Profetens följeslagare blockerar Oslo


Nästan 1 000 muslimska taxichaufförer parkerade natten till lördagen sina bilar i Oslos centrum i protest mot att Dagbladet tryckt karikatyrer av profeten Muhammed.

”Demonstrationen i den norska huvudstaden beslutades på fredagskvällen och initiativtagarna uppmanade chaufförerna att stå still mellan klockan två och fyra.

Klockan tre hade närmare 1 000 förare följt uppmaningen, rapporterar NKR från Oslo centrum.

Protesten gick lugnt till och polisen nöjde sig med att se till att det fanns fri passage för utryckningsfordon.

Dagbladet hade i onsdags karikatyrer av Muhammed på sin förstasida, som illustration till en text om att säkerhetspolisen hade länkat till omstridda teckningar på sin hemsida.

De muslimska taxichaufförerna ilsknade till över publiceringen av teckningen.

Det är missbruket av yttrandefriheten vi reagerar mot. Vi gör ingenting drastiskt men vi vill visa att vi är emot att det vi håller heligt missbrukas, sade en av chaufförerna,Rashad Munir till VG Nett”.

Allt som inte passar muslimerna och deras mål (världsherravälde) skall bekämpas till sista blodsdroppen.

Yttrandefriheten är fantastisk men bara när dom själva kan utnyttja den till 100 procent, annars är den förkastlig på alla sätt.

1000 taxiförare blockerar Oslo på grund av några teckningar av deras ledsagare i livet ”Profeten Muhammed”. Vore bättre om dom protesterat mot det utbredda våldet och alla råa överfallsvåldtäkter m.m. som vissa minoriteter i Oslo står för.

Otroligt sjukt att en person som äktar en sexårig tös (Aisha) och fullbordar äktenskapet med barnet när hon fyllt nio år kan hyllas av miljarder muslimer världen över.

Muslimska taxiförare blockerade Oslo

WG.nett: Muslimske taxisjåfører i hovedstaden skal i natt stoppe sine biler i to timer for å protestere mot Dagbladets trykking av Muhammed-karikaturer

Annonser

9 Responses to Profetens följeslagare blockerar Oslo

 1. Demokratbloggen skriver:

  Tänk Islam hade varit totalförbjuden i Norge. Då hade de lätt kunnat deportera taxislöddren, och då hade det blivit fridfullt för både norrmännen och ex-muslimerna.

 2. Blodsven skriver:

  Var till sjöss i min ungdom och hamnade bl.a. i Algeriet och Egypten, varpå jag snabbt lärde mig varför alla äldre sjömän avskydde arabländerna. Jävligt skönt när man lämnade skiten, och var tacksam att arabjävlar var sällsynta hemma i Sverige. Hade våra PK-arsel haft någon somhelst verklighetsuppfattning, hade man inte släppt in en enda lurkjävel!

  • Demokratbloggen skriver:

   Jag var också till sjöss i min ungdom och fastnade i suezkanalen under 6-dagarskriget -67.

   Mina erfarenheter av muslimskt slödder överalt jag kom i mellanöstern och somalia och liknande länder är precis likadana.

 3. kalle008 skriver:

  Det är skönt att dessa flyktingar visar sin tacksamhet i Norge. Det hjälper norska motståndare mot invandring, och det hjälper säkert SD i Sverige också.

  mera sånt!

 4. Oskar skriver:

  Vi får hoppas att detta ställningstagande gör det lättare för norrmännen att välja och välja bort taxis i fortsättningen. 🙂

 5. lasse1 skriver:

  En betydligt smartare lösning för de muslimska taxiförarna i Oslo…
  De åker tillbaka till sina respektive hemländer och kör taxi där istället…

  Då slapp de se några karikatyrer på Muhammed…

  En smart lösning….Så säg.

 6. JOG skriver:

  Skulle tro att norrmännen tar den här muslimska protesten som ett tecken på att det finns för mycket
  muslimer i Norge och på så sätt motverkar protesten sitt syfte.Hade det däremot hänt i Sverige så hade våra politiker i dom etablerade riksdagspartierna och hela pkpressen direkt rykt ut för att diskutera hur vi bättre ska anpassa oss efter muslimska åsikter och seder.
  Muslimerna är så många här och fler blir dom så
  dom är redan en tung maktfaktor att räkna med.I Norge är det inte riktigt så illa ställt.

 7. A-mannen skriver:

  Nämen tuttimejtingen anhängarna till skäggpedofilen klarar inte lite lite humor i form av en teckning. Det är för mig en gåta att de får köra taxi i Oslo.
  Nä lite brädspel i saudiarabien vore det bästa för dessa värdelösa nollor.

 8. Robin_Shadowes skriver:

  Hade det hänt i Sverige så hade Friggebod börjat sjunga We shall overcome och Måna Muslim hade sagt att vi sbenskar bara har töntiga saker som midsommar och islamofobi.

%d bloggare gillar detta: