16-åring åtalas för sexövergrepp mot en 7 åring och en 9 åring


En 16-åring i Örebro åtalas misstänkt för att vid minst 15 tillfällen ha utsatt barn för sexuella övergrepp.

”Enligt åtalet rör det sig om övergrepp mot en 7-åring och en 9-åring. Vid minst tio tillfällen ska övergreppen ha riktats mot båda barnen samtidigt och vid minst fem tillfällen mot 9-åringen. I samtliga fall i Örebro.

16-åringen är misstänkt för att ha gjort sig skyldig till övergrepp från maj förra året och fram till slutet av 2009.
Han har under polisförhören erkänt.

Förhören med de två barnen finns i dvd-inspelningar som spelas upp vid rättegången.

Kammaråklagare Louise Helleday har också begärt vittnesförhör med en person som i november förra året upptäckte vad som pågick. Det var då alltsammans avslöjades och polisanmäldes.

En polisutredning har sedan skett och förhör hållits med olika personer. Hela utredningen är inlämnad till domstolen och sekretessbelagd.
I och med åtalet blir det nu rättegång vid Örebro tingsrätt. De båda barnen har fått ett målsägandebiträde, en advokat, som företräder dem vid rättegången”.

Tror nog att 16 åringen har stora chanser att på sikt bli en utsökt socialdemokrat eller vänsterpartist.

Har tyvärr inga uppgifter om gärningsmannen just nu, men visst tyder allt på att det är en ”svensk grabb” som ligger bakom helvetet dom små barnen fått utstå.

16-åring i Örebro åtalas för
flera sexövergrepp mot barn

Annonser

4 Responses to 16-åring åtalas för sexövergrepp mot en 7 åring och en 9 åring

 1. Insikt skriver:

  Önskar en sida el flik där man kan lägga in det man hittar i tidningar. Som detta tex.

  Nobbades på krogen – får skadestånd
  Publicerat 2010-02-23 23:52

  Sex män vägrades av etniska skäl inträde till en nattklubb i Stockholm. Händelsen spelades in på video. På tisdagen dömdes klubbens samarbetspartner, Elite Hotel, att betala sammanlagt 90.000 kronor i skadestånd till männen.

  Skriv ut Tipsa Textstorlek
  0 Bloggar
  6rekommendationerAnnons:Svea Hovrätt anser i sin dom att männen diskriminerats på grund av sitt utseende och hävdar att de behandlats sämre än andra.

  Männen hade en längre tid känt sig diskriminerade av olika uteställen i Stockholm. De hade svårt att bli insläppta. För att undersöka om svårigheterna berodde på deras etniska tillhörighet beslöt männen i april 2005 att besöka nattklubben i Stockholm.

  Klubben ägdes av ett bolag som hade ett nära samarbetsavtal med Elite Hotel som ägde lokalerna och hade tillstånd för serveringen av alkohol. Såväl klubben som hotellet hade egna dörrvakter.

  Tillsammans med flera andra personer som hade svenskt utseende delade männen upp sig i fyra grupper med tre personer i varje. Besöken spelades in med videokamera och bandspelare. Resultatet blev att grupperna med utländskt utseende nekades inträde av en vakt medan de övriga grupperna släpptes in på nattklubben.

  Händelsen ledde till att diskrimineringsombudsmannen (DO) kopplades in. Klubbens dörrvakt åtalades men åtalet drogs senare tillbaka av åklagaren på grund av preskription.

  DO stämde emellertid hotellet och hävdade att dörrvakten i första hand var anställd av Elite Hotell och i andra hand av bolaget bakom nattklubben. Stockholms tingsrätt ansåg dock inte det bevisat att vakten var anställd av hotellet och underkände därför skadeståndskravet mot Elite Hotel.

  Svea hovrätt har en helt annan uppfattning. Domstolen menar att Elite Hotel var den som huvudsakligen ansvarade för klubbens verksamhet och därmed också ansvarig för hur männen bemöttes.

  Hovrätten konstaterar att männen missgynnats på grund av sitt ursprung och som bevis för detta nämner domstolen videoinspelningen. Männen anses därför ha rätt att få ett skadestånd på 15.000 kronor vardera av hotellet.

  Kjell Rynhag/TT

 2. Insikt skriver:

  Så här ser det ut, DO i ett nötskal. Troligtvis så har dom erfarenheter av dessa personer sen tidigare o naturligtvis inte vill släppa in dom.

  Jag har drivit krog i en massa år, och upplevt detta med våra gäster. Störiga ,bråkiga totalt respeklösa är dessa gäster, men kräva kan dom.
  Ska Do fortsätta på denna linje så kommer ingen krog att fungera.
  Det som är mest beklämmande är dom som är snabbast på att porta våra invandrande gäster är dom krogar som har ägare som är av samma ursprung, undrar varför?
  Kan det va att dom kan dessa människor?

 3. Sveas rika skriver:

  Återigen ett stort
  …FY FAN…
  när ska detta skit i vårat förut så underbara land sluta?

  \Svea

 4. TARZAN skriver:

  Det kan vara en riktig svensk
  Det kan vara ett adoptivbarn
  som naturligtvis då är svensk
  Det kan vara en blatte
  ¤¤¤¤
  Jag vill säga att det är vanligt att adoptivbarn håller på med underliga sexuella aktiviteter pojkar som flickor

%d bloggare gillar detta: