Flyktingsmugglare beviljades visum för familjeåterförening


En 26-årig man häktades i helgen i Landskrona, misstänkt för grov människosmuggling. Han kommer att utlämnas till Tyskland.

”Mannen greps i fredags. Han är efterlyst av tysk polis, misstänkt för att vara en av de drivande bakom ett nätverk som smugglat ett 70-tal irakiska flyktingar till Tyskland via Grekland, skriver Helsingborgs Dagblad.

Mannen kom till Sverige för ett år sedan, då han beviljades visum för familjeåterförening. Han nekar till brott och hävdar att svensk polis förväxlat honom med en annan person. Polisen tror dock att mannen levt under falsk identitet i Sverige”.

Skall man skratta eller gråta åt eländet? Bra att smugglaren utvisas, men det tar inte lång tid innan han är här igen och söker asyl under ett annat fejkat namn.

Bidragslandet lockar hit fler och fler ”raketforskare och kirurger” som på sikt enligt Mona Sahlin och Fredrik Reinfeldt är våra nya pensionsräddare.

Vilket förbannat hycklande alla politiker kör med för att övertyga folket om något som är en stor fet lögn.

PS Fredrik ”utan ryggrad” förklarade här om dagen att han öppnar dörren för ytterligare arbetskrafts-invandring, trots att arbetslösheten är högre än någonsin.

Gäller att byta ut folket så fort som möjligt innan dom begriper vad som håller på att hända.

Misstänkt människosmugglare häktad

Annonser

6 Responses to Flyktingsmugglare beviljades visum för familjeåterförening

 1. Ann-Marie skriver:

  Alla svenska soffliggare bör verkligen rösta för en gångs skull.

 2. Sveas rika skriver:

  Lika säkert som Amen i kyrkan tror jag att det kommer bli en stor uppslutning till valurnorna detta år.
  Jag tror inte ens att vi behöver pusha på längre för nu har det gått för långt.

  Tjo i stugorna \Svea

 3. lasse1 skriver:

  @ spikharry…
  Lögn o. hycklande, säger Du.
  Jag skulle vilja benämna det som bedrägeri på gränsen till landförräderi.

  Kan inte för mitt liv förstå, varför inte politikerna se över lagtexterna och ger domstolarna klara direktiv. Är de möjligtvis FN´s olika konventioner som sitter i vägen?..

  Vem fán är i behov av en kriminell invandrare?
  Ja, även en etnisk svensk också för den delen…

  Någon? Räck upp en hand.

  Sverige är fantastiskt.

 4. A-mannen skriver:

  En smaskig artikel varför fredrik saknar ryggrad av SpikHarry,det vore vårens välgärning.(det där med cirkussällskap och allt)

  • A-mannen skriver:

   Jag är ingen vän av ord och meningar i alltför komplicerad följd så vad jag ville var att reinfeldts släktträd skulle bli offentligt då han förespråkar sina historiska släktingar som det nya herrefolket i Sverige.

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Hur stor uppslutning det än blir under årets val så kommer Sd sluta på 3,8%. Det mångkulturella samhället skulle rämna om Sd tilläts komma in. Det har dom inte råd med.

%d bloggare gillar detta: