Vi måste slå tillbaks med full kraft mot kriminella berikare


Vid 19.45-tiden på söndagskvällen rånades en man på en gångstig vid Drottninghögsvägen. Tre ynglingar tillgrep mannens nyckelknippa efter att ha hotat honom med kniv. En dryg kvart senare larmades polis på nytt.

”Mannen gick ensam på gångstigen när tre ynglingar kom fram och krävde honom på pengar och mobiltelefon.

När han vägrade drog en av ynglingarna en fickkniv och hotade honom. Då lyckades de tillgripa hans nyckelknippa, sedan försvann de från platsen.

En dryg kvart senare larmades polis om ytterligare ett rånförsök i området. Även i detta fall var det en man som blivit hotad av tre ynglingar. Enligt polisens informatör rör det sig antagligen om samma gärningsmän då signalementen stämmer överens. Det är oklart om rånarna kommit över något.

Larmen om de rånen inkom klockan 19.46 och 20.04. Inga personskador har rapporterats i samband med händelserna”.

Helvetet tar visst aldrig slut för alla dom svenskar som 24 timmar per dygn året runt rånas av slödder från andra länder som fått en fristad och livslång försörjning i vårt land.

Min dröm är att gemen svensk snart slår tillbaks med full kraft, så alla röv-slickande politiker inser att nu gäller det att göra något innan allt går åt helsike.

”Polisen larmades strax efter klockan 20.30 till Nedre Eneborgsvägen i Helsingborg där en man rånats av fyra gärningsmän. Polisen är på plats. Det är ännu oklart vad rånarna fått med sig”.

Det ser illa ut för svenska folket.

Ynglingarna krävde honom på pengar och mobiltelefon

man rånad av fyra gärningsmän

11 Responses to Vi måste slå tillbaks med full kraft mot kriminella berikare

 1. Demokratbloggen skriver:

  Det är en riktig inställning. Nazistregimen hindrar polisen att göra sitt jobb så därför måste vi skapa ett medborgargarde som inte lyder under nazistregimen (sjuklövern i riksdagen).

 2. Richard skriver:

  Jag är med!

 3. annullera skriver:

  Personrån, våldtäkter, gruppvåldtäkter, misshandel, hot, mord osv, har sannolikt ökat i takt med en än större invandring av kulturberikare från arab- och mena länderna. Trots detta och trots en hög arbets- och bostadsbrist har våra styrande bestämt att vi skall ta emot långt mycket fler än vad vi redan gjort. Sverige var en gång ett föredömsland, ett land med ett gott rykte, ett land man var stolt över, ett bra land att växa upp och åldras i, ett land där man kunde gå ut på gator och torg och känna sig trygg, ett land där våra gamla fick en god omsorg- och vård. Det fanns en bra skola för våra barn, en bra sjukvård osv. Frågar sig inte människor i detta land vad det är som har gått snett och vad det beror på? Hur länge till skall vi bara tacka och ta emot all dj…la skit på samma gång som folket ger sitt förtroende och sina röster till partier som endast ser till att vi får det än värre.

 4. NIsse skriver:

  Fyfan vad jag hatar dessa blattar. Nu ska jag skrika lite igen efter att ha insett spikharrys jävligt jobbiga sanning: JAG ÄR FANIMIG RASIST OCH HATAR BLATTAR!, så skönt…

  • spikharry skriver:

   Nisse! det är inte rasistiskt att hata våldtäktsmän, rånare, muslimska bidragstagare som även blåser F-kassan på 10 tals miljoner. Det är logiskt tänkande, du vet sådant som våra politiker inte kan stava till.

   Nej du är ingen rasist Nisse, du är en svenskvänlig person.

 5. lasse1 skriver:

  @ Dumokratbloggen 22:06
  Att vi styrs av en nazistregim, är att skjuta över målet..
  Men, att vi däremot har en 5-klöverförsamling av flumpolitiker med starka sympatier av halv o. helkommunistiska dogmer och flum. Det är sanningen närmast…

  Polisen får allt mindre resurser till sitt förfogande att hålla ”drägget på mattan”…
  Riksdagen den lagstiftande församlingen som skall fastställa de olika straffsatserna för de avskyvärda brotten, är indragen i ett lurendrejeri av statistik från bl.a BRÅ… Vilka också gärna framhåller, att brottsutvecklingen är mer än stabil. Har varken ökat eller minskat omfattning, sedan 50 – 60 – talen.

  Polis o. sjukvårdspersonal som ser eländet och är av en helt annan uppfattning, men förlöjligas och misstolkas av de styrande…Tand för tunga gäller i allra högsta grad för dessa. Vem vill få en PK -stämpel på sig i karriären…

  Alliansregeringen med den socialdemokratiska oppositionen är en ”församling”, som sakta men säkert förser Sverige med en framtida plats i avgrunden…

  Varför jag inte nämner vänsterpartiet och miljömupparna i sammansvärjningen?
  Det borde inte vara så svårt att gissa…

  • Demokratbloggen skriver:

   Jag kan inte gissa, så ut med språket då, du som är så skärpt.

   Att svenska folket idag är under apartheid och att man stjäl ur folkets pensionskassa för att dela ut till de nya arierna(Muhammedanerna)över dubbelt så mycket pengar per månad som fattigpensionärerna får.

   Att man håller sig med AFA stormtrupper för att skrämma till underkastelse precis som under 30-talet i Tyskland.

   Att man direkt importerar Muhammed-Jugend som en replik på Hitler-Jugend i 30-talets Tyskland.

   Att det sprids allt värre judehat och förföljelser och att man har startat veritabelt Ghasakrig i Rosengård med sjuklöverns goda minne, det påminner inte dig om nazism.

   Däremot är jag dum i huvudet och skjuter över målet.

   Så rikta in målet åt mig då och larva dig inte med förnumstiga antydningar, som om du vore så smart så att du förmodar att alla andra begriper det jag inte begriper… din fjant!

   • TARZAN skriver:

    Jag förstår din frustration och jag förstår dina liknelser. Jag anser oxå att man ska utbilda medborgargarden. Den här frågan kommer upp då och då på bloggarna men inget händer.

 6. Robin_Shadowes skriver:

  Vad Sverige behöver är en riktig Bronson eller Clintan som tar lagen i egna händer och blåser ut ärthjärnan på detta förbannade slödder!

 7. lasse1 skriver:

  @ Demokratbloggen, 8 febr. 00:11

  Läget i Sverige är så pass allvarligt, men det förtjänar inte ändamålen med att stoltsera med bisarra överord. Då vinner man ingen respekt o. sympati med…

  Ja har alltid framhållit av konungariket Sverige har sett sina glansdagar. Helt klart!

  ”Sverige kommar att få enorma problem framledes, så pass allvarliga, att landet på sikt kan likställas med ett Libanesiskt inbördeskrig”…
  Me ett avstånd på 10 – 15 år. Men att det kommer, skall ingen tvivla på.
  Utanförskapet kommer till stor del, att bli ett cementerat utanförskap. Hundratusentals personer i permanent arbetslöshet. Ett näst intill hopplöst utanförskap i total social missär.

  Svenska politikers naivism kan på sikt utmynna i enorma motsättningar mellan olika etniska populationer…Det har vi klara bevis på från många av deras hemländer.
  Kravaller är ett mjukt ord i sammanhanget,
  Varför inte… Regelrätta avrättningar av etniska svenskar på vissa utsatta ställen.
  Plundring och anlagda bränder i storformat. Det kan gå helt överstyr inom vissa bostadsområden framför allt inom storstadsregionerna.
  Kanske bostadsbränder i storformat med dödsoffer som följd… Sabotage och stadssterrorism kan bli en förlängning på oroligheterna med stöd från vissas hemländer …
  Enorma tragedier som följd.
  Skadegörelser i mångmiljardklassen som kommer att ta åratal att restaurera…

  Polisen har fått order från politikerna att ligga lågt, så att omfattningen inte eskalerar.
  Samtidigt som riksdagen överväger möjligheterna om en lagänring om ev. insatser från militär sida.
  Ett regelrätt inbördeskrig kan vara ett framtida skräckslaget scenario i det fina gamla Sverige”…

  En konstruktiv debatt blandat med okvädinsord från vissa debattörer, försämrar däremot möjlighetena att se allvarligt, men nyktert på den eventuell kommande utveckling…

%d bloggare gillar detta: