Muslim försökte mörda sin brorsdotter, slapp utvisning


Ett års fängelse. Det blev straffet för den 49-årige man som försökte köra på sin brorsdotter annandag jul.

”Gärningen bär hedersrelaterade förtecken” konstaterar tingsrätten.

”Det tog hela onsdagen att gå igenom vad som hände på Gärdesvägen i Hässleholm annandag jul förra året.

Den 20-åriga brorsdottern började att berätta och snart stod det klart att hon ville ta tillbaka det mesta av vad hon tidigare sagt.

Farbrors agerande tonades ned och till slut var det inte mycket som återstod av den ursprungliga gärningsbeskrivningen. Mannen hade bara backat emot henne, sade hon, och i samband med detta hade hon tagit ett steg åt sidan, mest för säkerhets skull.

Det krävdes många frågor och till slut en uppspelning av ett tidigare förhör, innan hon vidstod att det hon sagt i polisförhör faktiskt stämde.

Anledningen till att hon nu ändrade sig, sade hon, var att hon bara ville att allt skulle få ett slut och att hon inte ville ställa till med ytterligare problem. Det hade varit jobbigt för henne och hela familjen, det som hänt.

Det jag har sagt till polisen stämmer, men jag vill inte ha mer problem.
Kvinnans målsägande biträde berättade också att kvinnan egentligen inte ville medverka i rättegången.

Den 49-årige farbrorn nekade till allt och sänkte själv sin trovärdighet när hans uppgifter, på punkt efter punkt, smulades sönder av vittnesuppgifter, tidigare utfört polisarbete samt åklagarens frågor.

Mannen återkom flera gånger till att han inte kunde köra bil på grund av en krigsskada samt att han inte hade någon aning om vilken tid saker och ting skett eftersom han inte har någon klocka.

Vid flera tillfällen hade han också uppenbara svårigheter att koncentrera sig på åklagarens frågor och började istället resonera kring annat. Det skapade stor irritation hos åklagaren, som fick ställa frågorna om och om igen för att få fram svar. Allt tolkades dessutom vilket gjorde att rättegången tog tid.

Rejält irriterad blev även domaren när den åtalade, i samband med ett vittneförhör, plötsligt började prata högt och utan lov. Domare Khennet Tallinger slog klubban hårt i bordet och röt:

– Nu är du tyst!

49-åringens advokat menade att hans klient skulle dömas enbart för olaga hot.

Det som hänt var sannolikt detta att hans klient kört upp bredvid brorsdottern för att skälla ut henne eftersom hon, trodde 49-åringen, fortfarande träffade sin före detta pojkvän.

Rätten gick dock på åklagarens linje och dömde 49-åringen för försök till grov misshandel och olaga hot.

Ingen annan påföljd än fängelse kan komma i fråga, konstaterade domaren som ansåg att gärningen har hedersrelaterade förtecken.

Den 20-åriga kvinnan får också 15 000 kronor i skadestånd”.

Välkommen till landet som tillåter rubb och stubb när det handlar om invandrar-relaterade grova brott. Otroligt, en inavlad muslim försöker ta livet av sin brorsdotter och får 12 månaders semester på ett hyfsat hotel som har bättre service än alla äldreboenden för svenskar.

Finns det någon som på allvar tror att muslimen efter 12 månader på hotel ”heder” lägger ner sina försök att mörda sin brorsdotter?

Sverige har på grund av 7-klövern formats till ett land där avfallsprodukter gör det som faller dom in och utnyttjar debila politikers rädsla för muslimska idioter.

Gärningen bär hedersrelaterade förtecken konstaterar tingsrätten

4 Responses to Muslim försökte mörda sin brorsdotter, slapp utvisning

 1. Robin_Shadowes skriver:

  Våra politiker, batikhäxor och andra politiskt korrekta har en amssa blod på sina händer. I de flesta fall är det svenskars blod men det förekommer även som i det här fallet att det är en av avfallsprodukternas egna familje-medlemmar som blir offer. Dom politiskt korrekta har all skuld i att situationen i Sverige har blivit så här. Dom är medskyldiga till avfallsprodukternas brott.

 2. Sveas rika skriver:

  Det var ju ”tur” för tjejen att det var kallt ute så fanstyget inte kunde gräva en grop.

  Jag blir så dj…la less,vad kostar inte all denna KULTUR för oss i gamla Svedala?
  \Svea

 3. annullera skriver:

  Våra styrande- och övriga riksdagspolitiker borde få betala tio gånger mer i skatt en övriga skattebetalare i detta land. Så mycket skit som de skapat och som kostar samhället- och landet miljarders miljarder.

 4. lasse1 skriver:

  Är någon förvånad?
  Släktmord, hedersmord och balkongmord är numera en normal företeelse i det svenska samhället.

  Gilla läget eller gör något åt det.
  Förslagsvis; Rösta rätt i valet, 2010.

%d bloggare gillar detta: