S-märkta Hans Hoffs dotter uthängd på nätet i sexfilm


Riksdagsmannen Hans Hoffs (S) tonåriga dotter hängdes ut i de kränkande filmerna på nätet. I sin motion till riksdagen motiverar han en lagändring med händelserna i Falkenberg som grund.

”För många flickor och deras familjer kändes det tungt när första utredningen lades ner. Bland annat för Hans Hoff och hans dotter.

Många av de drabbade tjejerna mår fortfarande dåligt. Jag tycker det är viktigt att det sker en lagändring så att människor kan gå vidare från en sådan här händelse.

Sociala medier växer, och problemen med dem likaså. Då gäller det att vara på sin vakt. Mobbing på nätet förekommer hela tiden. Och det är viktigt att vi tar problemet på allvar, säger Hans Hoff.

Hans sätt var att skriva en motion till Riksdagens Justitieutskott.

Lagstiftningen har inte hängt med den tekniska utvecklingen på alla plan. Det är lättare att fälla de som laddar ner musik än de som sprider kränkande material om unga flickor.

Hans Hoff vill att utredarna ska få möjlighet att söka efter ip-adresser även när det gäller brott som bara leder till böter.

Jag har tagit med händelserna jag upplevt som exempel i min motion, säger Hans Hoff och fortsätter:

Det som är ovanligt med situationen i Falkenberg är att de som drabbats ställt sig upp och sagt ”såhär får man inte göra mot oss”. Och det är också ett steg i rätt riktning”.

Hans Hoff är precis som övriga S-märkta politiker-arslen en hycklare av stora mått.

Om hans dotter inte varit en dom 40 tjejer som hängdes ut på nätet i fejkade sexfilmer så hade rövhålet Hans Hoff aldrig skrivit ett ord om saken.

24 September skriver Hans Hoff en motion till riksdagen om kränkningar på nätet.

”Riksdagen tillkännager för regeringen som sin mening vad som anförs i motionen om att ett visst IP-nummer ska lämnas ut av operatörerna till de brottsbekämpande myndigheterna även när det misstänkta brottet enbart kan leda till ett bötesstraff”

Hoff skriver vidare:

En 14-åring pekas ut som ortens största hora. Negerhora är ett annat påstående som bilderna kompletterats med. Filmen har spridits på MSN och Youtube. Filmerna är oerhört kränkande och i vissa fall även rasistiska säger Riksdagsmannen Hans Hoffs (S)

När nämde Hoff skriver att filmerna även är rasistiska så tror folket sjävklart att det var svenskar som utförde dessa brott. För invandrare kan inte vara rasistiska mot svenskar enligt pk-eliten.

Det var även den tanken som hycklaren Hoff hade när han skrev sin motion. Han ville kasta skit på svenskarna fast det var fyra invandrare och två svenskar som hängde ut filmerna..

Kujtim Cimili
Jonathan Asif Khan
Macos Rocha
Jeferson Snatan Santos
Jonathan Rasmussen
Filip Hedman

Vem av dessa sex personer anser du är rasistiska Hans Hoff? var det dom två svenskarna eller dom fyra andra ”kulturberikarna” du menade?

Det är först när deras egna nära och kära råkar illa ut som dessa PK-ister vaknar till i några minuter. Jag har aldrig fått nöjet att läsa en motion av Herr Hoff där han kräver hårdare tag och straff för invandrade våldtäktsmaskiner.

S-märkta politiker vaknar först när det är försent, samt när deras egna råkar illa ut av berikande raketforskare.

Riksdagsmannen Hans Hoffs (S) tonåriga dotter hängdes ut i de kränkande filmerna på nätet

Hans Hoffs motion skriven efter det att hans dotter händes ut på nätet

Annonser

6 Responses to S-märkta Hans Hoffs dotter uthängd på nätet i sexfilm

 1. Dansken skriver:

  Vet ej om man ska skratta eller gråta? Jag har alltid tyckt att S-politiker i första hand är ute efter att sko sig själva. Därför är det nästan lite roligt, att denna clown, för en kort stund, har fått något annat att tänka på.

 2. Blodsven skriver:

  Visst är det för jävligt att flickor ska utsättas för sån här skit. Ska det till sådana här fruktansvärda kränkningar av politikeräcklens egna barn, innan dessa PK-arsel vaknar? Negerhora tycker förmodligen alla PK-arsel är värre än när äckliga kroknäsor skriker svennehora i tid och otid efter svenska töser…

 3. naivtive skriver:

  Det krävs en allt större mängd politiker för att denna ”oljetanker” skall ändra kurs. Siv Pettersson från Höganäs var utsatt för HA för några år sen men inte blev det allt mör mycket avtryck i lagstiftningen för det. Det krävs att hela riksdagen tar ur sin huvuden ur analen för att de skall inse vad som händer i deras ansvarsområde. Än har de inte påvisat någon begåvning i det fallet. Under tiden båten skjunker av allt för många parasiter vill de utbilda oss i genusfrågor och koldixidpåverkan i klimatet.

 4. TARZAN skriver:

  Stockholm hade stora problem med att blattar rånade unga svenskar, jag var mycket förvånad över att inget hände… MEN så blev Landshövdingens son rånad och då tog Polisen till hårdhandskarna.
  Landshövdingens namn var Ulf Adelsson.

 5. JOG skriver:

  @TARZAN Och nu rånar Ulf Adelsson och hans moderata
  kumpaner fattiga pensionärer …rånare som rånare och rövare som rövare.

%d bloggare gillar detta: