Nu väller det in KAT tuggande Somalier över vår gränsEtt domslut har öppnat dörrarna för att fler som flyr från krig får stanna i Sverige. Det har bidragit till att Migrationsverket skrivit upp sin prognos för hur många som väntas söka asyl under 2010.

”Den vägledande domen i Migrationsöverdomstolen den 6 oktober i fjol gällde Somalia men har bäring på hur man ser på alla konflikter. I fallet med det notoriskt krigshärjade landet på Afrikas horn kan man nu se en förändring:

Under januari–september 2009 fick 80 procent av alla somaliska asylsökande stanna i Sverige, jämfört med 93 procent under oktober 2009–januari 2010. Flyktingströmmen har också ökat från 419 sökande per månad före domen till 686 per månad efter den.

Bland till följd av förhållandena i Somalia och domen i oktober har Migrationsverket skrivit upp sin prognos från 22 000 till 28 000 asylsökande under 2010.

Tre somaliska män från huvudstaden Mogadishu fick stanna i Sverige, just med hänvisning till att det ansågs råda inre väpnad konflikt där. Definitionen ändrades också. Nu räcker ”utdragna och alltjämt pågående stridigheter”, oavsett vilka parterna är, och något territorium behöver inte heller kontrolleras av rebellstyrkor.

Utöver i Somalia, anser verket att detta allvarligaste av förhållanden råder i delar av Afghanistan och Kongo-Kinshasa. För just Afghanistan utökade Migrationsverket härom veckan antalet provinser där det anses råda inre väpnad konflikt. Verket granskar nu också närmare säkerhetsläget i fler delar av Kongo-Kinshasa, liksom i Cabinda (Angola), Jemen, Sudan och norra Kaukasus, säger Ribbenvik”.

Göteborgsposten hade för ett par år sedan stora reportage om just Somalier. Dom flesta var analfabeter och kunde i stort sett inte klara av något förutom att tugga KAT och hänga på caféer dagarna i ända.

Dom fuskade med bidrag och ville inte arbeta då socialbidragen-bidragen ihop med barntilläggen etc etc gav dom mer än en arbetarlön varje månad.

En kvinna med 4 barn fick 27 000 kronor i månaden, då han begär skillsmässa från sin man i syfte att blåsa oss skattebetalare.

Hon var inte den enda enligt utsago från andra somalier, det tillhörde vanligheterna att skilja sig för att få högre bidrag.

Alliansen har under sina snart fyra år vid makten släppt inte fler ”raketforskare och pensionsräddare” än vad Socialdemokraterna gjorde under sina senaste 4 år 2002-2006.

Vi behöver ett svenskvänligt parti och det finns bara ett nämligen SVERIGEDEMOKRATERNA.

Ny syn på krig – fler får asyl

Annonser

11 Responses to Nu väller det in KAT tuggande Somalier över vår gräns

 1. Blodsven skriver:

  Nog fan behöver politikersvinen bytas ut å det snaraste, om det inte redan är försent att täta det sjunkande skeppet…

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Det bara rullar på som ett rull-band, islamiseringen alltså.

 3. annullera skriver:

  Fullständigt sanslöst! Jag har sagt det förut och jag säger det igen, vilka dårar är det som styrt- och styr vårt land? De borde spärras in på DÅRHUS minst sagt. VARFÖR REAGERAR INTE FOLK?

 4. Insikt skriver:

  Jag skulle vilja till ett varmare o bättre land tex spanien. Men jag har inte råd med resan ens.
  Kan nån tala om för mig hur dessa fattiga krigshärjade mäniskor får pengar till att komma hit? När dom väl är här är det ju inga som helst problem att försörja sig, men resan.

 5. lasse1 skriver:

  Ja, vad skall man säga?
  Pensionsräddare, kulturberikare eller kanske som ett trevligt inslag i samhällsbilden? Välj själva…

  Jag råkar känna en del personer som handlägger personalrekryteringsärenden inom några företag…
  framförallt inom bemanningsbranschen.

  Man brukar allmänt säga från dessa håll …när man kommer in på snacket om personer…
  Snacket kan sitta långt inne när man råkar snudda och beröra vissa känsliga ämnen …Men min nyfikenhet hindrar mig inte att löpa linan ….
  .
  När ex. somalier kommer på tal…. Då kan man konstatera ett viss stelhet med underliggande fin från vederbörande…. ”Sen, så kommer vattnet”…
  ”Nej… vi provanställer inga somalier, säger man rent allmänt från dessa håll”.
  Varför då, brukar jag nyfiket fråga…
  Provanställer vi någon …så är han/hon spiksäkert borta efter ett tag…
  Hux flux borta efter någon vecka…eller så.
  Borta, säger jag nyfiket? Ja, helt borta, blir svaret.
  ”Vi ringer o. ringer och försöker få tag på vederbörande… men det är som förgjort.”
  Snacket går, men en förklaring kan vara denna;

  När en person har fått en anställning, fast eller på prov,
  så har personen i fråga fått ett anställningsintyg.
  Med detta intyg, så kan han slussas vidare till olika ersättningssystem, bl.a. AK o. FK …
  Alltså… vederbörande kan om han nu känner för detta…ev. sjukskriva sig om han/hon råkar känna till någon unik läkare…..

  Eller, visa upp för AK att han har förlorat sin provanställning .. En allmän regeln, om man inte anmäler sin frånvaro till arbetsgivaren …

  ”Ja, så kan det gå när haspen inte är på ”… för vissa initierade i bidragslabyrinterna…

  Sverige är fantastiskt …så säg.

 6. Anders skriver:

  Mår dåligt bara jag tänker på detta, men tyvärr ser det ut så här.

  ”Somalierna slog och slog”

  Med blodet forsande från såren i huvudet såg Linda, 18, hur fyra somalier släpade i väg hennes jämnåriga kompis Jenny.

  Båda flickorna misshandlades brutalt innan Jenny våldtogs.

  De slog med en batong i huvudet, jag var säker på att de ville döda mig, säger Linda till Expressen

  http://www.gt.se:80/1.188807

  Göteborgs tingsrätt. B 8881-05

  Jassin Abdikarim Mahamud 870410-
  Född i Mogadishu Somalia

  Omar Mohamed Omar 890607- Medb i Somalia
  Född i Kismayo Somalia

  Abdulgadir Mohamed Khalif 880112- 5231
  Född i Mogadishu Somalia

  Mursal Abdullahi 870410- Medb i Finland
  Bosatt i Åbo, Finland.

  http://www.gt.se:80/1.188807
  Jag behöver ingen statistik, även om afrikaner och araber har minst 5 ggr överrepresentation vad gäller överfallsvåldtäkter enligt BRÅ. Det räcker med fallet med de fyra Somalierna som nästan dödade de två svenska tjejerna på nyårsafton 2005. Det räcker så. För många av somalierna är helt enkelt fördärvade och opålitliga, de kommer från medeltiden. Jag är inte beredd att ta risken att ta hit en enda till. Är du? Har du en yngre kvinnlig släkting? Ska det bli ännu en till likadan överfallsvåldtäkt? Är det värt det? Det räcker nu. Om vi måste hjälpa dem så får det bli i närområdet, obegripligt att de ska hit. USA och England stoppar ju dem.

  http://www.gt.se:80/1.188807

 7. annullera skriver:

  Det är bara Sverige och Norge som har politiker som inte har tillräcklig IQ för att kunna förstå att detta inte fungerar. De tänker med r….en rent ut sagt! Det är helt sanslöst hur trånga i skallen våra riksdagspolitiker är. Tyvärr är det folket som får betala med både pengar och förstörda liv.

  Detta är människor som kommer från som jag brukar säga efterblivna länder och många av dem som kommit- och kommer hit är efterblivna, jag finner inget annat ord. Det kanske låter bättre att säga O-skolade och Ociviliserade människor. Hur har våra etablerade politiker tänkt att dessa skall kunna slussas ut i ett samhälle där krävs utbildning och samförstånd? Hur skall dessa människor kunna anpassa sig efter Europeiska- och svenska mått när inte skolade, civiliserade tänkande människor kan få ett arbete och bostad.

  Man kan undra om våra etablerade partier har tänkt fylla på landet till bredden med analfabeter och människor som varken vill lära sig språket eller att arbeta. Människor som hellre lever på bidrag, går ut och rånar en Svenne, våldtar, misshandlar och mördar. Hur har de tänkt att Sverige skall utvecklas? Har de TÄNKT över huvud taget?

 8. TARZAN skriver:

  Sverige måste vara det enda landet i världen som
  importerar social fall och brottslingar . När sen vanliga
  svenskar protesterar blir dom kallade rasisiter…Otroligt

%d bloggare gillar detta: