SD skall stoppas till varje pris enligt PK-media


Fyra av tio Sverigedemokrater i landets kommuner har hoppat av sina uppdrag. Det innebär att partiet har störst andel avhoppare jämfört med de stora partierna, sett till antalet mandat.

”104 av SD:s 280 kommunrepresentanter – eller 37 procent – har hittills hoppat av sina uppdrag under mandatperioden, uppger SVT:s Rapport som gjort kartläggningen.

Jag är inte det minsta orolig för hur det kommer att se ut efter valet, men tyvärr kan vi inte göra så mycket åt situationen just nu, säger partiledare Jimmie Åkesson (SD) till Rapport”.

SvD tog medvetet bort det som Statsvetaren Malena Rosén Sundström vid Lunds universitet skrev om SD.

”Många sverigedemokrater helt enkelt inte räknat med att bli invalda, Hon tror också att bristande intresse för hela kommunpolitiken och det faktum att andra partier gått samman för att hålla partiet borta från makt spelat stor roll”.

Läg där till alla mordhot, överfall, sönderslagna bilar, och sönderslagna hem etc etc. Sverige skall ju vara ett land som förebygger systematisk mobbning överallt i landet.

Men när det handlar om just demokratiska SD då ändrar PK-eliten sig och gör tvärtom.

Varje motion lagd av SD förkastas trots att många visste att bl.a parboende garantin var en lysande idé.

Sverigedemokraternas motion gick ut på att inga gamla skulle separeras från varandra, istället skulle båda få rätten att bostätta sig på samma hem eller vårdställe.

Folkpartiet som ingår i ”Trelleborgsalliansen” röstade nej till förslaget med motiveringen att ”det inte finns tillräckligt med resurser för en sådan garanti som SD krävde för att våra äldre skulle få bo gemensamt.

Vad tror ni hände några månader senare? Jo Folkpartiet som sagt nej till SD förslag gick själva ut med ett vallöfte om boendegaranti dvs exakt det som dom röstade ned några månader tidigare.

Sverigedemokraterna motarbetas ständigt och jämt och självklart är sådant väldigt frustrerande, framför allt när andra partier senare stjäl deras förslag.

Nu försöker media med bl.a SvD som spjutspets kasta skit på SD fast det finns förklaringar till varför vissa hoppar av.

I fem kommuner i Blekinge har Alliansen råkat ut för 14 avhopp.

Rödgröna-sörjan har haft 12 avhoppare.

SD har under samma period haft 7 personer som hoppat av. Men media försöker alltid kasta skit på SD:are vad dom än gör. Är det något positivt däremot då skrivs inte en enda rad.

Sverigedemokraterna har som sagt haft flera avhopp, men vad är det mot pedofiler inom (S) valfuskare inom (M) vänsterpartiet med alla sina misshandelsdomar.

Tycker ni journalister på SvD att avhopp är värre än pedofili misshandel, valfusk, stulna pengar, bedrägerier etc etc som sker inom 7-klövern?

SD toppar avhopparlistan

Statsvetaren Malena Rosén Sundström Avhoppen är inte helt förvånande och ingenting som gäller bara Sverigedemokraterna, att dom andra partier gått samman för att hålla partiet borta från makt spelat stor roll också.

antal ledamöter som har hoppat av sina uppdrag i kommunfullmäktige sedan valet för alla partier i Blekinge

Annonser

7 Responses to SD skall stoppas till varje pris enligt PK-media

 1. Anonym skriver:

  Imponerande besöksstatistik på Creeper, FOI tamejf-n …

  Ämnar farbror starta krig eller nåt ? 😛

 2. […] verkilgen kul att se en patetisk Åkesson  påstå i TV att SD ligger bättre till i detta valet och nu kommer övriga partier att tvingas följa SD. Knappast Åkesson , du är och förblir 3% killen […]

  • spikharry skriver:

   Självklart så låter jag Jan Rumes länk finnas kvar till allmän beskådning för alla Svenskvänliga. Om ni mot all förmodan skulle besöka hans bloggar? vänligen kika på ett ord som han använder på alla sina hatbloggar om SD vid 100 tals tillfällen (UTAV) finns dessutom flera andra exakt likadana stavfel i alla hans bloggar 😉

   Undar om PP:s ledare uppskattar socialfallet Rumes bloggande? Nu kör han med proxy från USA men en gång IQ-befriad alltid IQ-befriad.

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Det viktigaste just nu är att få folk att inte rösta alls på något av dessa sju slödder-partier. Att rösta på någon av dessa sju landsförrädare är i sanning att kasta bort en röst. Men det är inte det enda man kastar bort. Man kastar även bort sin egen, barnen och barnbarnens framtid och sist men inte minst bort sina surt förvärvade pengar till den pågåendeoch aldrig stillastående blatte-invasionen. Vill ni ha in fler skägg-helveten, vandrande tält och fler avfalls-produkter, ja då kanske sjupartiet är någonting för dig.

  • Ronald skriver:

   Skönt faktiskt det finns åtminstone någon i det svenska samhället som tycker att en röst på sjustegspartierna är en bortkastad röst.
   Bättre då hellre ge Åkesson en chans någon gång så vet ju alla sedan vad de går för en gång för alla, men folk fattar ju aldrig sitt eget bästa någon gång så det blir väl en flopp i nästa val också.

 4. annullera skriver:

  Vilket land och arv vill vi lämna efter oss till våra barn- och barnbarn. Är det ett TRYGGT, CIVILISERAT och DEMOKRATISKT land, eller är det som idag ett ODEMOKRATISKT, OTRYGGT- OCH OCIVILISERAT?

  Måtte människor i detta land vakna upp innan det är HELT för sent! Själv kommer jag naturligtvis att rösta på det parti som kommer att göra allt som står i deras makt för att kunna medverka till ett bättre Sverige för våra efterkommande.

 5. annullera skriver:

  Titta på dessa två etablerade politiker här ovan! Mona! falskheten själv och Reinfeldt som ser ut som han inte förstår något av vad som händer. Skall Ni överlåta ERT förtroende och lägga ER röst på dessa Maktens stolpskott, eller vet Ni BÄTTRE?

%d bloggare gillar detta: