Misshandlade och bakbundna efter besök hos Irakisk familj


Ingen har gripits efter att två personer från barnavårdsnämnden blivit misshandlade och bakbundna under ett hembesök i Sarpsborg hos en Irakisk familj i Norge

”Polis jagar både maskerade angriparna och den irakiska familjen.

Det var under en kontroll av tre barn på 6, 12 och 14 år och deras föräldrar på Borgenhaugen utanför Sarpsborg stad lördagseftermiddagen som flera maskerade män kom in i huset. De två från barnavårdsnämnden blev överfallna och utsattes för våld.

Dom hittades efter flera timmar. De två fördes till sjukhus efter olyckan, men var inte allvarligt skadade.

Det har naturligtvis varit en traumatisk upplevelse för dem, men de två är inte allvarligt fysiskt skadad. De har vilat på sjukhus i går kväll och i dag kommer vi att undersöka dem närmre, säger Lindahl.

Polisen vet inte var familjen kan vara, men polisen vill ha information om ett svenskt registrerad Opel Omega, och eventuellt andra utländska bilar.

Föräldrarna är irakiska medborgare, men har varit bosatta i Norge i flera år”.

Varför vill inte politiker inse sanningen? Muslimer passar in in i demokratiska länder, nu har Norge pånytt blivit berikade av inavlade slödder som misshandlar och hotar anställda som skall kontrollera hur barnen har det.

Siv Jensen skrev väldigt tydligt igår hur hon såg på saken med dessa IQ-befriade avfallsprodukter.

”Norge håller på att Islamiseras fullt ut”

Men socialdemokraterna som styr i Norge sitter med armarna i kors och släpper in fler och fler idioter till landet. Det kommer att bli precis likadant OM sossarna vinner valet i höst.

Va fan nu måste något hända innan allt brakar ihop totalt på grund av massinvandringen av skräpet, som enligt dom styrande är våra räddare i nöden.

2 personer från Barnvårdsnämden blev misshandlade när dom besökte en Irakisk familj

Barnskydd anställda bakbundna och utsatta för våld

Annonser

14 Responses to Misshandlade och bakbundna efter besök hos Irakisk familj

 1. Koppa Dasao skriver:

  Tatt i betraktning hvor ofte Barnevernet og Politiet overfaller og mishandler barn, er det rart at ikke foreldrene til de overfalte barna yter nødvendig mot gjerningspersonene.

 2. overgrepsformynderi skriver:

  Det er ikke annet å vente.

  Når staten ved Barnevernet får begå tvangsmessige overgrep mot barn og familier, uten at rettssikkerhet for barn og familier er ivaretatt, vil det før eller senere ende med at folk tyr til nødverge og bruker makt for å beskytte egne barn.

  Det hjelper lite at man om 5 eller 10 år kan nå fram i rettssystemet, fordi skadene ved tvangsovergrepene er enorme og lar seg ikke alltid reparere.

  BV har en stygg historie, det er vanskjøtsel og overgrep, grenseløse institusjoner, med tragedier og erstatningssaker i kjølvannet.

  Det er ingen grunn til å tro at dagens BV er bedre, BVs “omsorg” medfører unødige lidelser og sorg.

  Rettsløse tilstander og statlige maktovergrep vil nødvendligvis lede til opprør og anarki. Jeg er redd vi får flere slike saker framover.

 3. Ja, det är klart att det är skrämmande att det skall behöva vara på det här sättet. Jag förstår att man vill benämna dem som ”IQ befriade avfallsprodukter” efter en incidens av den här kalibern.
  Jag håller dock inte med om att vi kan lösa problemet genom att distansera oss ifrån invandrare och inta en mer främlingsfientlig hållning. SD har redan fått mer vatten på sin kvarn än de förtjänar, nu måste vi istället jobba för att öka förståelsen. Men det är klart att i vissa fall är det bättre att hålla dem på var sitt håll.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Deras handlingar talar för sig själva. Dom ÄR avfallsprodukter.

  • annullera skriver:

   Har du läst om Emma? Vilken förståelse tycker du vi skall ha gentemot henne- och hennes familj?
   Detta är bara ett exempel av många, där tyvärr en viss folkgrupp står för kraftigt övervåld. Du kan också lägga till alla våld- och gruppvåldtäkter som utförs av dessa IQ-befriade och ociviliserade så kallade män.

   Om dessa människor behöver hjälp, så hjälp dem i deras hemländer, eller i angränsande områden där de hör hemma- och där de har sina rötter. Att försöka ta hit dem alla och försöka hjälpa dem här är ingen bra lösning för någon. Fråga dig själv om du tycker det är värt detta pris som vi får betala? Tror du Emmas familj tycker deras dotters liv var värt det?
   Tror du sjuklöverns representanter tycker Emmas och andras förstörda liv är värt deras DÅRSKAP? JA det tycker de! DE skall rädda världen! Men TILL VILKET PRIS?
   Fråga dig vilka det är som våra styrande tillsammans med de övriga etablerade tror att de hjälper?

   Detta är rena rama DÅRSKAPEN och inget annat, försök att förstå det. Detta har ingenting med förståelse- eller humanitet att göra. Hjälp gärna riktigt utsatta människor och bygg upp barnhem för fattiga och föräldralösa barn i mena-länderna, barn som inte får gå i skolan, barn som inte kan få äta sig mätta eller kunna dricka rent vatten osv. Hjälp riktigt utsatta människor på plats då du kan hjälpa långt fler människor än de som vi tar hit. Det skulle gynna oss alla!

 4. Pia skriver:

  Har kriget startat?

  • Sveas rika skriver:

   Somna om Pia
   Du kommer att märka när det startat.
   Men när som helst ,när som helst..
   Jag riktigt märker hur det vibrerar i gamla Svedala!!

   \Svea

 5. Jo skriver:

  OM det har gjort det så är det dags… spar inte på krutet.

 6. Robin_Shadowes skriver:

  Take no prisoners…

 7. JOG skriver:

  Öka förståelsen för vilka och vad då?Det jag verkligen förstår är att dom inavlade avfallsprodukterna har inget i varken Norge eller Sverige att göra.”Snälla” Stefan Olofsson inte diskuterar du väl med och försöker förstå din soppåse innan du förpassar den ner i sopnedkastet ?

 8. Ghazi Mamandi, fredrikstad skriver:

  HELLO. jEH HAR LESTE ARTIKEL , DESVERRE SOM SHJEDE MED BARNEVERNANSETTE. MEN DET ER UNØDVENDIG Å BLANDET EN PERSONAL SAK MED RELIGION OG ETNIKK BACKGRUNN. VI LESER HVERDAG NYHETER OM KRIMINAL SAKER OG DRAP. HVIS DRAPSIKTENDE ER NORDMANN ,DET ER OK OG DET ER EN PERSONAL SAK , MEN HVIS EN DRAPMAN ER MUSLIM OG DET BYGENNE Å BLANDE KULTUR ,TERRORIST OG ISLAM MED DEN SAKEN. DRAP ER DRAP ,I USA DREPTE EN DAME PROFESSOR TWO MANS PROFESSOR , HUN VAR IKKE MUSLIM. hVA ER DERAS SVAR ?
  MED HIKSEN.

  GHAZI MAMANDI, FREDRIKSTAD.

 9. Peppe skriver:

  Nån som sett dem så de kan få sitt straff. Undra om en svensk tidning skulle publicera namn och bild på detta sätt om det hänt här, tror inte det…

%d bloggare gillar detta: