Sverigedemokraterna skall stoppas till varje pris enligt A-lögnen


Aftonlögnen försöker med alla möjliga medel få reklambyrån som Sverigedemokraterna anlitat till sin valkampanj till höstens riksdagsval att avsäga sig uppdraget.

Karin Jihde och Patrik Westander verksamma vid pr och lobbyfirman Westander får idag fritt utrymme i A-lögnen och vad målet är känner ni till. Stoppa SD till varje pris.

Av rädsla att missa reklam-uppdrag i framtiden så har redan 13 av 15 reklambyrårer sagt nej till SD.

För att få upphandlingen i hamn erbjuder nu Sverigedemokraterna full anonymitet till byrån.

”Därför vill Karin Jihde och Patrik Westander att riksdagen bör överväga lagstiftning, som tvingar pr- och lobbyfirmor öppet redovisar sina lobbyinguppdrag.

Hotet om lagstiftning skulle få lobbyföretagen att ställa tydligare öppenhetskrav på sig själva och sina uppdragsgivare.

Demokratiminister Nyamko Sabuni bör därför ta initiativ till en statlig utredning med direktiven att lämna konkreta förslag för att tvinga fram en ökad öppenhet vid lobbying”.

Har tidigare sagt det och säger det ingen, vi lever inte i ett demokratiskt land. Här styr 7-klövern och övriga PK-ister och deras enda uppgift är att stoppa SD och själva se till att behålla makten och fylla sina redan feta plånböcker.

Iran, Kuba etc etc framstår nästan som demokratiska länder om man jämför med sverige.

Men det kommer en dag när dom ansvariga halvkommunisterna skall tvingas stå till svars för sina handlingar.

Sverige har flest anmälda våldtäkter i hela Europa, brottsligheten är skyhög bland invandrarna, över 700 000 svenskar är fattigpensionärer, det saknas bostäder, skolor tvingas spara pengar liksom äldreboende etc etc.

Då passar A-lögnen på att släppa fram två svenskhatare som kräver lagstiftad öppenhet inom reklambranschen.

Det är så förbaskat dumt och naivt så jag kan inte låta bli att skratta åt eländet.

Kräv öppenhet om SD:s reklam

8 Responses to Sverigedemokraterna skall stoppas till varje pris enligt A-lögnen

 1. NIsse skriver:

  Pinsamt! Vilka idioter, fattar de inte att bättre gratisreklam kan SD inte få.
  Märk väl, just nu försöker media tiga ihjäl SD, de försökte ja ta debatten, dels i TV men också i aftonhoran, och SD vann storslam, nu tiger de och stödet för SD är sjunkande…kusligt hur sossarna styr folket…

 2. lasse1 skriver:

  Det kan hända mycket framöver…

  1./ SD kan på sätt o. vis vara glada över, att
  Cp o. Kd ligger och väger på riksdagspärren.
  Om så inte voro fallet…Så är det inte omöjligt att riksdagsmajoriteten har varit inne på, att ev. höja riksdagsspärren till…. låt oss säga, 5 – 6 % mot nuvarande 4%.
  Tror inte att finns något i grundlagen som säger, att det måste hållas 2 på vardera följande riksdagsval för att ändra på spärrgränsen….(Kan ha fel..men tror det inte)

  2./ Om det visar sig, att sverigedemokraterna får en vågmästarroll i riksdagen… så tror jag bergfast på, att allianspartierna och de tre halvkommunistiska partierna bildar en samarbetskartell i riksdagen…

  3./ Betr. lobbyuppdrag. Det är alldeles för avslöjande vad PK – partierna håller på med bakom kulisserna.
  Då om någonsin, borde det gå upp ett ljus för allmänheten..

  Läget är mer än bekymmersamt för de 7 PK -partierna..

 3. Skogman skriver:

  ”Har tidigare sagt det och säger det ingen…” Felstavning?

 4. JOG skriver:

  Helt otroligt vilka fula trick man tar rill för att stoppa SD …men behövet SD egentligen till varje pris en reklambyrå ?
  Finns det inte interna krafter som kan göra det som behövs inför valet eller varför inte starta en egen reklambyrå.Det blir fler val framöver och det skulle kanske vara smart att vara oberoende .

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Om inte annat så kan man ju alltid anlita en dansk eller norsk reklam-byrå. Tror inte dom har samma dubier som dom svenska även om det är för jävligt att det skall behöva vara så här.

  • annullera skriver:

   Det var ett väldigt bra förslag tycker jag, anlita våra grannländers reklambyråer och kanske t.om. media. Om inte annat så för att hänga- och skämma ut våra riksdagspolitiker- och vårt eget media, de kommer att framstå som dj….la idioter och det kommer att sprida sig som en löpeld hur ODEMOKRATISKT DET GÅR TILL I SVERIGEdet går till i Sverige och h

   • Robin_Shadowes skriver:

    Ja, dessutom kan dom inte utpressa dom på samma sätt som här i Sverige. Dom behöver inte bekymra sig om uteblivna jobb efteråt bara för att dom tar uppdrag åt Sd eftersom mest har danska respektive norska kunder. Dessutom är man där vana vid Dansk Folkeparti och Framstegspartiet så fet är ingen som blir upprörd över Sd där heller.

 6. annullera skriver:

  Jag skulle vilja tillägga!
  Våra politiker och svensk media gör visst allt för att förnedra sig. Kan bara hoppas på att det slår kraftfullt tillbaka på dem själva!

%d bloggare gillar detta: