Muslim våldtog och misshandlade sin egen dotter


Hovrätten fastställer domen på fyra års fängelse och utvisning för den 45-årige man som våldtog sin dotter.

”Våldtäkterna ska ha skett i familjens bostad i Södertälje vid två tillfällen när dottern var 14 och 15 år gammal. Under ett samtal i bilen senare frågade dottern pappan varför han gjorde det – samtidigt spelade hon in samtalet på sin mobiltelefon.

Pappan ska då ha bekräftat våldtäkten och sedan erbjudit att betala dottern en operation så att hon skulle kunna framstå som oskuld. Flickans bror kom sedan över inspelningen och det blev känt inom familjen vad som skett. Det resulterade i att händelsen polisanmäldes och mannen greps.

45-åringen hävdar att dottern ljuger, att han aldrig våldtagit henne, däremot slagit henne vid ett tillfälle då hon fick presenter av en pojke.

Han hävdar att dottern vill sabotera hans förhållande med sin nya kvinna, men det anser rätten föga trovärdigt då kvinnan ställt sig på dotterns sida och nu begärt skilsmässa.

Tingsrätten dömde pappan till fyra års fängelse och utvisning utan möjlighet att återvända. Mannen överklagade till hovrätten, som nu fastställer domen mot 45-åringen. Han ska dessutom betala dottern 227 000 kronor i skadestånd”.

Hovrätten tar ställning och utvisar avfallsprodukten på livstid, vilket jag tycker är förbannat bra.

Men det underliga är att när svenska barn, tjejer, kvinnor, blir våldtagna av dessa kräk då döms dom ytterst sällan till utvisning. Om dom där emot blir utvisade så är det nästan alltid tidsbestämt 5 år eller något liknande.

Hovrätten ger signaler att det är värre att våldta sina egna (nu menar jag inte bara den unga tösen i detta fall) flera muslimer som våldtagit sina fruar blir också utvisade.

Men varför får dom stanna kvar när dom våldtagit en svensk kvinna? Är svenska kvinnor mindre värda än vad muslimska kvinnor är?

Jag ser ett tydligt mönster och det skrämmer mig väldigt mycket. Signalen Hovrätten ger är nämligen att dom anser det vara förmildrande att våldta en svensk kvinna.

Fängelse och utvisning för våldtäkt på dotter

Annonser

9 Responses to Muslim våldtog och misshandlade sin egen dotter

 1. Robin_Shadowes skriver:

  Svenska kvinnor är mindre värda, åtminstone enligt dom muslimska raketforskarnas egen muslimska logik.

  • Blodsven skriver:

   Ja Robin, det anser lurkäcklen! Värre är det däremot som Spiken hävdar, att dumstolarna oxå tydligen tycker det. Det är en jävla massa idioter i detta land som behöver en spark i arslet, för att sedan förnedras med A-kassa..

   • annullera skriver:

    Nej Blodsven! Någon A-kassa skall de definitivt inte ha, det skall ha en spark i r…en ut ur detta land för alltid. Tänk vad många liv dessa drägg har förstört på livstid. Vårt så kallade rättsväsende verkar stå mer på dessa våldsverkares- och våldtäktsmäns sida än på våldsoffrets i de fall där det är svenskt ursprung. Våra styrande- och riksdagspolitiker samt media ställer sig också på dessa avfallsprodukters sida. Det är horribelt, sjukt, kränkande och skickar helt klart ut fel signaler.

    Jag skulle önskat att de som sitter och dömer ut dessa milda straff till dessa drägg som våldfört sig på vårt land, våra kvinnor och barn, själva blir straffade på ett sådant sätt som dessa våra våldsoffer och deras familjer blir straffade för resten av sina liv. Sedan tycker jag i hög grad att våra riksdagspolitiker- och styrande i detta land är medskyldiga till varenda våldtäkt, grovt rån, misshandel och mord som sker och utförs av våra kulturberikare från främst arabländerna. Detta eftersom de har noll koll på vilka som får stanna, vilka vi tar emot och får PUT.

    • annullera skriver:

     Tilläggas skall att det var ändå bra att denna flickans familj tog avstånd från pappan och hans handlande, samt att han fick livistid utvisning.

    • Robin_Shadowes skriver:

     Inte bara mohammedanerna skall ut. För bara ynka 200 år sedan kunde en svensk bli landsförvisad. Alla dessa lands- och folkförrädare borde också bli förvisade. Vi kan ju vara storsinta och låta dem få välja själva, antingen det eller arkebusering.

    • Blodsven skriver:

     Menade naturligtvis hönsarslena i dumstolarna. Tacka fan för att importerade skithögar ska ut fort så in i helvete, samt idiottjänstemännen som släppt in dom ska straffas hårt…

 2. Sveas rika skriver:

  Blodsven,A-kassa
  Näe jag skulle vilja ge dem plast kassa(r)
  då jag hört att det kan vara farligt att leka med.
  \Svea

 3. NIsse skriver:

  Klart de måste få stanna om de våldtagit en svensk kvinna, svenskor är ju med på noterna, de vill egentligen bli våldtagna, är det inte så? Och de har ju kommit hit för att våldta svenska kvinnor så ska de ju stanna om de lyckas med det. Den här idioten lyckades ju inte skilja sin egen dotter från en svensk kvinna och då måste han utvisas, såklart.

%d bloggare gillar detta: