Hans Taremark (M) blåste psykiskt handikappad man på hans hus


Det förra kommunalrådet och förre överförmyndaren Hans Taremark (M) samt två tidigare gode män på Öckerö har åtalats misstänkta för att blåst en psykiskt handikappad man på hans hus.

”Själv hävdar Hans Taremark att han endast agerat för den sjuke mannens bästa och ingenting annat. Varken gode männen eller jag har gjort det här i bedrägligt syfte, säger han till GT.

En av de gode männen kunde köpa den handikappade mannens hus för 246 700 kronor vilket var mindre än hälften av marknadsvärdet.

I dag är villan värd minst 1,5 miljoner kronor.
Det var länsstyrelsen som 2008 polisanmälde de tre personerna misstänkta för grovt tjänstefel.

Offret berättade för sin läkare att man planerade att låta honom bo i en friggebod och att han därför ville byta god man (Hans Taremark).

Nu har kammaråklagare James von Reis åtalat den förre överförmyndaren Hans Taremark misstänkt för trolöshet mot huvudman alternativt grovt tjänstefel.

Den gode mannen åtalas misstänkt för anstiftan alternativt medhjälp till trolöshet mot huvudman.

Samtliga brott är grova då offret tillfogats betydande och synnerligen kännbar skada, säger kammaråklagare James von Reis i åtalet.

Fastigheten utgjorde hans dominerande förmögenhetstillgång och bostad sedan barndomen”.

Hans Taremark säger att han agerat för den sjuke mannens bästa, lura av en handikappad psyksjuk man hans barnsdomshem anser moderaten vara det bästa för mannen.

Kan tyvärr inte skriva vad jag anser skall hända med politiker inom 7-klövern som behandlar människor på detta fruktansvärda sätt. Skulle troligen bli åtalad omgående.

Nu får vi se om partiledningen uttalar sig om detta, eller om dom som vanligt kör med samma argument, vi säger inget innan rättegången är avklarad.

Svt play förra kommunalrådet och förre överförmyndaren Hans Taremark (M)lurade av en psykisk sjuk man hans hem

Politiker misstänks ha lurat psyksjuk på hans hus

Annonser

8 Responses to Hans Taremark (M) blåste psykiskt handikappad man på hans hus

 1. allemand skriver:

  Inget nytt, finns det en politiker med samvete?

 2. TARZAN skriver:

  Om jag fick ge honom spöstraff tror ni jag skulle tveka ????

 3. NIsse skriver:

  Hans Taremark du verkar vara ett riktigt svin, eftersom vi nu vet var du bor så kan du räkna med att nåt kommer att hända, vi är angelägna att lämna över några presenter, du kommer att bli överraskad ska du se!

 4. lasse1 skriver:

  Finns det några mera giriga personer än politiker?
  Vi läser dagligen om mygel och maktfullkomligheter. Makalösa avgångsvederlag till misshagliga politiker.
  Helt ofattbart.

  Många av dessa har gjort sig helt omöjliga i ett normalt umgänge, tillika samarbete bland medarbetare och vanliga anställda i organisationer och myndigheter…
  Då kan det kan vara frågan om, ett flertal årslöner som faller på den otrevliges lott…

  (Ja, förutom alla omisstliga chefspersoner inom näringslivet.. De färdas ju däremot i en speciell gräddfil, långt ifrån de folkvaldas)…

 5. Pia skriver:

  Han hör nog väldigt bra 🙂

 6. Skogman skriver:

  Moderater är giriga små råttor.

 7. Robin_Shadowes skriver:

  Svinet Taremark borde dömas enligt sharia.

 8. annullera skriver:

  SORGLIGT att höga ämbetsmän- och politiker kan förnedra sig som de gör, de har ingen skam i kroppen, det fanns förr något som hette HEDER, det finns väl inte kvar i det svenska ordlexikonet längre?

%d bloggare gillar detta: