver:

  I morse slog mig en som kan tyckas långsökt men ändå:Kan man inte se vissa likheter mellan Fredrik & anhang när det gäller att montera ned Sveriges / Svenskarnas välfärd men Karl den 12 :te ! Sjuk jämförelse ? Nja ser du hur Kalle dussin utarmade landet bara för sin egen vinnings skull ( visa omvärlden vad duktig han var). Samma sak händer ju nu : vi har inte råd att hålla vägar / järnvägar snö/isfria Vi skär ned i Svenska skolväsendet samtidigt ( som i Bollnäs kommun) ökar resurser för ”skäggbarns” utbilning i tex hemspråk. Nedskärningar i vården samtidigt som vi hör röster att ifrån nästa val ska inga asylregler gälla samt så fort en flykting kommer skall de från dag 1 kunna utnyttja Svensk sjukvård etc. Jag vet att många ser upp till Karl 12 men han utarmade detta land precis som dagens politiker gör. Och det för att väcka ”beundran” hos omvärlden samt kunna slå sig för bröstet i Bryssel : att vi är sä jävla duktiga………..UT PÅ GATOR OCH TORG OCH SE TILL ATT VI FÅR EN REGERING SOM SÄTTER SVENSKA& SVERIGE I CENTRUM !

  Hasse som ser snön som nått gott………….

 3. JOG skriver:

  Inte alls långsökt Hasse 51 ,om fler svenskar såg och
  förstod sådana sammanhang som du pekar på :skulle mycket hända rent politiskt.Men många års vanstyre och
  statlig indoktrinering verkar ha fått folk att sluta tänka på egen hand.Detta gäller naturligtvis inte dom
  som läser och skriver på den här och liknande bloggar
  önskar bara att det vore flera.

%d bloggare gillar detta: