Två unga män slog ner 87 årig man


En 87-årig man blev nerslagen och rånad i Södertälje på söndagseftermiddagen. Mannen skadades inte allvarligt.

”Det var när mannen befann sig på Vatt-Annas väg i Södertälje som två unga män slog till. Mannen föll till marken och de två rånarna försvann med hans pengar.

Det blev inget ambulansärende och mannen kunde resa sig upp själv, säger Mats Brännlund, vid Stockholmspolisens länskommunikationscentral.

Polisen larmades om rånet klockan 17.38. FÖrövarna är ännu på fri fot”.

Två unga rånare ger sig på en 87 årig man. Usch vilka fega kräk. Men mina vänner detta är bara början allt helvete som kommer att hända om Mona Sahlin blir statsminister i höst.

Hennes kommunistiska vänner (V) och (MP) förespråkar fri invandring och amnesti till alla illegala. Vem tusan vill se komunisten Ohly som utrikesminsiter?

Nu tror jag inte det går att omvända gamla ingrodda sossar, men ungdomar som fortfarande kan tänka klart är en målgrupp.

Mera skit:

”En man attackerades och sparkades ner av två män vid Vänortsstråket i Sollentuna vid 16.30-tiden på söndagen. Mannen fick föras med ambulans till sjukhus. Hans tillstånd är okänt, enligt Stockholmspolisens ledningscentral”.

Även om SvD nu skrivit under dom inte skall skriva om muslimer eller SD inför valet så kan dom flesta läsa mellan raderna ändå.

87-åring slagen och rånad

knivskars av två andra män i Sollentuna

Annonser

3 Responses to Två unga män slog ner 87 årig man

 1. oveg skriver:

  Ytterligare ett fall:
  Jag förstår pappan här. Men jag förstår inte rätten.
  Det står inget om ynglingens ursprung, men det torde vara mindre vanligt att svenska pojkar spottar på flickor och kallar dem för horor.

  **************
  ”Dottern fick näsbenet avslaget – då gav pappa igen på misshandlare
  Ölandsbladet 2010-02-18 [papper]

  Av PETER BOSTRÖM

  BÖDA
  Den 15-åriga dottern kom hem med avslaget näsben. Då sökte hennes pappa upp den 17-årige misshandlaren och gav igen med en örfil. Nu döms pappan för misshandel till 30 dagsböter.

  Den 17-årige misshandlaren klarar sig undan med 60 timmars samhällstjänst, då han var omyndig då misshandeln genomfördes.

  Det var natten mellan den 21-22 juli på Böda Sands Kronocamping som den 15-åriga flickan från Skåne och den 17-årige pojken från Stockholm kom i luven på varandra. Flickan var på väg till familjens husvagn då det uppstod en ordväxling med 17-åringen. Flickan berättade för tingsrätten att hon blivit kallad för ”hora” och att 17-åringen spottat på henne. Därefter fick flickan ett slag med öppen hand.

  SLAG I RYGGEN
  17-åringen började sedan gå mot stranden, medan flickan och hennes kompis gick mot husvagnen.
  Men när 17-åringen vände sig om och skrek saker om flickornas pappor blev 15-åringen så arg att hon sprang efter pojken och gav denne ett slag i ryggen. Då vände sig 17-åringen om, tog tag om flickans käke och slog till rakt i ansiktet på henne med ett knytnävslag.

  Parterna hamnade på marken och pojken tryckte in en tumme i mannen på flickan som då bet till.
  Nödvärn konstaterar tingsrätten i sin dom. Flickan fick sina skador omsedda av läkare och det konstaterades en näsfraktur.

  PAPPAN TILL ATTACK
  Redan samma natt sökte flickans pappa upp 17-åringen. Med en rejäl örfil såg pappan till att förklara för 17-åringen det olämpliga i att slå näsben av flickor. I tisdags kom domen i målet.

  Tingsrätten dömer 17-åringen till 60 timmars samhällstjänst. Den unge mannen ska också betala 5000 kronor i skadestånd till flickan.

  17-åringen hade å sin sida begärt skadestånd av både flickan och flickans pappa. Den begäran river tingsrätten. Däremot åker pappan dit för sin örfil med öppen hand. 30 dagsböter a 330 kronor blir straffet, plus att pappan får stå för sina egna rättegångskostnader.

  17-åringens rättegångskostnader ska dock betalas av staten eftersom den unge mannen saknar den förmågan.”

 2. Robin_Shadowes skriver:

  En avfallsprodukt från MENA helt klart.

 3. annullera skriver:

  Man blir så in i he….. förb….. när man läser sådant här! Får man inte försvara sina nära och kära, sina egna barn, vad sjukt alltsammans är. Den yngling som kränkt och misshandlat en tjej skall inte ha annat än stryk, han borde inte ha rätt att kräva varken skadestånd eller annat. Rättegångskostnaderna skulle han få arbeta sig fri från, hårt tufft arbete som han aldrig glömmer. Denna missanpassade yngling borde få lära sig veta hut, samt lära sig respektera och ta hänsyn till andra människor.

%d bloggare gillar detta: