Våldtäktsman fick straffrabatt på grund av sin låga ålder


Den 19-åring som i december dömdes av tingsrätten för våldtäkt mot barn, fick straffet delvis mildrat av hovrätten i går.

”Våldtäkten skedde i oktober ifjol i samband med en fest på Kramfors vandrarhem, där 19-åringen då bodde. Den 14-åriga flickan var där tillsammans med en kvinnlig släkting och hennes manlige bekant.

När kvinnan och mannen lämnade rummet, somnade flickan och vaknade av att 19-åringen var i full färd med att förgripa sig på henne.

Mannen har hela tiden förnekat brott och har hävdade att han trodde att hon skulle fylla 16 år.

I tingsrätten dömdes 19-åringen för våldtäkt mot barn. Minimistraffet för våldtäkt är två års fängelse, men mannen fick straffrabatt på grund av sin låga ålder och fick istället till ett år och två månaders fängelse. Han dömdes även att betala skadestånd på 110 000 kronor till flickan och till tio års utvisning.

Hovrätten gör samma bedömning som tingsrätten om själva händelsen. Men till skillnad från tingsrätten anser hovrätten att det inte är bevisat att mannen kände till att flickan bara var 14 år.

Därför ändrar man rubriceringen från våldtäkt mot barn till våldtäkt. Straffet på 14 månaders fängelse står kvar, däremot sänks skadeståndet till flickan till 85 000 kronor, eftersom skadeståndet för våldtäkt är lägre än för våldtäkt mot barn.

Efter avtjänat straff ska mannen utvisas, och även där gör hovrätten en annan bedömning än tingsrätten. Tio års utvisning sänks till fem”.

Han visste inte att tösen var 14 år (strutsen är far till alla barn också) och fick därför straffrabbat, hovrättens IQ-befriade jurister tyckte att 10 års utvisning var för lång tid och önskade istället våldtäktsmannen välkommen tillbaks redan 2015 så han kan fortsätta förstöra livet för fler barn.

Tösens skadestånd passade kräken också på att sänka från 110 000 kronor till 85 000 kronor.

Hovrättens befängda dom gör nu att invandrare även i fortsättningen kan våldta barn, och slippa undan med mildare straff, advokaterna ber sina berikande klienter förneka all kännedom om åldern på sina offer och det köper självklart hovrättens stollar rakt av.

Våldtäktsmannen borde kontakta DO:s egen lilla svenskhatare Katri Linna, vem vet han kanske får med sig en rejäl summa pengar om han känner sig kränkt av domen.

Straffrabbat för barnvåldtäkt

Annonser

7 Responses to Våldtäktsman fick straffrabatt på grund av sin låga ålder

 1. Pia skriver:

  Dom brukar få full rabatt annars 🙂 så det här var ett steg i rätt riktning.

  Snygg sida förresten, ser fylligare och trevligare ut Harry, ett litet lyft i allt mörker.

 2. Mr Executor skriver:

  Dags för en skärpning av lagen. Det spelar ingen roll
  vad förövaren tror. Är han inte säker får han avstå.
  Dessutom en våldtäkt är alltid en våldtäkt och görs det
  mot en svensk medborgare skall det vara dubbla
  straff och livstids utvisning.

 3. Per-Åke skriver:

  Såg att Danska politiker kräver hårdare straff för våldtäkter fast dom inte en har bråkdel av alla dom våldtäkter vi har i sverige.

  Men danmark är ett öppet land där alla har sin rätt att diskutera, här stoppas vi av stasi-media.

 4. A-mannen skriver:

  Akta dig för nedstängning Harry. En snygg sida med sanningar får finken att grunna på nästa hyresavi.

 5. lasse1 skriver:

  Ja, vad ung han är… Hela 19 bast….Och myndig dessutom.. Jaa, det blir värre o. värre i det g:a Svedala…..

  Tydligen… så finns det ingen hejd på stolligheterna inom svenskt rättväsende..
  Men visst…..Det är ju våra riksdagspartier med riksdagen som stiftar lagarna…
  Så vad kan man begära….

  Grattis… till Din ny snygga sida.

 6. Blodsven skriver:

  Ger mig fan på att han fick lite extra rabatt pga. sitt ursprung….

 7. annullera skriver:

  Instämmer med Blodsven och lasse 1. Detta är ju bara så SORGLIGT!
  Vad är detta för rättssamhälle? Undra på att Sverige blivit ett paradis- och föregångsland för alla dessa missanpassade. Vart tog vårt trygga land vägen? vart tog vårt rättsväsende vägen?
  Vad är det för stollar som styr vårt land och vad är det för stollar som sitter i tings- och hovrätten? Är det vålds-och brottsförövarna som skall skyddas? Skulle vilja ha statistik på hur många svenskar som blivit utsatta och fått sina liv förstörda pga dessa importerade missanpassade idioter som sökt sig hit pga generösa bidrag och för att kunna leva i ett rättslöst samhälle där de kan härja fritt.

%d bloggare gillar detta: