Grova brottslingar promenerade ut från migrationsverkets förvar


Flera kriminella rymde från Migrationsverkets förvar i Ljungaskog på tisdagskvällen. Sannolikt med hjälp utifrån. Polisen jagar efter bilar eller andra fordon som använts vid flykten.

”Det var vid 19.39 på tisdagen som överfallslarmet gick på förvaret. Polisen sände flera patruller och när man kom fram upptäcktes att de fem män som rymt sannolikt haft hjälp utifrån.

En av de rutor som slogs sönder verkar ha krossats från utsidan. De fem som flydde från den väntande avvisningen är i åldern 23 till 37 år. Flera av dem är kriminellt belastade med långa straffregister, bland annat rån, misshandel, stölder och grova trafikbrott, vilket förklarar att polisen är extra fokuserad på att gripa dem”.

Migrationsverkets förvar i Ljungaskog är precis som förvaret strax utan för Göteborg (Kållered) utrustat med svängdörrar.

Mängder av rymningar, fritagningar, gisslantagande och mordbränder är en liten del av allt som hänt vid förvaret i i ljungaskog.

Personer som med sådana meriter som rymmarna hade rån, misshandel etc etc skall sitta häktade på polishuset och inte på ett förvar som knappt har fungerande låsanordningar.

Slappheten som överlag finns hos dom styrande (när det handlar om kriminella invandrare) är skrämmande. Skulle inte alls förvåna mig alls om det på nytt är AFA-pack inblandade i rymningen från förvaret.

Vem vet det kanske rent av Ilmar Reepalu som ville ha kvar några säkra röster inför riksdagsvalet i höst 😉

Kriminella rymde från
Migrationsverkets förvar

6 Responses to Grova brottslingar promenerade ut från migrationsverkets förvar

 1. Demokratbloggen skriver:

  Ja, vem vet!

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Ja ytterligare fem avfallsprodukter är på fri fot, den saken är klar.

 3. Blodsven skriver:

  Varför är jag inte nämnvärt förvånad?

 4. annullera skriver:

  Det är så det är och det är så det kommer att vara ända till den dag ett under sker i detta land. Det finns ingen gräns för den slapphet som råder! Inte konstigt att Sverige blivit ett mönsterland för dessa drägg.

 5. Info skriver:

  ”TV4 LÅTER VALET BEVAKAS AV VÄNSTERDEBATTÖR”

  skriver just chefredaktören för Axess, Johan Lundberg, som rubrik i sin Axess-blogg (2010-02-10 kl. 00:43). Han fortsätter:

  ”Med tanke på att Lena Sundström tycks se som stora livsuppgift att på alla upptänkliga sätt förhindra att vänsterpartiet Sverigedemokraterna ska komma in i riksdagen, skulle man kunna tro att hon tillhör högern. Så döm om min förvåning när jag läser att hon vid förra valet påstod följande i Piteå-Tidningen: ´När statsminister Göran Persson debatterar mot moderatledaren Fredrik Reinfeldt, hejar hela min kropp på Göran, även om huvudet är frågande inför mycket som han säger. Jag vill naturligtvis inte att borgarna ska vinna valet.´

  Jag misstänker att man på TV4 aldrig hann googlas fram detta yttrande, innan man anställde Lena Sundström som politisk reporter. Ty att låta en uttalad socialdemokat bevaka ett politiskt val är väl ingenting som en svensk tv-kanal skulle kunna tänka sig?”

  Johan Lundberg är alltså mycket förvånad. Men kanske är svaret ganska enkelt. Lena Sundström har ALLT: Hon är kvinna, hon är utlänning (korean), hon är hyperoikofob och hatar Sverige, hon försöker styra dansk inrikespolitik bort från Dansk folkeparti, hon är en fanatisk anhängare av Expo, Ohly och Sahlin. Vad mer kan en svensk TV-kanal begära av en medarbetare?

  Johan Lundbergs blogginlägg kan kommenteras. http://www.axess.se/

 6. Cavatus skriver:

  Att Ilmar Reepalu är en ulv i fårakläder har han visat prov på. Har kommenterat hans skandalösa uttalanden här: http://aktualia.wordpress.com/2010/02/08/reepalu-en-avfalling/

%d bloggare gillar detta: