Norges farligaste Islamist vill halshugga otrogna


Han var en vanlig kille som arbetade som affärsbiträde. Nu hyllar Mohyeldeen Mohammad, martyrskapet och vill mörda homosexuella och alla otrogna dessutom hyllar han Bin Laden.

”På Facebook skriver Mohyeldeen Mohammad (24) att ”utförande är mitt sätt att martyr status” och att hans politiska åsikter ”Kalifatet på vägen mot profeten.

Khilafah.com drivs av den radikala islamistiska organisationen Hizb ut-Tahrir, som är förbjuden i många europeiska länder, eftersom de sprider rasistiska och antisemitiska uttalanden och uttryckte sitt stöd för terror.

Gruppen anses vara ett av de mest extrema islamistiska grupper i världen. 5 november skrev Mohyeldeen Mohammad på sin Facebook-profil att otrogna skulle få sina huvuden avkapade. Han hyllade massmördare och världens mest efterspanade terrorist-ledaren Osama bin Laden.

Förändringen kom när Muhammed började resa till Irak och andra länder i den muslimska världen för ett och ett halvt år sedan.

För några år sedan pratade han aldrig om Islam, men nu är det hans liv och muslimer är dom enda vänner han vill ha.

En av Muhammeds före detta vänner är vänster-politikern Abid Q. Rajas, som beskriver sin vän som extremt farlig. Han är den mest extrema person jag känner till i Norge som är så ung.

Mohyeldeen Muhammad advokat, John Christian Elden, har följande kommentar om Muhammeds terror-sympatisering på Internet:

Det är vårt rätt system och samhällets uppgift att stå upp för att försvara sin rätt att uttrycka sig, även om du ogillar den utsagan. Jag förväntar mig att polisen även griper alla dem som har hotat honom på grund av hans yttrande”.

Otroligt, att en idiot som hotar Norge med terror-attentat och som grädde på moset vill halshugga alla otrogna, stena homosexuella till döds skall skyddas enligt hans advokat.

Tragiskt nog så har vi i sverige många islamister som har samma åsikt som Muhammed.

En av dessa är Mohamed Omar som trivs bäst med islamister, nazister, och vänster-terrorister.

För några dagar sedan var det kravaller i Italien och som alltid så var det muslimer som låga bakom helvetet.

Svensk media har inte skrivit ett enda ord om det som händer i Norge eller Italien. Dom mörkar nu allt som berör muslimsk våld, deras enda syfte är att hjälpa 7-klövern att hålla Sverigedemokraterna utanför riksdagen.

Vi är nog tvingade att inse, att vi även fortsättningen får acceptera islamister, gruppvåldtäkter, rån, mord, kriminella gäng som krigar mot varandra, etc etc sist men inte minst förtrycket av sina egna som hela 7-klövern har anammat.

Vi själva avgörandet i egna händer genom att rösta rätt i höstens riksdagsval. Om Sverigedemokraterna mot all förmodan inte får över 4 procent då är det kört.

Mohyeldeen Mohammad och Mohamed Omar har säkert mer gemensamt än att vara vänner på Facebook vilket ni ser högst upp.

Den andre vännen ni kan se är den dömde terroristen som media kallade för svensk. Han hette Mirsad Bektasevic och bor i Kungälv han fick sitta av sitt resterande straff i sverige istället för i Bosnien där han dömdes.

Terroristen Mirsad Bektasevic har bytt namn och heter numer Maslin Mudzahedin.

Trevligt gäng vi har här hemma och i vårat grannland Norge som dessutom är goda vänner med likartade åsikter, slakta alla otrogna.

Chefen för Norska säkerhetspolisen är övertygad att nya terorrdåd i Europa kommer att genomföras i år.

Han tror även att Norge kan ligga illa till på grund av dom senaste veckornas hot och demonstrationer mot teckningar på profeten.

Mohyeldeen Mohammad hyllar bin laden

PST regner Mohammad som en sikkerhetsrisiko

14 norrmän fick plats på Islamskolan

Norsk polis varnar för att en terrorattack kan komma när som helst

15 Responses to Norges farligaste Islamist vill halshugga otrogna

 1. ´
  `

  Mohyeldeen Mohammad er et verdiløst skadedyr, og må snarest avlives.
  Det samme gjelder Mullah Krekar.

  Stopp islamiseringen av Norge, før det er for sent:

  http://sian.no/

  http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=40057918387&ref=mf

  **********
  *****
  ***
  **
  *

 2. Scandinavian Viking Society skriver:

  Lengre tilbake så var det ett daglig citat i hverdags bøn for de i mellomøstern og i sør:BEVARE OSS FRA NORDMENNES RASERI(alltså vikingerne)AND WE WILL CATCH YOU UP SUCKER
  Og du din lille muhammad dritt skal få passet påskrevet tjappere en du aner,du er hved perleporten tjappere før du hveit ordet av…bare for og sparkes rett ned i helvetet der du kommer fra din ikke menneske varelse
  Ve deg din insekt fra muhammad rævea
  Ikke tru du kan klampe rundt på nordisk mark med denne attityd ustraffet

 3. Per skriver:

  Her kan vi takke kujonene og landssvikerne Stoltenberg og halvorsen & co. Den rød grønne korruptligaen med hovedsete på vestkanten har fyllt Norge med disse folkene. Og de slutter heller ikke å ønske de velkommen – de bare tar de i mot og syr puter under armene på dem.

  Hvor vil Norge og Europa ende? Det er helt klart at det vil ende i en ny verdenskrig siden slike duster har styrt oss i denne retningen. Vi får bare håpe at det er vi som vinner og at menn igjen blir menn i Skandinavia. Idag blir de fostret til intetkjønn og nærmest kvinner. Det som vil redde Europa er øst-Europa hvor menn er menn og kvinner er kvinner. Send denne Mohammaden til Polen så skal du se hvordan han tuktes om han i det hele tatt overlever.

 4. TARZAN skriver:

  Norsk polis varnar för terrorattack !!!!!???!!!!!
  Om man ser det väldigt krasst är det precis det som måste inträffa för att Svenne ska bli så förbannad att den muslimska invandringen stoppas.
  Om muslimerna spränger en bomb på ett varuhus och 5o svenskar dör då kan inte politiker längre tala om rasism och alla är inte lika dana. Sverige fungerar så att det måste verkligen hända något allvarligt innan man gör något – annars så utreder man bara.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Bara ett enda litet problem. Inga medier hade skrivit om det. För fem år sedan – kanske. Idag – inte en chans!

 5. lasse1 skriver:

  Ett terrordåd iscensatt av radikala islamister i Norden?
  Ett utfört attentat i Sverige skulle definitivt spä på Sd chanser att komma bra till i den svenska valrörelsen…
  (Men det måste ske innan valet)…

  Dessvärre, så kommer alltid oskyldiga att få offra sina liv för gästande terror-islamistiska tankebanor…

  Något som tyvärr kanske måste till..
  Innan svensken o. norrmannen vaknar upp från sin naiva inställning om en blomstrande samvaro i skön multi-kulti omfamning…

 6. RICHARD skriver:

  Det blir nog som en kompis sa en gång:ett nytt korståg mot islam.
  Fortgår detta så blir det ganska snart.
  SD 2010.

 7. aksel skriver:

  Bekjemp dem som ikke tror på Gud og dommens dag, som ikke forbyr det Gud og Hans sendebud har erklært forbudt, og som ikke bekjenner sannhets religion av skriftfolkene, til de punger ut med tributt i ydmykhet.
  quran= 9. Attawbah (Bruddet) : 29 http://www.islam.no

 8. aksel skriver:

  29 Bekjemp dem som ikke tror på Gud og dommens dag, som ikke forbyr det Gud og Hans sendebud har erklært forbudt, og som ikke bekjenner sannhets religion av skriftfolkene, til de punger ut med tributt i ydmykhet.
  30 Jødene sier: «Ezra er Guds sønn,» og de kristne sier: «Messias er Guds sønn.» Dette er faktisk det de sier, og de tar etter det som vantro før dem hevdet. Måtte Gud ta dem fatt! Hvor de er forvridd!

  mummed quran

  9. Attawbah (Bruddet) :29/30

 9. Kjell skriver:

  De politisk korrekte vil aldri slutte å skylde på rasisme og fattigdom uansett hvor mange som blir drept av fanatiske muslimer. Etter den 11 sept. 2001 sa f.eks. den norske stortingpresidenten Torbjørn Jagland at de som sto bak var fattige og at mange var for negative til islam. Etterpå viste det seg jo at at gjerningsmennene hadde god utdannelse og inntekt og at de på ingen måte var utsatt for rasisme. Det er ikke de ”vantro” som hetser islam, det er motsatt. At man ikke kan få dette inn i hodet. I Koranen står det forferderlige ting om alle som ikke har den ”rette” tro, homofile, de som har sex utenfor ekteskap osv. Men dette er jo ikke hetsing, for det står i en religiøs bok, forstå det den som kan. Muslimer tror på den boka og de forsvarer en bokstavelig forståelse av den. Da er det de som hetser alle oss andre.

 10. apples skriver:

  Dersom denne unge mannen er den farligste vi nordmenn har, da tror jeg vi alle kan puste lettet ut 🙂

  • Per-Åke skriver:

   Du måste vara en kommunist andra hade inte kallat en terror sympatiserande muslim för norrman.

 11. A-mannen skriver:

  Om en muslimsk bomb skördade ett antal oskyldiga svenska offer så skulle journalistkåren och politikerna vrida sig av vånda och sedan skylla allt på den hemska svenska intergrationspolitiken. Allt som allt så skulle det sluta med en ändå värre massinvandring av de missförstådda fredsälskande muslimerna.
  Det är vi folket som får vissa vad vi tycker om packet sedan får de helt enkelt ta följderna av detta och betala tillbaka våra pengar och sticka hem.

 12. Robin_Shadowes skriver:

  Bara inse det, ni kommer aldrig kunna att mera lita på elten. Dom har sålt oss alla neråt floden. Varje medborgare kommer snart att få kämpa för sitt liv. Ingen annan kommer göra det åt er, inte militär eller polis.

 13. Jo skriver:

  Vi får slå våra påsar ihop Robin! Då håller vi stånd emot packet.. *Ler*

%d bloggare gillar detta: