Badvakt knivhotad av 18 åring efter tillsägelse


Mitt framför Aq-Va-Kuls övervakningskameror drog tonåringen upp kniven och hotade en av badvakterna.

”Han gjorde utfall med kniven och hotade att hoppa på vaktens huvud, säger Bo Paulsson, inre befäl vid Malmöpolisen.

Dramat utspelades på lördagskvällen vid 17.30-tiden. Enligt polisanmälan hade en av vakterna sagt till en ur ett gäng killar i 15-16-årsåldern och bett honom lämna stället eftersom han ”uppträtt olämpligt”.

Om det rörde sig om kalsongbadande – att bära kalsonger innanför badbyxorna eller annat oönskat beteende framgår inte av anmälan.

Men killen lämnade badavdelningen och gick till sitt skåp, men återkom. Då hade han kniven i handen och skrek åt badvakten. Ingen skadades dock fysiskt och killen lämnade slutligen Aq-Va-Kul.

Han var inte känd till namn av personalen, men tack vare de många övervakningskamerorna på stället räknar polisen med att identifiera honom under veckan. Det gick inte att ta ut de inspelade bilderna under helgen, eftersom ingen av dem som jobbade hade den behörigheten”.

Känns mönstret igen? killen får en tillsägelse och hotar omgående personen som förklarade för honom vad som är rätt och fel.

Vissa minoriteter (snart i majoritet) gör exakt vad som passar dom in, uppfostran och respekt kan dessa slödder och deras föräldrar inte ens stava till.

Knivhotade badvakten pga en tillsägelse

Annonser

9 Responses to Badvakt knivhotad av 18 åring efter tillsägelse

 1. JOG skriver:

  JA ibland kan det kanske behövas både kalsonger och badbyxor för att inte visa hur lite en liten mussepojke har.Och om man viftar med en lång kniv så hinner man kanske undan innan man blir utskrattad,stackars komplexfyllda jävel ,här behövs terapi tröst och förståelse ,fanns det inte någon invandrarvänlig psykologhäxa tillhands som gillar att analysera småsaker ?

 2. Skogman skriver:

  Föräldrarna är lika efterblivna som deras barn.

  • Ronald skriver:

   Så här många kloka inlägg hittar man aldrig på andra bloggar.
   Eller tas de bort kanske?

   • NIsse skriver:

    Ronald, här är ordet fritt. Det står alltså vem som helst rätt att kommentera sanninen. Det är därför du känner dig förvirrad, andra bloggar som skrivs av PK-vänliga censurerar friskt. Kan vara svårt att förstå om man är novis.

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Tusen år av inavel har gjort sitt till. Helt klart rör det sig om MENA-avfall här.

 4. annullera skriver:

  Hur har våra styrande- och riksdagspolitiker tänkt när de mer eller mindre öppnar gränserna för dessa människor? Ser- och förstår de inte att detta endast skapar en stor kulturkrock och tragedi för många. Det här är ociviliserade och i många fall förståndshandikappade och skadade människor som hade behövt speciell vård, den vården finns inte att uppbringa, det finns helt enkelt inte resurser och pengar till detta. ALLA borde läsa om lilla EMMA, inte minst våra etablerade politiker! Jag anser att de är medskyldiga till det som hände denna stackars tös. De är i högsta grad MEDSKYLDIGA till att Emmas och- hennes familjs liv nu är förstört för all framtid.

  Ändå skall vi fortsätta ta emot flera tusentals människor ytterligare från dessa mena länder. Jag har skrivit det förut och jag skriver det igen! Sverige har utvecklats till ett land som tar emot och hjälper fel människor, Sverige är ett förvaringens land, bidragets land, de kriminellas land, de otryggas land. Vem som helst kan söka- och få ASYL i Sverige, det finns ingen kontroll på vem- eller vilka vi tar emot. Så mina kära vänner! Detta är bara toppen på ett isberg mot vad som komma skall, den här sortens händelser kommer att bli vanligare och vanligare för var dag som går.

  TYVÄRR är det än så länge inte tillräckligt många som har förstått att vi måste få till en förändring för att på sikt kunna försöka bygga upp ett TRYGGT Sverige! Det är ALLAS vårt ANSVAR! Eftersom våra etablerade- och styrande inte gör något åt situationen så måste VI SJÄLVA göra något åt den.

  Våra etablerade politiker är en KATASTROF för landet!

 5. Nisse skriver:

  Sveriges folk skall bytas ut, eftersom vår kultur är så uslig och alla svenskar gillar inte invandringens misslyckande. Alltså måste vi byta ut folket mot sådana som gillar att invandringen misslyckas.

 6. Sven skriver:

  Brukar simma ibland på Aq-Va-Muslim. Ibland kan läget vara totalt odrägligt. Man undrar om man bor i Sverige eller Irak?

 7. Jo skriver:

  Låt han dra kniv emot mig så är det sista han gör i detta jordelivet! Har lärt en o annan ”kulturberikare” att det räcker inte att ha en kniv i handen ,man måste kunna hantera den oxå..

%d bloggare gillar detta: