Muslimsk man diskriminerad får 60 000 kronor


Arbetsförmedlingen får böta 60 000 kronor för att ha gjort sig skyldig till diskriminering av en muslimsk man.

”Arbetsförmedlingen drog in mannens ersättning sedan han enligt AF inte fått praktikplats på ett företag eftersom han inte ville skaka hand med företagets kvinnliga vd.

Enligt en dom vid Stockholms tingsrätt på måndagen diskriminerades mannen i och med att Arbetsförmedlingen kände till att han på grund av sin religiösa övertygelse inte hade möjlighet att ta främmande kvinnor i hand, skriver tingsrätten i ett pressmeddelande”.

Arbetsförmedlingen skall även betala rättegångskostnaderna med 36 642 kronor.

DO yrkade på att mannen skulle få 120 000 kronor i skadestånd, men tingsrätten fastslog det lägre beloppet, bland annat för man ansåg att diskrimineringen var oavsiktlig.

Trodde aldrig i min vildaste fantasi att AF skulle bli fällda i detta mål mot muslimen.

Han vägrade ta utbildningsföretaget Lernia AB:s kvinnliga vd i hand, då det enligt hans religion förbjöd honom att vidröra andra kvinnor utanför familjen.

När mötet var klart beslutades att mannen saknade den kompetens och erfarenhet som företaget sökte.

Den 31 maj 2006 beslutade Arbetsförmedlingen i Älmhult att neka mannen fortsatta arbetsmarknadspolitiska åtgärder med motiveringen att han genom sitt agerande medverkat till att han inte erbjudits praktikplatsen.

Diskrimineringsombudsmannen (DO) kastade in Sverigehataren Katri Linna som hjälpte mannen att stämma AF på 155 345 kronor varav 35 345 kronor skulle utgöra ekonomiskt skadestånd.

Detta är ytterligare ett tragiskt exempel som visar hur illa ställt det är i vårt land. En av våra viktigaste artighets-seder dvs att ta varandra i hand, utnyttjas av nu DO som en spottloska i våra ansikten för att tillgodose andra med pengar.

Peronligen så har jag haft ett litet litet hopp att det möjligtvis finns en chans att rädda svenska folket och sverige, om vi kan få in nytt blod i riksdagen.

Mitt sista lilla hopp försvann nu lika fort som våra skattepengar försvinner ner i ett stort svart hål som ingen botten har.

Fortsätter dock att kämpa till slutet oavsett hur jävligt det än ser ut.

PS Om någon nu borde känna sig kränkt så vore det kvinnan som avvisades när hon artigt sträckte fram sin hand.

En 28-årig muslimsk man i Skåne får 60 000 kronor i skadestånd

en 28-årig muslimsk man hade rätt att vägra skaka hand med en kvinnlig företags-vd

Annonser

32 Responses to Muslimsk man diskriminerad får 60 000 kronor

 1. Erik Jonsson skriver:

  Man blir djupt upprörd och förb.
  Det ska stå klart att man tar seden dit man kommer.
  Det är den kvinnliga chefen somm skulle ha skadestånd.
  Varför måste vi ha en sån förståelse för religigös Islamsk
  fundamentalism.
  Nu får det vara nog med daltet.

 2. lasse1 skriver:

  Det är milt sagt för jävligt…
  Skall svenskarna helt anpassa sig till nykomlingarna..
  Hörde faktiskt om nyheten på PK – styrda SVT..
  Blev också en smula förvånad att en dylig händelse kablades ut i media.

  Det skall också vara AF som fälls i domstol för en liknade nonchalans? AF som hotar etniska svenskar med indragna ersättningar om vederbörande inte visar aktivt arbetsintresse/sökande…

  Efterlyser fler skandalnyheter om de muslimska snyltarna, så kanske uppvaknandet blir till gagn för Sveriges vidkommande…

  • Thomas skriver:

   Det är helt sjukt, det är ju nästan som om det rådde relgionsfrihet i det här landet eller nåt…eller vad säger du?

  • Thomas skriver:

   Snart så klagar du väl över att alla får rösta, oavsett hudfärg. Jag antar att du måste känna en stark nostalig när du tittar på TV dokumentärer om Nazi-tyskland. Tyvärr kommer Hitler aldrig tillbaks. Sorry.

 3. Lasse skriver:

  Att vägra handhälsa på den kvinnliga hälften av den svenska befolkningen av religiösa är således enligt DO Katri Linna inte att diskriminera!

  Om en religion kränker ett kön är det uppenbart för var och en, utom då för DO Katri Linna och Tingsrätten, att det könet är diskriminerad. Varför muslimska män inte tar obekanta kvinnor i hand finns beskrivet i Koranen, Fjärde Suran ”Kvinnorna”, vers 46 och i Femte Suran ”Bordet”, vers 9: ”Och om …… någon av eder kommer från avträdet eller I haft beröring med kvinnor ………, och Andra Suran ”Kon”, vers 222 de ”månadsreningen”: ”Det är en olägenhet; undviken alltså kvinnorna under reningen och kommen icke vid dem, förrän de blivit rena!”. Således jämförs att inte ha tvättat händerna efter toalettbesök med att vidröra kvinnor som enligt islam är ”orena” när de har menstruation. Vart har de annars så aktiva feministerna tagit vägen?

  Det är symptomatiskt på den politiskt korrekta undfallenhet gentemot islam som för närvarande råder i Sverige att den kvinnliga vd:n inte törs säga som det är, att skälet till att han inte fick provanställningen var för att han avsiktligt kränkte och diskriminerade henne. Det är ju möjligt att han heller inte var, men det är underordnat den kränkning och diskriminering han utsatte henne för.

  Nu har de tamejfan gått över gränsen! Låt oss därför slå tillbaks. Vägra att handhälsa på manliga muslimer. Och anför att det är av renlighetsskäl då man inte med säkerhet kan veta om den manlige muslimen tvättat händerna efter sitt senaste toalettbesök.

  • spikharry skriver:

   ”Och anför att det är av renlighetsskäl då man inte med säkerhet kan veta om den manlige muslimen tvättat händerna efter sitt senaste toalettbesök”

   Den va bra Lasse 😉 skall följa ditt råd om det mot all förmodan skulle hända.

 4. lasse1 skriver:

  På tal om renhet, att inte ta den svenska kvinnan i hand…
  Men, det går jävligt utmärkt att vidröra hennes könorgan genom en våldtäkt…

  Har inte vi svenskar förts bakom ljuset i åratal,
  av våra domstolar, advokater, politikerarsel och PK – media..

  Sverige gräver sin egen grav…
  Tycker förbaskat synd om kommande generationer.

  • Thomas skriver:

   Wow, jag tror vi har en rasist här. LoL. För jag vet inte annars hur någon kan vara så säker på att ALLA muslimer måste vara våldtäksmän. Vilken religion hade Hagamannen?!

 5. Blodsven skriver:

  Är det konstigt att fler och fler svenskar mår psykiskt dåligt i dårarnas paradis? Är det konstigt att jag har en jävla lust att slå alla idioter på käften som tar såna här idiotbeslut?

  • Thomas skriver:

   Det ÄR konstigt att du vill lösa de problem du upplever i samhället med våld. Men du kanske är en neandertalare och inte kan utrycka dig på annat sätt. Det e ok, men se till att slå en kudde så att du inte skadar någon.

   P.S. Sverige är en demokrati, om det stör dig kan du ju alltid flytta till…tja..Ryssland, där hatar de ju också muslimer och respekterar inte mänskliga rättigheter. Verkar vara helt i din smak. Personligen skulle jag föredra att du flytta till Vladivostock, men du behöver inte gå till sådana längder för min skull.

   • Blodsven skriver:

    I din lilla såpbubbla kanske jag är en neanderthalare. Apropå Ryssland så borde det väl passa ett litet PK-arsel som du, som avskyr åsiktsfrihet om det inte kommer från rätt håll. Vad är det för jävla demokrati du svamlar om, när vi ska ha olika agendor beroende på ursprung. Varenda jävla minoritet ska särbehandlas, och du yrar om demokratiska rättigheter. Har du en aning om hur svenska arbetslösa, sjuka, fattigpensionärer etc har fråntagits sin värdighet pga besparingar? Det duger inte att slå på kuddar längre Herr Fåntratt…

   • annullera skriver:

    Sverige en DEMOKRATI? Det var det en gång! Det som stör är snarare att Sverige utvecklats till ett DIKTATURLAND.

    För övrigt håller jag med Blodsven när han kallar dig för fåntratt, en stor sådan. Sedan kan man fråga sig vem eller vilka det är som inte har i detta landet att göra. Vilka är det som betalar?

 6. Harlekin33 skriver:

  Han hälsade ju på ett korrekt sätt.

  Och det står kristna/protestanter fritt att hälsa med ihopslagna handflator och att buga alt. nicka med huvudet.

 7. Richard skriver:

  Förbannade svin,även dom som dömde i muslimsvinets fördel.
  Vakna nu,eller bli kuvade,alla därute.

 8. Robin_Shadowes skriver:

  Från denna dag kommer jag icke ens att svara på tilltal komna från muslimska avfallsprodukter. Dom skall bara bli ignorerade som dom icke-personer dom i sanning är.

 9. Magda skriver:

  Man söker jobb o sköter sitt jobb i egenskap av sin profession och INTE konfession!!!!

  Ska man nu få utföra sin religion på arbetet så slutar det väl med att man som kvinna kan förvänta sig att bli stenad helt plötsligt????? För stening tillhör ju också viss religion! Och då ska den väl också få vara med på en hörna…kan ju bli ”spännande” o jobba i sverige för däääär får man göra precis som man vill på sin arbetsplats…ja, utom sköta sitt jobb då! O klagar nån …ja vips så anmäler man det o frå några häftiga månadslöner! *himlar med ögonen*

 10. Cavatus skriver:

  Läste just på tyska Politically Incorrect om en linjebuss i London där föraren helt plötsligt stannade bussen, lät den stå på tomgång och tog fram bönemattan. Under fem minuter låg han och bad på mattan i bussen. Om det inträffat i Sverige och något klagat på att tidtabellen måste hållas, skulle den som klagat då gett upphov till att busschauffören kunde hämta ut ett skadestånd för diskriminering?? Intressanta hårklyverier som kan komma att bli verklighet i Sverige.

  http://www.pi-news.net/2010/02/bus-verspaetet-fahrer-musste-beten/

  • Robin_Shadowes skriver:

   Hade jag råkat ut för nåt liknande så hade jag gått fram och sparkat den jäveln i röven!

 11. TARZAN skriver:

  Aktuellt hade ett inslag om detta som varade 10 minuter, progamledarens attityd var att detta var galenskap men det sa han naturligtvis inte. Den enda trösten är att SD fick många nya röster. Jag som har bott i USA kan berätta för er att detta är vardagsmat over there. Skulle inte förvåna mig ifall dom har 250 sådana diskriminerings stämningar per dag. Jag jobbade ihop med en amerikansk indian som skulle stämma vårt företag för diskriminering. Hans syster som jobbade på ett företag i närheten hade gjort en stämning och fått ut mer än hundra tusen i skadestånd – så han var het på gröten.

 12. Thomas skriver:

  Undrar hur många av dessa ny-(n)rasister som skriver här som gick ut grundskoland. Jag befarar inte allt för många. Sverige och Svenskar är och har alltid varit demokratiskt och demokratiska. Sverige demokraterna är en liten minoritet som försöker att förändra sverige genom att beröva vårt samhälle dess utmärkande tolerans, öppenhet och demokratiska anda. Det är alltså ett främmande kulturarv som Sverigedemokraterna bär på med sitt anti-demokratiska och därmed anti-svenska agenda. Sverige demokraterna är en liten från en främmande kultur som hotar Sverige. Sverige demokraterna är allting som de själv beksriver invandrare som. Det är inte konstigt att de har fullt upp att skuldlägga invandrare för att på så sätt få alla att glömma vad de själva är.

 13. TARZAN skriver:

  ATTENTION Spikharry
  -Vi har fått in ett troll här som kallar sig Thomas ( kanske det är finken eller Anders Nyman)
  Han ser nazister överallt vilket på en gång bevisar att det är en kommunist psykopat som just nu mår dåligt av att inte knark i närheten. Hoppas att du kan spåra skithögen och blockera honom

 14. Thomas skriver:

  Behåll Sverige Svenskt! Låt oss motarbeta Sverigedemokraterna och deras icke-svenska och demokratiska kultur. För Sverige!

  P.s.
  Ingen ide att blockera mig, har massvis med proxys.

  • TARZAN skriver:

   Du är en psykopat eller besatt av djävulen. Alla kommunister jag har träffat har fel i huvudet och inte blir det bättre av att dom röker hasch

   • spikharry skriver:

    Ingen proxy. Är en av alla kommunister som bor strax utanför Sthlm i en av alla förorterna.

    Hans IP-adress är blockerad på flera olika sajter. Ett Troll som röker på men glömt att handla dagens dos 😉

 15. lasse1 skriver:

  Denna absurda händelse har faktiskt fått en spridning i PK – media. Helt fantastiskt.
  I SVT´s sändningar, Rapport o. Aktuellt så var nog nyheten en överrskning för de flesta.
  AB hade en insädarsida men den togs bort efter c:a 130 inlägg från sina läsarne.

  Om den här händelsen får ett ”fortsatt liv”… så kommer den absolut att ge eld åt debatten om det muslimska vansinnet. Ett vansinne som till varje pris skall inpiskas till de svenska normerna…

  Det är bara att gratulera sverigedemokraterna till denna fantastiska, inte helt omöjliga gräsbrand…
  Sköts korten väl, så kan den saknade invandrardebatten bli ett faktum i svensk politik.
  Måndagen, den 8/2 – 2010 kan bli en vändpunkt.

 16. Erik skriver:

  Vad ger detta för signaler om sverige ?
  Hit kan man komma och få skadestånd för en skitsak.
  Sverige är fantastiskt.
  Sätt ner foten och visa här ska svensk lag gälla
  säg nej till religiös muslimsk fundamentalism med kvinnoförtryck och stenålders seder.Ta seden dit man kommer.sverige ska inte behöva ”ANPASSA”till allt
  Sen får var och en ha sin tro,en sjal som muslimska kvinnor har kan ju vara klädsamt också.Vi måste respektera varandra som medmänniskor.

 17. […] Två andra bloggar som inte heller är överens med domslutet: Klartexten, SpikHarry […]

 18. Tomas skriver:

  Suck…jag vill inte heta Tomas längre!!

  • annullera skriver:

   Byt namn och flytta till Mellanöstern där du förmodligen skulle trivas ypperligt bra!
   Vad sägs om lite sharialagar som är för kvinnoförtryck- och övrigt förtryck, halalslakt av både människor och djur, hedersmord, hot, våld och mord dagligen. Är det detta som du kallar för DEMOKRATI? Är det detta du vill skall spridas i vårt land, detta förtryck, dessa lagar? Vem har inbillat dig att dessa människor tänker ändra sitt beteende för att de kommit hit?

%d bloggare gillar detta: