Röda eller Blå ingen bryr sig ändå!! Makt och pengar styr


Statsminister Fredrik Reinfeldt tycker att man bör vara försiktig med att lyssna på anklagelser om valfusk som ännu inte bekräftats.

”25 års erfarenhet har lärt mig att det är tider av rykten och påståenden som ibland, har det visat sig, kan stämma. Då ska saker rättas till.

”Men ibland är de uttryck för en konkurrens och ett misstänkliggörande som tyvärr är en avigsida i det politiska livet, men som man måste hålla isär från om det är verkliga regelbrott vi pratar om, sade Reinfeldt vid ett besök i Borås på måndagen.

Det viktiga är att vi visar att vi reagerar på regelbrott. Det enskilda fall där det har belagts, har ju fått till konsekvens att den personen dragit sig tillbaka.

Reinfeldt vill inte svara på hur allmänhetens förtroende för hans parti skulle påverkas, om det visar sig att alla de uppgifter som nu framkommit om valfusk i stort sett visar sig stämma.

Bevisat fusk måste leda till konsekvenser. Problemet är bara att en del av detta springer iväg nu, utan att vi konstaterat att det är så. Det finns en risk att man pekar finger åt människor som gjort precis det vi allmänt försöker uppmuntra.

De har värvat andra människor, och fått människor att rösta på dem i provval. Det ska inte misstänkliggöras, om det inte kan beläggas att det gjorts regelbrott, sade Fredrik Reinfeldt”.

Varför fortsätter ni komma med struntprat som ”om det kan beläggas att regelbrott gjorts”? en av dom inblandade har redan erkänt att han fuskat och betalt ur egen ficka för att tillskansa sig röster.

Tror säkert att dom flesta väljare redan vet om att ”makten” är det som lockar alla i 7-klövern.

Vem bryr sig om lågkonjuktur, arbetslöshet, flesta anmälda våldtäkter i hela Europa och en brottslighet som ökar lika fort som våra skattepengar försvinner.

Vem bryr sig om att våra äldre tvingas ligga i sin egen avföring, utan möjlighet att få tvätta sig eller att komma ut på dagarna etc etc.

Riksdagens nuvarande sju partier struntar högaktningsfullt i allt förutom makten som lockar och med den följer stora inkomster.

Det är därför vi behöver ett parti som tänker på svenska folket och deras framtid. Hycklare som förser sig själva 24 timmar per dygn året runt kan vi vara utan.

Sverigedemokraterna står för sunt förnuft och logiskt tänkande och därför måste vi rösta in dom den 19 september.

Superveckan för Moderaterna 🙂 visst är rubriken slående!!

Reinfeldt: Risk att man pekar finger

Partikollegerna vill ha svar

M tar in extern utredare

Valfusket skadar bilden av Moderaterna

Annonser

7 Responses to Röda eller Blå ingen bryr sig ändå!! Makt och pengar styr

 1. robban skriver:

  hehe fatta vilket hot mot maktens köttgrytor det är att det kommer in ett gäng sverigedemokrater på deras bekostnad. tror det är så cyniskt faktiskt

 2. JOG skriver:

  Ja Fredrik vet säkert hur och vad och när man ska göra det, för att avancera inom moderaterna.Det är därför han är så brun om munnen.Där har han absolut 25 års vana.Mycket olyckligt för svenska folket blev fånet statsminister också utan att någon enda väljare egentligen röstat på honom.Med mera direkta personval skulle sånt här fusk som beskrivs i artikeln knappast kunna frodas längre.Och fån som Fredrik fick nog berika sig ekonomiskt på annat sätt än att som politiker förstöra Sverige,genom att släppa in en massa invandrare,för vem fan skulle rösta direkt på honom vid ett personval?Bara man ser hans oärliga ansikte på bild slår varningsklockorna till direkt hos varje sunt tänkande människa,och man börjar nästan automatiskt inventera sina fickor för att se om något saknas.

 3. ogeldibo skriver:

  Klockrent Spiken! Tror dessutom inte att det bara
  är moderaterna som fuskar, det sker nog inom hela
  sjuklövern.
  Kan man fuska internt, vad är det då som hindrar
  dom att göra det i riksdagsvalet?
  Skäms nästan för att säga det, men mitt Sverige har
  förvandlats så till den milda grad att jag ser det
  som nödvändigt med oberoende valobservatörer i Sep.

  • spikharry skriver:

   Morten Messerschmidt, Dansk EU-parlamentariker har krävt att EU skickar hit några observartörer till riksdagsvalet då han anser att det är illa ställt med demokratin i Sverige.

 4. soli01 skriver:

  Fusk är fusk och skall inte få förekomma. Det är säkert – som någon nämnde här – inte bara inom moderaterna som det har fuskats med gratis medlemskap – 100 kr. Så ska det inte gå till, men att man vill värva röster utan denna slant är väl något som man bör göra! 🙂

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Låt oss rösta bort dem och utvisa dem tillsammans med dom importerade avfallsprodukterna.

 6. annullera skriver:

  Det är nog så sant som det är skrivet i detta fall. De alla verkar ha valt en politisk karriär mer för att gynna sina egna ekonomiska intressen, de har knappast valt den politiska banan för att se till folkets- och landets bästa.
  De är maktgalna 7-klöver-vålds-härskare som i stort sett går i samma spår och håller varandra bakom ryggen. De är maktgalna DÅRAR som tror de kan rädda jordens befolkning genom att ta dem alla hit trots stora kulturkrockar, trots en hög arbetslöshet- och bostadsbrist m.m. Man blir minst sagt fruktansvärt orolig när man ser vilka det är som har styrt- och styr vårt land.
  DE har inte ens SUNT FÖRNUFT, deras NAIVITET är helt ENORM!
  Man tror inte det är sant, men tyvärr så fortsätter folket rösta på partier- och politiker som tyvärr håller denna svenska MARDRÖM vid liv år efter år. Vart har det svenska FÖRSTÅNDET tagit vägen?

%d bloggare gillar detta: