Salah Fadi Samir Mahdi El-kaissi RamadhanDen unga kvinnan fick livshotande skador och blir sannolikt aldrig återställd. Nu ställs hennes tidigare pojkvän inför rätta, anklagad för att ha försökt döda henne.

”Den 19-åriga kvinnan hittades svårt medtagen på ett fält i utkanten av Kristianstad den 6 november. Misstankarna riktades snabbt mot den 21-årige expojkvännen, som hon dagarna innan hade anmält för våldtäkt.

Mannen har erkänt att kvinnan åkt i hans bil den 6 november och att han brukat visst våld mot henne. Men han nekar till att avsikten var att döda henne.

Kvinnan har fått svåra hjärnskador. Enligt åtalet har hon blivit slagen, sparkad och stucken med ett vasst föremål. Hon blev också utsatt för strypgrepp.

Mannen är åtalad för mordförsök, människorov, misshandel, våldtäkt och olaga hot. Rättegången har av säkerhetsskäl flyttats från Kristianstad till säkerhetssalen i Malmö tingsrätt.

Kvinnan kan inte själv medverka och har heller inte kunnat höras under utredningen. Något videofilmat förhör med henne i samband med att hon anmälde våldtäkten finns inte heller. Rättegången inleds i dag, torsdag, och fortsätter i nästa vecka”.

Våldet som denna unga tös utsattes för är så groteskt så man bli illamående och gråtfärdig av att läsa det.

Blir inte 21-årige våldsmannen Salah Fadi Samir Mahdi El-kaissi Ramadhan har bytt namn till (Casper El-kaissi Östlöv) utvisad på livstid så borde svenska folket gemensamt kräva det genom en massiv protest.

Läs länken längst ner, hela familjen består av brottslingar som under många år satt skräck i stort sett hela Kristianstad.

Pappans brev till sin älskade dotter är otroligt gripande, nu måste domstolen ta sitt förnuft tillfånga (om dom har något) och kasta ut hela högen från landet.

I Sydsvenskan (Pravda) skrev Salah Fadi Samir Mahdi El-kaissi Ramadhan att han överlåter allt till gud.

Som det ser ut idag så kommer tösen aldrig att kunna leva ett normalt liv igen, polisen vet mycket väl att kräket (Fadi Samir) var yrkes-kriminell, hade dom utvisat honom tidigare så hade tösen sluppit genomgå det helvetet hon nu gör på sjukhuset oförmögen att göra något själv.

Han slaktade tösen.

Mannen är åtalad för mordförsök, människorov, misshandel, våldtäkt och olaga hot.

Salah Fadi Samir Mahdi El-kaissi Ramadhan har bytt namn till (Casper Östlöv)

Annonser

16 Responses to Salah Fadi Samir Mahdi El-kaissi Ramadhan

 1. naivtive skriver:

  Nu är ju den stora frågan hur tingsrätten skall kunna frikänna denna stackare som egentligen bara är missförstådd. Med lite politisk välvilja från nämndemännen kan säkert juristerna köras över i vanlig god (o-)ordning. Allt för att återställa lugnet i fårskocken.

  En liten from förhoppning, överlämna honom till flickans släkt. Han kan tömma hennes potta resten av livet, eller annan lämplig konsekvens.

 2. Mrs Thatcher skriver:

  Han kommer inte bli utvisad och han får ca 8 år. Inte en dag längre.

  ”stucken med ett vasst föremål”

  Ja, i ögonen och i underlivet.Han släpade henne tydligen efter bilen ett tag.

 3. sten skriver:

  Casper, som han nu kallar sig för, borde omedelbart avrättas offentligt. Gärna på Sergelstorg, Stockholm

 4. NIsse skriver:

  Det är synd om gärningsmannen, kanske ska vi starta en insamling? Han är ett offer, i Irak hade han inte dömts för detta, kanske borde vi lära lite mera av Irak och bli lite mer humana?

 5. Blodsven skriver:

  Förväntar mig ingen logik av svenska dumstolar…

 6. RICHARD skriver:

  Nackskott,stegling,resterna skickas till irak i en liten låda.
  Familjen borde skickas hem samtidigt,i lådor eller levande,det får dom avgöra själva.
  Men det troliga scenariot blir att `Casper` får sluten vård i 3-år,ute efter1,5år,därefter får han egen lägenhet(betald av soc),ca7-8tusen spänn i bidrag
  +hyra resten av livet,som vanligt på skattebetalarnas pengar,och om nån idiot vill påpeka att han minsann betalar skatt på bidraget,så kan den gå och dränka sig själv.

 7. Bengt Lundström skriver:

  Håller med Sten och Richard. Men gör det så här: Fånga honom. Var så många som möjligt(> 20). Kör därefter iväg med honom. Därefter skjuter ni var och en, ett skott med samma vapen från långt håll, 100 m ungefär. Då kan ingen av er anklagas för det dödande skottet eftersom ingen, inte ens ni själva vet var ert skott tog, eller om det missade målet. Och skulle han inte dö utan ”bara” bli lemlästad för livet, och bli blind t.ex., desto bättre!

 8. TARZAN skriver:

  Det här med medborgargarden dyker upp då och då på bloggarna – tyvärr så händer inget.
  Är det någon som har något bra förslag hur vi ska kunna komma igång med någon form av medborgargarden ???

  • spikharry skriver:

   Svenskvänliga bloggar skall självklart inte uppmana till ”Medborgargarden” det vore som att skjuta sig själv i foten.

   Men vill andra starta det så är det upp till varje person att själva ordna saken.

   Men visst det är svårt att hålla käften ibland 🙂

   I Italien har fick dom klartecken förra året av sittande regering att köra i gång medborgargarden.

   Stämplingarna och diverse olika eptiteter haglade efter beslutet lika fort som våra skattepengar försvinner.

   • TARZAN skriver:

    Jag skrev någon form av medborgargarden, jag skulle utvecklat det….
    – Folk kan åka omkring på nätterna och kolla så det inte blir inbrott.
    – Man kan åka omkring med en fin kamera på kvällar och nätter och plåta slödder och på så vis förebygga brott.
    Det behöver inte vara så att man har påkar och annat som man kan slå folk i huvudet med.
    -Jag skulle uppskatta att denna blogg tog upp ämnet.

    • spikharry skriver:

     Ställer gärna upp som kanal så alla foton på ev brottslingar hängs ut här på bloggen. Tror tyvärr att dom flesta skulle ge upp efter ett tag? Flera småkommuner där jag bor har gjort liknande försök, med samma slutreslutat, dom har lagt ner det efter några veckor då dom flesta inte kan hålla det dom lovat.

     Tycker din omtanke är jävligt bra Tarzan men att sedan få det till att fungera i praktiken är nästan omöjligt. Se på oss svenskvänliga som gör allt för att sprida ut vad det är för slödder som får stanna i landet. Trots all info är det svårt som tusan att få folk till att ställa upp och rösta rätt.

     Rädslan och flatheten är en stor orsak.

 9. Ingemar Thorin skriver:

  En sån vidrig fan ska kastreras ofentligt hoppas han skämmer ut släkten också. Då dräper dom honom vilket vi slipper.

 10. Mats Edvardsson skriver:

  Ja…övriga kommentatorer har redan sagt vad jag ville säga, men fungerar inte utvisning (pga politiskt korrekta jurister)så är väl en betongfot i Nybroviken att alternativ man akn överväga-.

  Förresten – var tog Alabaman vägen?

 11. Robin_Shadowes skriver:

  Jag förespråkar Deadwood-metoden. Gör som Al Swearengen, släng fanskapet till grisarna som får käka upp kroppen. Bevisen försvinner och aset kommer inte till islamska paradiset heller eftersom han har blivit besudlad av grisar. Varför inte slänga honom skadad men levande åt grisarna…

 12. JOG skriver:

  Dom flesta normala tänkande människor tycker säkert att en person som Samir Ramadhan borde stympas och avrättas eller att han borde sitta på livstid i en liten trång cell tillsammans med ett 50 tal liknande
  personer.Men men dom rättsvårdande myndigheterna kommer förmodligen att ge honom högst 6 år varav han
  får sitta 4 kanske ,och det yrkade skadeståndet kommer man att pruta ner kraftigt.Så sunda människors rättsmedvetande skiljer sig nog kraftigt från vad våra
  as till politiker beslutar och vad myndigheterna verkställer.Hoppas att dom klipper samir på kåken det är nog den enda rättvisan som finns i sådana här fall.

 13. Kasper Mortensen skriver:

  Det finns få saker som irriterar mig så mycket som nationalism. Tycker egentligen att ni som kommenterar här är vettlösa snorvalpar som borde fråntas rösträtt. ‘Sverige’ karaktäriseras ändå inte av ett endaste dyft i dagsläget. Det är en ikke-kultur ni försvarar.

  Med det sagt vill jag dock säga att jag förstår er när det kommer till våldet i samhället och statens oförmåga att skydda sina medborgare. Den här killen exempelvis…

  Jag hade kunnat sitta fängslad i resten av mitt liv, i utbyte mot 15 minuters privat ‘samtal’ med hr. ‘Östlöv’. Det hade varit ett rent nöje att hålla honom vid medvetande och sitta och diskutera formen på hans diverse organ och artärer med honom. Det jävla svinet har förbrukat sin rätt till liv, och i en rättvis värld hade hans kadaver spikats upp på tingsrättens portar ikväll.

  // Liberalen som börjar fundera på SD (för att få något gjort)

%d bloggare gillar detta: