37-årig iranier dömd för att ha ofredat praktikanter


Iranierna bakom pizza/kababstället Venezia i Katrineholm hade bjudit in några skolflickor för att praktisera i verksamheten.

”När en av flickorna klagade över ryggont, passade iraniern Aziz på att massera henne ”vid hennes underliv”, som Hovrätten uttrycker saken i domen från idag, där de dömer den 37-årige mannen till böter för sexuellt ofredande.

Det var på eftermiddagen den 5 december som Anna och hennes kompis Lisa befann sig på kebabstället Venezia i Katrineholm. Anna var i slutskedet på sin praktik på kebaben, och Lisa hade kommit för att möta henne efter skolan.

Anna klagade över ont i ryggen, och hennes klagomål slutade med att Aziz skulle massera hennes rygg. Då Aziz varken kunde prata svenska, engelska eller något annat civiliserat språk, fick han istället teckna och ge ifrån sig olika läten för att kommunicera erbjudandet.

I tingsrätten, som använde tolk mellan svenska och persiska, skriver man att det gått till såhär:

[Flickorna har berättat] att han först masserade [Anna] och därefter [Lisa] och att han i båda fallen övergick från ryggmassage till att föra sina händer under deras tröjor och till framsidan av kroppen där han masserade deras magar och upp mot brösten så att han med handen berörde BH-kanten och gick in med sina fingrar en liten bit under kanten innan han avbröt sig. Ingen av dem vågade säga ifrån eftersom de var rädda för honom utan de satt passiva.

Efter massagen gick Aziz och Anna till ett rökrum för att röka. Anna har berättat att Aziz då la upp hennes ena ben i sitt knä, smekte henne på underbenet efter att han hade dragit upp byxbenet till knäet och att han sedan smekte henne ovanpå byxan upp mot underlivet men aldrig berörde det utan slutade när han kom till ljumsken.
I polisförhöret sade Anna att Aziz därefter frågade om hon ville ha sex med honom — något som hon tog tillbaka vid huvudförhandlingen, med förklaringen att hon hade ”glömt” det.

Trots att tjejernas berättelse på så vis visade sig vara delvis falsk tyckte hovrätten, till skillnad från tingsrätten, att tjejerna visat sig så ”tillförlitliga” och ”trovärdiga” att man kunde döma Aziz mot sitt nekande bara på deras ord. Iraniern döms därför till 50 dagsböter och tjejerna får 5 000 kronor var i skadestånd. Åklagaren hade inte yrkat på utvisning och Aziz utvisas inte ur Sverige”.

Ytterligare några småtöser som blev berikade av vår tids nya ”raketforskare” som kommit hit för att rädda svenska folket från framtida hungernöd.

Sedan är det urbota dumt att naiva småtöser söker praktikplatser på ställen som detta. Risken att dom skall råka illa ut är hög väldigt hög.

Varför utmanar ni ödet tjejer?

PS Venezia verkar ha bommat igen vilket troligtvis beror på deras äckliga ofredande mot några flickor.

FriaTider: Kebabställe gav skolflickor ofrivillig sexmassage

Tyvärr, Venezia har stängt. Det går inte att beställa från den här restaurangen just nu

Annonser

7 Responses to 37-årig iranier dömd för att ha ofredat praktikanter

 1. Demokratbloggen skriver:

  Man kan förlora A-kassan om man inte söker precis vartenda jobb som annonseras ut.

 2. NIsse skriver:

  Han våldtog ingen, nästa gång…

 3. Cavatus skriver:

  Du skriver: ”Varför utmanar ni ödet tjejer?” en fras som gör mig upprörd. Unga (och äldre med för den delen) svenska tjejer kan inte lastas för detta. Hela samhället talar väl om invandrare och i media avslöjas aldrig att det kan göra något ont eller över huvud taget. De är änglar i media. Så hur ska de veta hur det egentligen ligger till med deras kvinnosyn, särskilt på svenska tjejer och kvinnor?

  Och varför ska svenska tjejers och kvinnors rörelsefrihet inskränkas av hänsyn till utomeuropéer med snedvriden och en fixerad syn på sex?

  Vi får inte börja lägga skulden på tjejerna och kvinnorna, för då är vi riktigt illa ute! De ska kunna röra sig fritt i samhället utan att ta sådana hänsyn som kvinnor i muslimska länder måste göra.

  • spikharry skriver:

   Du borde förstå att jag är jävligt orolig för svenska töser. barn, tjejer, kvinnor. Dom är endast en sak för dessa svin.

   Varför då ta en sur svarttaxi eller praktisera hos svinen när riskerna finns där? Deras syn på kvinnan kommer aldrig att förändras. Lastar inga svenska tjejer, lastar våra debila politiker och media som mörkar sanningen.

 4. Robin_Shadowes skriver:

  En huckle-brud fick 100000 av DO eller var det det dubbla, för att ha blivit krängkt när hon vägrades bära sopsäck på praktik-platsen. Men dessa tjejer fick bara sketna 5000. Allahs lika värde? Blow me!

 5. Åke Malmros skriver:

  Hur i herrans namn är man funtad som förälder när man låter sin tonårstjej praktisera på ett kebabställe?

  • Robin_Shadowes skriver:

   Speciellt med tanke på att mohammedaner som inte är svin kan man lätt räkna på ena handens fingrar.

%d bloggare gillar detta: