Våldtäktsförsök på en 14-årig flicka i Mjölby


En man försökte i måndags kväll våldta en 14-årig flicka i Kvarndammsparken i centrala Mjölby.

”Överfallet inträffade mellan klockan 20 och 20.30 när flickan var på väg hem från en kompis. När flickan går på gångvägen och passerar cykel- och gångbron Kvarndammsbron ser hon att en man stirrar på henne.

Strax därefter överfaller mannen flickan och försöker tvinga av henne kläderna. Han kastar sig på henne men hon lyckas ta sig loss, säger Håkan Lindqvist, utredningsledare vid Mjölbypolisen.

Flickan springer hem och larmar om det inträffade. Hon är naturligtvis chockad, uppriven och ledsen över det som har hänt.

Det var upplyst där överfallet skedde och det var inte sent på kvällen. Polisen hoppas att nu att någon har information som kan leda dem närmare gärningsmannen.

Vi behöver alla former av tips. Om någon har sett mannen tidigare eller om man har sett överfallet. Det kan ha funnits en del folk vid badhuset som kan ha sett något, säger Håkan Lindqvist.

Enligt flickan var mannen 30-35 år, 175-180 centimeter lång, klädd i mörk, lång, tjock jacka med en luva med pälskrage, mjukisbyxor samt kängor. Mannen talade svenska med lätt brytning”.

Föga överraskande så var det på nytt en ”kulturberikare” som försökte våldta barnet. Se även videoinslaget från Blåljus.

Mer invandrar-nytt:

”Männen försökte rycka väskan ur handen på henne- men väsktjuvarna på Råslätt hade mött sin överkvinna. Hon skrek och slet tillbaka väskan.

Det var på tisdagskvällen som en kvinna i 65-års åldern var på väg hem efter ett besök på köpcentret Willys på Råslätt. När hon hade kommit ut från dörrarna dök plötsligt två unga män upp bakifrån och slet handväskan ifrån henne. Men männen hade valt ut fel kvinna, skulle det visa sig.

Kvinnan fick inte bara behålla sin väska, hon kunde också lämna ett gott signalement på väskryckarna då polisen kom till platsen. Männen, som var av utländsk härkomst, ska vara i 18 till 20-årsåldern och burit gråa träningsbyxor.

Bägge männen hade en smal kroppsbyggnad och var omkring 175 centimeter långa. Polisen har ännu ingen misstänkt för väskryckningen”.

Blåljus: Våldtäktsförsök på en 14-årig flicka i Mjölby

Kvinna på Råslätt stod pall för väskryckarna

3 Responses to Våldtäktsförsök på en 14-årig flicka i Mjölby

  1. Per-Åke skriver:

    Fruktansvärt och avskyvärt när de här våldtäkterna med statens tillåtelse kan fortsätta utan att någon lyfter ett finger.

    Struntar svenska folket högaktningsfullt i allt som deras egna råkar ut för???

  2. Tomas skriver:

    Så ofta som detta händer blir man nog snart vittne. Då j—-r blir det inte nådigt för kräket!!

%d bloggare gillar detta: