Berättelsen om våldsmannen Ali Gholami från Afghanistan


En medarbetare på Migrationsverket har läckt till bloggaren Merit Wager och berättat hur det gick till när en asylsökande vid namn Ali Gholami, som Fria Tider skrev om i december, skulle utvisas.

”Det visar sig att media inte berättat hela sanningen – bland annat ska Ali ha försökt våldta flera svenska småtjejer och sedan ha fått återvändarbidrag från svenska skattebetalare, trots att han utvisades pga grova brott.

Den 7 december uppmärksammade Fria Tider att Sveriges Radio raderat ett snyftreportage om en utvisad brottsling i sin programtablå. Nu har bakgrunden till utvisningen läckt ut från Migrationsverket. På flyktingaktivisten Merit Wagers blogg presenteras de uppgifter som både Sveriges Radio och Aftonbladet valde att inte publicera.

Bland annat får vi veta att Ali försökt våldta svenska småtjejer och att han fick återvändarbidrag från svenska skattebetalare. Något som nog de flesta svenskar inte tror utbetalas till dömda brottslingar”.

Saxat ur berättelsen om den utvisade våldspsykopaten Ali Gholami:

”En person som vi kan kalla Ahmed [Ali Gholami, Fria Tiders anmärkning] var från början en asylsökande som fick avslag på sin ansökan om uppehållstillstånd i Sverige. Då gifte han sig med en kvinna och fick på det sättet tillfälligt uppehållstillstånd. Han misshandlande kvinnan, polisanmäldes och sökte sedan asyl på nytt.

Ahmed fick inte asyl, han begick flera brott men kunde inte utvisas p.g.a. att han vägrade ta fram sina id-handlingar. Han flyttades till en förläggning i norra Sverige. Vad han gjorde där finns ett radioprogram om (ett program som också skulle ha visats i TV) om hur fruktansvärt det är att man kan utvisa en person till Afghanistan.

Det här snyftreportaget blev inte av i och med att en av hans kvinnor gick till media och berättade om dödshot etc. Hon är livrädd för den här mannen. Bevisligen har hon starka skäl att vara rädd”.

Resten finns att läsa på Merit Wagers blogg.

Ni måste besöka alla tre länkarna annars blir det svårt att få en överblick på hur media medvetet mörkar och försöker framställa en grov brottsling som en gåva till svenska folket.

Den svenske journalisten Marcus Hansson som gjorde reportaget för SR fick sympatier för stackars Ali Gholami.

Helt otroligt att media på detta sätt försöker framställa våldsmannen Ali som offer för svensk invandringspolitik, när det i själva verket är tvärtom.

Den enda PK-journalisten som öppet erkänt sina misstag är Janne Josefsson som under sin tid på kommunistiska journalist-högskolan hjärntvättades och fick lära sig att försköna allt elände som invandringen förde med sig.

Janne skrev bl.a:

”Jag jobbade på Sveriges Radio från mitten av 70-talet och det var fantastiskt. Men jag var med om att man svartlistade folk. De som ville föra ett resonemang om flyktingmottagning var rasister. Var man emot dagis var man en fascist. Det var skrämmande, berättar han.

Jag tillhör dem som försvarar det mångkulturella samhället. Men vi som försvarat det har ju förskönat det. Det är otroliga saker som har hänt i arbetarförorterna, där en trappuppgång på några år kunde förvandlas, medan vi stämplade rasist i pannan på de som protesterade och sedan själva förskansar oss i områden långt bort från flyktingar och invandrare, säger han”.

Fria Tider: Migrationsverket läcker om Ali Gholami

Fria Tider: SR stoppar ”snyftreportage” om utvisad brottsling

Läs hela berättelsen hos Merit Wager

Janne Josefsson: Flykting- och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet

Annonser

7 Responses to Berättelsen om våldsmannen Ali Gholami från Afghanistan

 1. TARZAN skriver:

  Hoppas att de stora bloggarna tar upp det här och avslöjar vilka journalister som ligger bakom detta förskönande av en musse psykopat. Jag vill att dom ska brännmärkas och att vi spottar på dom.

 2. NIsse skriver:

  Fan vad snett det svenska samhället är. Vi skattebetalare är så grundlurade och indoktrinerade av sossarnas vanstyre genom alla år. Fyfan rent ut sagt, ställ upp dessa sossar mot en vägg, de har sviket det svenska folket och roffat åt sig av almänna medel och makt, svin!

 3. NIsse skriver:

  Allmänna ska det vara…

 4. annullera skriver:

  Detta är så förb…..at sorgligt så jag finner inte ord! Återigen ger jag skulden till våra styrande- och övriga riksdagspolitiker som genom sin fullständigt naiva- och oansvariga invandringspolitik förstört livet för många svenska familjer. De är MESKYLDIGA till alla mord, misshandelsfall, grova rån, hatbrott, våld- och gruppvåldtäkter m.m. som utförts av så kallade människor med skyddsbehov, i he…. heller! De har ingen som helst kontroll på vilka DE anser sig vi skall ta emot, noll koll! Det är bara att ge alla som önskar ett PUT så snart som möjligt och gå på deras sagor. Detta är minst sagt fullständigt sanslöst och jag anser att ALLA MEDSKYLDIGA politiker borde ställas till svars!

 5. Blodsven skriver:

  Medarbetaren på migränverket skulle få ett helvete, om han/hon skulle avslöjas. Komma med sanning och fakta ur en sinnessjuk verklighet är bland det jävligaste man kan göra i vårt pissland. PK-äcklet till ”journalist” ses däremot som en hjälte, fast han endast sprider rena lögner och förskönar en vidrig verklighet. Måtte uppvaknandet bli hårt och brutalt för PK-svinen…

%d bloggare gillar detta: