(S) märkt politik för oss till ättestupan


Lex Vellinge ska göra det obligatoriskt för alla kommuner att ta emot asylsökande och nyanlända flyktingar.

”Det ska inte heller längre vara möjligt att anföra bristen på bostäder som skäl till att inte ta emot flyktingar. Det skriver socialdemokraterna Luciano Astudillo och Anders Lago i en presentation av partiets nya integrationspolitik på Dagens Nyheters debattsida.

I deras rapport, som presenteras på fredagen, föreslås också en särskild ansvarsbonus för de kommuner som tar emot en ovanligt hög andel asylsökande och nyanlända flyktingar. Samtidigt ska kommuner med osedvanligt låg andel asylsökande i sin befolkning få ekonomisk drivkraft att ta emot fler.

Efter att en person fått uppehållstillstånd vill S att Arbetsförmedlingen ska ansvara för etableringen. Även de kvinnor som kommer som anhöriga ska omfattas av förslaget.

S vill också reformera Svenska för invandrare invandrare (SFI) till ett individuellt språklyft med individ- och yrkesanpassad undervisning.

Under de senaste tre åren har arbetslösheten ökat nästan dubbelt så snabbt bland utrikes födda som bland dem som är födda i Sverige.

Det ska inte vara möjligt att framhålla avsaknad av bostäder som ett skäl till varför man inte kan ta emot några asylsökande eller nyanlända.

Socialdemokraterna är fruktansvärt naiva och debila precis som dom övriga rödingar är som dom samarbetar med.

När det inga bostäder finns till arbetade svenskar, var skall ni hitta bostäder till bidragsberoende invandrare då???

Skall det bli som sist när Mona Sahlin krävde att svenska ungdomar skall tvingas bo kvar hemma hos sina föräldrar så dom få lediga lägenheterna som finns skall gå till invandrare med bidrag.

Den röd-gröna-sörjans politik är så otroligt urusel så man tror knappt att dom själva fattar hur sjuk den är.

Enda sättet att få ordning på Sverige är att stoppa invandringen under flera år, och försöka lösa dom gigantiska problem som redan finns, varför skall vi tvingas dra på oss mer problem än dom vi redan har?

S: Obligatoriskt ta emot flyktingar

Med ’Lex Vellinge’ ska alla kommuner ta emot flyktingar säger (S)

32 Responses to (S) märkt politik för oss till ättestupan

 1. Tomas skriver:

  Man kan knappt tro sina ögon.
  Var fan är Jimmy och SD, jag tror inte att det funkar att tiga. Vi måste ut i gammelmedia och synas och höras. Låt inte den nya taktiken från landsförrädarna få genomslag!! Bra kämpat, Harry!

 2. Snobben skriver:

  Sossarna vet inte hur Sverige fungerar. Det fungerar redan så här. Det enda som kommer hända är att prislappen för att bo invandrarfritt kommer öka. Svenskar betalar redan dyrt – de som har råd – för att bo invandrar fritt. Det här kommer att bara öka SD’s röster. Titta på i vilka valkretsar SD tar röster i senaste valet. Det är på ställen där det bor mycket invandrare där det finns svenskar som inte har råd att flytta.
  Hur mycket SD finns det på Lidingö? – nästan inga.
  Hur många finns det i Södertälje? För många- dessutom är ND livaktig där…
  Suck..Dumsossar…

  • annullera skriver:

   Sossarna kanske skulle satsa kapital på att bygga bostäder till alla muslimer från arab- och menaländerna i dessa fina områden så det blir lite mer spridning! Jag ser fram emot den dagen, så får vi se hur invånarna förhåller sig till en mångkultur som för med sig bilbränder, våldtäkter, misshandel, grova rån mm.

 3. GalaXyBloggen skriver:

  Hon är inte klok helt enkelt. Den politik de för är rent landsförräderi. Det är ett svek mot de gamla som byggt upp landet och även mot kommande generationer.

  /Mats Carlsson

 4. NIsse skriver:

  Fan Harry! Sanningen svider! Din blogg är så djävulskt jobbig! Sossarna förstör detta land, importerar bidragberoende för att hålla upp väljarstödet, rent ut sagt för jävligt. Ställ sossarna inför skranket och anklaga dem för landsföräderi. Sverige åt svenskarna, våra gamla vanvårdas bara för att alla pengar går till bidrag, skandal!

  Spiken! Keep up the good work!! =)

 5. Ulf Claesson skriver:

  Tyvärr är inte borgarslöddret särskilt mycket bättre, med sin förföljelse av sjuka t.ex. Tror ni verkligen de kommer att föra en striktare invandrarpolitik? Never! Är enda lösningen att bli flykting själv? Finland kanske?

 6. Skogman skriver:

  Jag förstår inte varför Anders Lago aldrig ger upp. Tycker han verkligen att hans egna kommun ser bra ut med alla nysvenskar? Han måste vara helt sjuk i huvudet. Skicka Lago till Nigeria!!!

 7. Lasse skriver:

  Det finns en bakomliggande agenda! Och det är att man på så vis vill säkra sina väljarsiffror i framtiden. Man bygger opp en väljar-pool som man försörjer -Och som givetvis röstar på försörjaren. -Så enkelt är det! Skulle invandringen skett av humanism och klokskap så skulle man ju inte skita i dess konsekvenser Läs. Rosengårdskravallerna mf.

 8. lasse1 skriver:

  Ja, det finns tydligen ingen hejd på vansinnet.
  Nu gäller det till varje pris, att ta emot så många som möjligt.
  Men varför inte göra det så effektivt och så skonsamt som möjligt…

  För att få bukt med smugglare, samt stävja de olika tragedier som brukar uppstå i samband med flykten… så finns det andra effektiva medel..
  Invandrarverket borde leasa några lediga SAS-kärror…
  ( de finns i överantal).
  En förträfflig fördel; Snabbt kunna hämta upp akutbehövande från olika platser.
  Typ; Irak, Afghanistan o. Somalia..för att nämna några länder som står högt på prioriteringslistan..

  Eexempel på effektivitet;
  5 st. plan typ, Boeing 727/737.
  C:a 200 pass x 5 planavg./dag = 1000 personer x 30 dagar = 30.000 pers/mån..
  Ni kan själva räkna ut på årsbasis..

  Nå, vad säger Fredrik o. Mona? …

 9. Robin_Shadowes skriver:

  blandar man alla sju färgerna så blir det en enda brun sörja. Bara bajs alltså vilket parti man än röstar på.

 10. Hasse 51 skriver:

  Jag berättar för mina arbetskamrater vad som ”egentligen” sker i Sverige då säger dom : nä det där har du fått om bakfoten………Ta tex sossepressen här i kommunen jag bor . I går uttalade sig migrationsverkets chef i en dubbelsidig artikel, han sade bla att : vi ska givet ta emot FLER flyktingar för solidaritetens skull oxå att vissa krafter vill göra gällande i Sverige att invandringen är dör för kommunerna tvärom sade han ( o då höll jag på att svimma) att genomsnittskostnaden ( totalt) för en invandrare är 233 kr/dag !!!!!!!!!!! Men hallå det är ju möjligen raketforskarnas dagliga telefonräkningskostnad per dag !!!! Sånt skit försöker Mona&Fredrik trycka in i Svenskarnas skallar !
  Nä : kom igen nu så skapar vi lite historia här i Skandinavien låt oss samlas och byta regering till nått ……….allt annat är bättre än den sittande+den rödgröna allians som tror att dom ska vinna nästa val.

  hasse ( med JÄTTEMYCKE snö utanför)

  • Robin_Shadowes skriver:

   Dom är så hjärntvättade och det inser dom inte själva att dom tror vi är folie-hattar när vi kommer med sådana påståenden. Dom tror fortfarande att dom lever kvar i Astrid Lindgren/Tage Erlander-Sverige.

  • annullera skriver:

   Be dina arbetskamrater ta reda på FAKTA! Folk i detta land har blivit förda bakom ljuset i många många år utan att veta om det. De flesta har ingen aning om vad som sker eftersom de alla lever i sin egna lilla såpbubbla till värld. De som verkligen börjat öppna sina ögon har också börjat se. Jag kan tänka mig att dina arbetskamrater som så många andra tycker att allt är jättebra tills de själva ställs inför faktum, men då är det för sent för deras del. Tror du att dina arbetskamrater tänker på sina barn- och barnbarns framtid, vilket arv de lämnar efter sig till sina efterkommande? Jag kan lova dig att de har inte en susning!

   Vill du omvända dessa naiva och blåögda människor kanske du skulle be dem gå in och läsa lite här på Spikharrys Blog, Merit Wagers Blog, Fria nyheter m.fl.
   Det kanske kunde få dem att börja vakna upp lite.

 11. Ragnar skriver:

  DN har tagit bort ”kommentarerna”, som fanns på fm. Censur! Tidningen drunknade nämligen i ”Svensson” röster för SD.
  P.S Tack för den bästa bloggen!D.S.

 12. Tomas skriver:

  Kanske är det ”bra” om hela Sverige blir infekterat av asylsjukan. Först då kanske alla gamla gråsossar vaknar och ser vart hän det lutar!! kanske kommer SD då upp i de procenttal de förtjänar.

 13. Cavatus skriver:

  Ja, som sagt, DN:s kommentarsruta minimerades kraftigt och endast ett femtontal kommentarer finns kvar som inte är särskilt kritiska. Hoppas DN dör sotdöden. Dödsryckningarna har ju redan börjat!

 14. Nyfiken skriver:

  Socialdemokraternas åsikt: ”Vår prioritering på integrationsområdet är glasklar: jobb i stället för ökade klyftor” ja det är ju lätt att säga – men om det inte finns några jobb?
  Vad händer om spetskompetensen från krigshärjade Afganistan eller Somalia måste konkurrera med inhemsk befolkning som kan språket och har gått en utbildning värd namnet?
  Har (S) och de övriga ens övervägt att minska intaget tills vi har en högkonjunktur värd namnet i alla fall?

 15. FreeBird skriver:

  Varför stanna vid kommunerna? Varje arbetande svensk blir skyldig att dela sin bostad med en importerad raketforskare med familj. Självklart blir det skattebetalare som står för hyra, el och uppvärmning. Så minskar kostnader för invandringen.

 16. sveadal skriver:

  Nej, bostadsbrist är inget man får skylla på. Ut med svenskarna i tält och baracker. Allah måste ju ha någonstans att bo…

 17. Bengt Nilsson skriver:

  Hög tid att vi får lex inkompetenta politiker som uppbär alldeles för höga arvoden.
  Dagens politiker verkar tänka mer på andra än alla oss skattebetalare som betalar deras hutlösa ersättningar och inte minst alla deras övriga kostnader.
  Vid skammens påle ska ni stå hela byken!
  Och mona muslim ska stå med rumpan bar så att vi alla kan sparka på henne riktigt ordentligt!

 18. Peter a skriver:

  Kom ihåg att även kloka manniskor ibland är helt omedvetna om våldkaoset i Sverige. t.o.m de som bor en utsatt stad vet knappt om att de är omringade av livfarligt våld. Det beror på att media är helt tyst, men dessutom på att folk är rädda att tala ut.

  De hjärntvättade måste informeras, vi måste prata om våldskaoset överallt så folk informeras. Det är enda sättet vi kan vinna. Skriv om det i skvallerbloggarna om inte har en aning om vad som händer, tryck egna flygblad och klistermärken med kloka budskap, rapportera fakta, dvs det som media vägrar göra.

  Bra förslag:
  http://frianyheter.wordpress.com/2010/02/19/insandare-motangrepp-mot-kommentarcensuren/

  • A-mannen skriver:

   Schlagerfestivalen,Elisabet Höglund och Let s dance måste väl iallafall gå före några suspekta SD-bloggare???

 19. sveadal skriver:

  Nej, bostadsbrist är inget skäl att tacka nej. Låt svenskarna bo i tält och baracker, allah behöver ju någonstans att bo…

 20. Per-Åke skriver:

  Gamla ingrodda socialdemokrater kan aldrig släppa taget och inse fakta, Knugen och S-politik ligger dom alltid varmt om hjärtat.

  Mona S säljer sitt arlse till första bästa musse.

 21. TARZAN skriver:

  Jag har följt vad som händer i GREKLAND i två år nu – jag undrar ifall det vi ser där nere kommer vi att se i Sverige om 5 år.
  Demonstrationer strejker hög arbetslöshet politikerhat extremt
  skattefusk skenande statsskuld etc. OBS Varjager skriver om detta

 22. Il Padre skriver:

  Vid kommande val TÄNK PÅ ATT RÖSTA SD! Du behöver inte ens gilla deras politik i övrigt… Det räcker med att de måste bli en maktfaktor som hindrar fortsatt galen flyktingpolitik oavsett regering!

  Får Sverigedemokraterna väldigt många mandat så åker KD och C ut ur riksdagen och visst vore det en välsingelse att slippa höra skrikan Maud i fortsättningen och larvern Hägglund? Bättre än inga konsekvenser även om alla riksdagsmän om det hade varit Frankrike ,förts till Bastiljen och klingan… Någon skrev att de är landsförrädare och något bättre. mer heltäckande ord finns inte.

  Se till att SD överraskar i riksdagsvalet (det viktigaste) med 15-20%!!!

 23. lasse1 skriver:

  Läs gärna Monas uttalade på ingressen(bilden) högst upp på sidan…Inte en gång, utan 2 – 3 ggr och tänk efter;

  Hon kan bli Sveriges statsminister om olyckan blir ett faktum.
  Vad var det Göran Persson sade?
  ”Att tänka är inte Monas starka sida!

  Person var klart undervärderad i svensk politik..

 24. Per-Åke skriver:

  Ni har en kultur, en identitet, en historia, någoting som binder ihop er.

  Ja våld och åter våld binder ihop dessa våldsverkare. Sd borde använda Monas egna ord och ha med hennes foto (lagom till valet), och sprida detta så hela svenska folket får chansen att se vilka personer hon högaktar.

 25. Pia skriver:

  ”Jag berättar för mina arbetskamrater vad som ”egentligen” sker i Sverige då säger dom : nä det där har du fått om bakfoten”

  Är precis så sossarna vill få sina väljare att tro, Vaaa inte är det som Sd:are påstår eller vad säger du britta? Njeee vi röstar som vi alltid gjort känns bäst så bertil eller vad säger du!!!!????

 26. Putt skriver:

  Socialdemokraternas slutsats: ”Vår prioritering på integrationsområdet är glasklar: jobb i stället för ökade klyftor.” är snubblande nära en floskel.
  Intentionen är säkert bra men vad gör man om det inte finns några lämpliga jobb att fördela?
  Dessutom erkänner de ju inte själva grundproblemet – nämligen den alldeles för frikostiga invandringspolitiken och de problem den orsakar, både för invandrarna men främst för den redan etablerade befolkningen.

  Vidare, hur ska de stora mängderna invandrare samt flyktingar direkt från krigiska Afghanistan och Somalia kunna anpassa sig och konkurrera framgångsrikt med den inhemska befolkningen i dagens lågkonjunktur?
  De nyanlända från dessa länder saknar i många fall grundläggande utbildning, är språkligt gravt handikappade och har sannolikt stora svårigheter att anpassa sig till ett västerländskt kulturmönster.
  Vilka tror ni arbetsgivare väljer att anställa? Jag skulle tippa på att de väljer och vrakar ur den stora massan arbetslösa som tillhör den redan etablerade befolkningen som genomgått en adekvat utbildning värd namnet.
  Sammanbrottet med flyktingmottagandet blottlägger bara det faktum att samhället inte har en chans att framgångsrikt integrera denna lavin av invandrare.

  Vi håller kort och gott att bygga upp en socioekonomisk bomb med dagens invandrings- och integrationspolitik. Något som invandrartäta Rosengård är ett lysande exempel på.
  Hög arbetslöshet, kriminalitet, social oro (läs återkommande bränder och stenkastning mm.) och de stora svårigheterna med att genomgå en framgångsrik skolgång p.g.a. resurskrävande invandrarelever leder bara till en ökning av ”white flight”-syndromet.
  Denna omtanke om barnens säkerhet och framtid eller ”flyktbeteendet” hos den inhemska befolkningen leder till ytterligare ghettofiering och ”frivillig” etnisk rensning av en stadsdel. En ond spiral är född.
  Ju fler sådana problemområden desto större problem i samhället, förhoppningsvis kommer även den bestämmande eliten i sina fina bostadskvarter att få uppleva en gnutta av den ”kulturberikning” som deras beslut lett fram till.
  Jag vill här citera en liten notis med rubriken ”Här är Sveriges värsta ghetton” från det så politiskt korrekta Aftonbladet: http://wwwc.aftonbladet.se/vss/telegram/0,1082,64284529_852__,00.html
  ”Rosengård, Bergsjön, Fittja och Rinkeby. Där har ni Sveriges värsta ghetton. Det har folkpartiet räknat ut. I en ny rapport konstaterar folkpartiet att Sverige har 136 områden som ”präglas av utanförskap”.”
  Definitionen innefattar bl.a. kriteriet att sysselsättningen ska ligga under 60 procent för personer mellan 20 och 64 år – dvs. hos den arbetsföra befolkningen.
  Detta problem för utrikes födda att få jobb är inget tillfälligt problem utan det tar rent generellt lång tid för våra invandrare att hitta jobb. Jag vill här hänvisa till: http://www.dn.se/nyheter/sverige/stor-andel-utrikes-fodda-utan-jobb-1.1033256
  Det framkommer tydligt att: ”Fler än två av tre utrikes födda som varit i Sverige i två år eller mindre saknar jobb. Knappt en tredjedel har någon form av sysselsättning”.

  Är då den rådande frikostiga invandringspolitiken en tillgång för Sverige? Är detta en långsiktigt framgångsrik politik? Kommer detta att ändras med nuvarande riksdagspartier vid rodret och med deras ingrodda invandringspolitik?

  Där har ni något att tänka på inför valet 2010.

 27. RICHARD skriver:

  Sahlin är utsänd av satan själv,verkar det som.
  Om hon blir statsminister,kommer dom etniska svenskarna att förslavas,fördrivas från arbetsmarknaden,bo mitt i ghetton som rosengård,bli hunsade av araber,somalier mm.
  När VAKNAR svensken???
  Snart får alla chansen att säga sitt,rösta på SD,annars blir vi kokta i skit!

%d bloggare gillar detta: