”Burkan” ett hjälpmedel för kriminella


Två burkaklädda rånare fick med sig motsvarande 46 000 kronor från ett postkontor nära Paris på lördagen.

”Personal ledde paret genom dubbla säkerhetsdörrar till postkontorets bankavdelning i tron att det rörde sig om två muslimska kvinnor, skriver Le Parisiens nätupplaga.

Strax efteråt slet de två männen av sig förklädnaden och drog ett vapen. De fick med sig pengar från både personalen och bankkunder i Athis Mons, söder om Paris.

Frankrike vill begränsa användandet av den fotsida muslimska klädnaden på offentliga platser. Burka anses inte förenlig med ”franska värden”.

President Nicolas Sarkozys högerparti UMP har lagt fram ett förslag i parlamentet som skulle göra det förbjudet att använda burka i offentliga miljöer av säkerhetsskäl. Enligt inrikesdepartementet bär omkring 1 900 kvinnor burka i Frankrike”.

Burkan är visst användbar till mer än en religiös förtryckar symbol, nu använder rånare den med viss framgång.

Snart får vi väl se en massa ungdomar från förorten utrustade med var sin burka springa runt och råna svennar lite här och lite där.

Män i burka rånade postkontor

Annonser

3 Responses to ”Burkan” ett hjälpmedel för kriminella

 1. Mrs Thatcher skriver:

  Varje gång jag hör någon dum västerlänning försvara Islam så tänker jag på dessa människor. Dom är bara några av Islams offer. Dom gick till jobbet en helt vanlig dag i september bara för att timmar senare behöva ta beslutet att antigen brinna upp eller hoppa mot en säker död.Dom valde det senare. (Det finns en video där man hör deras kroppar landa men den är för vidrig.)

  OBS! Inget för känsliga.

  • Alexandra skriver:

   Nej, de är offer för människor. Det finns mängder av kristna och judar som som också betett sig som svin och ursäktat det med sin religion (och det gäller troligen varenda religion som hittills funnits). Alla dessa religioner har också människor som utför empatiska och medmänskliga handlingar i sin religions namn.

   Jag inser att det är enklare att bara generalisera, men uppriktigt sagt så kommer den sortens trasiga analys inte fram till något som det är värt att lägga fram på nätet.

 2. A-mannen skriver:

  Skulle personligen bytt ut en enda av dessa hoppare mot de efterblivna massmenainvandrarna i Sverige.

%d bloggare gillar detta: