Våldtäkts-epidemin sprider sig över Sverige


Den gångna helgen har polisen fått tre nya fall av våldtäkt respektive våldtäktsförsök att utreda.

Helsinborg

”Natten mot fredagen slog en flicka under 15 år larm om att hon utsatts för ett försök till grov våldtäkt. Enligt anmälan ska det hela ha skett utomhus i centrala Helsingborg.

Någon misstänkt finns inte. Enligt polisen har flickan haft svårt att redogöra för exakt vad som hänt.

Samma natt kom ytterligare en anmälan. En flicka i 15 -17-årsåldern har polisanmält att hon utsattes för en fullbordad grov våldtäkt. Det övergreppet ska ha skett inomhus och polisen har inte fått in någon uppgift om vem som är misstänkt.

Natten mot söndagen polisanmäldes ett övergrepp som rubriceras som grov våldtäkt på en nattklubb i Helsingborg. Vid 02.20-tiden greps en 21-årig man som misstänkt. Vid lunchtid på söndagen släpptes mannen på fri fot igen, men misstankarna kvarstår”.

Örnsköldsvik

”Våldtäkten ska ha ägt rum i en bostad i Örnsköldsvik. Av utredningstekniska skäl är polisen förtegen kring detaljerna.

Två män, 29 och 25 år gamla, sitter fortfarande anhållna misstänkta för stöld. Det var i går eftermiddag som de båda männens bil undersöktes sedan de tjuvtankat bensin på OKQ8. I bilen fanns stöldgods, bland annat begagnade bildelar.

En häktningsframställan ska vara gjord senast på tisdag”.

Göteborg

”Enligt anmälan åkte kvinnan bil, eventuellt en svarttaxi, från centrala Göteborg till Frölunda vid halvfyratiden på måndagsmorgonen.

Enligt kvinnan försöker föraren att våldta henne under färden. Hon lyckas sig fri och blir då utslängd ur bilen, en äldre grå Volvo.

Kvinnan skadas inte fysiskt, men förs till sjukhus för kontroll. Kvinnan ringde själv till polisen och togs om hand av polisen i närheten av Fiskebäcksskolan”.

Tragiskt nog så är detta endast ett fåtal av alla våldtäkter som hänt under gångna helgen. Frågan kvarstår fortfarande- varför gör svenska politiker inget för att stoppa den här fruktansvärda utvecklingen?

I Danmark var det förra året 432 anmäla våldtäkter under hela året, i sverige var det över en bra bit över 5000.

Är förklaringen så enkel att våldtäktsmän i Danmark och Norge utvisas men i sverige får kräken stanna kvar. Det ger en tydlig signal till svinen våldta kvinnor i sverige där får du som tack stanna kvar, dessutom blir du försörjd resten av livet.

Vilket jävla hån och förakt politiker och domstolar visar för sitt egna folk, kräken skulle själva dömas för medhjälp till alla våldtäkter.

Flera våldtäkter i Helsingborg

Ung kvinna har anmält våldtäkt

Kvinna överfallen under bilfärd

7 Responses to Våldtäkts-epidemin sprider sig över Sverige

 1. Cavatus skriver:

  Jag blir beklämd av myndigheternas eviga tigande. När ska de börja försvarar den svenska flickornas och kvinnornas rätt att liksom alla andra medborgare kunna röra sig fritt ute i vårt land, oavsett klädsel och tidpunkt? Detta är ett kapitalt misslyckande av den s.k. jämställdhetspolitiken, när den får ta ett steg tillbaka för att inte kränka någon utifrånkommande person med andra kulturella förtecken. Man låter det hela ske och vänder bort blicken. Fy fan!

 2. TARZAN skriver:

  Vi vet varför det är så många våldtäkter i Sverige – blattar som inte åker ut när dom begår brott och blattar som har blivit svenska medborgare utan att förtjäna det. Men det är en sak som vi inte vet : Varför är det så få svenska kvinnor som röstar på Sverigedemokraterna ????????
  – Jag så siffrorna för Stockholm i United Minds valundersökning SD får under 4 % och Miljö mupparna får 15 % i Stockholm !!!
  – Här i Stor Stockholm är det så mycket skit som händer där blattar är GM kvinnorna och de unga tjejerna borde ju se, men det gör dom inte. Minst 11 procent av kvinnorna i Stockholm kommer att rösta på Maria Snatterand mindre än 2 % kommer att rösta på SD. Detta är oförklarligt så jag säger det är inte bara blattarna som är det stora problemet i Sverige våra kvinnor med sina röster befäster problemet.

  • spikharry skriver:

   Instämmer med dig Tarzan. Förstår inte varför det enda partiet i vårt land som värnar om kvinnor, barn, pensionärerna, arbetarna, jämnlikheten, yttrandefriheten etc etc inte får mer stöd av framförallt kvinnor.

   Problemen i samhället är skapade av våra riksdagsmän/kvinnor som styr och ställer mot bättre vetande.

   Inget om Stockholmare men varför är det så förbaskat svårt att få dom till att rösta svenskvänligt?

   • annullera skriver:

    För att kvinnor blir förda bakom ljuset precis som våra äldre och övriga i detta land. Tyvärr är varken pensionärerna eller kvinnorna i tillräckligt hög grad inne och läser bloggarna där de kan få reda på sanningen. De läser Aftoblaskan och övriga dags- och kvällstidningar som far med halvsanningar. De läser om våldtäkterna, men de vet inte vilka det är som utfört dem eftersom det aldrig skrivs ut i media. Signalement är ju något som våra media gör allt för att dölja så fort det handlar om ett visst klientel, det var väl ändå inget nytt för er? Men visst! det är ändå konstigt att inte fler visar intresse över att rösta på ett svensk vänligt parti för alla måtte väl se vart det barkar hän.

 3. Rider skriver:

  Lugn bara, i min familj är vi 5 st, hittills är vi 3 mot 2 när det gäller SD. Det är iaf 60%. Om vi räknar in mina föräldrar som jag tror kommer att rösta på SD, från att ha varit ”värsta gråsossar” i alla år, ja då blir vi 5 av 7 ~71%. Jag lovar er det finns fler familjer som tänker likadant. Åtminstone om man ser till hur det låter runt fikabordet på jobbet.
  Det går framåt även hos de som jag aldrig skulle trodde jag kunde diskutera problemen som Sverige och Sveriges ekonomi står inför.

  • annullera skriver:

   Låter mycket bra! Själv tror jag att det är långt mycket fler som kommer att rösta på SD än vad alla dessa undersökningar visar på. Jag känner också några stycken som tidigare aldrig skulle kunnat tänkt sig att röstat på SD, men som nu har tänkt om och fler lär det bli, sanna mina ord.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Dåmyndigheterna inte gör någonting så är det därför upp till oss svenskar att själva ta itu med dessa avfallsprodukter och sopsortera upp dem i olika lämpliga kärl avsedda just för detta bruk. Eftersom det tyvärr är miljöfarligt avfall går det väl antagligen inte att återvinna heller. Men huvudsaken är att folk börjar att agera.

%d bloggare gillar detta: