Norsk polischef vill kasta ut kriminella invandrareBeslagtagna vapen i Oslo har ökat markant sedan januari förra året till januari i år, enligt siffror från Oslo polisen.

”Vi ser att det finns väldigt många skjutvapen i kriminella miljöer. I januari i år har vi 28 beslagtagna skjutvapen bara i vårt område i Oslo, mot 15 sådana beslag i samma månad förra året, säger Kåre som är stationschef på Mountain av Grönland polisen till Dagsavisen.

Nya siffror från polisen direktoratet visar att det är registrerat över 1,2 miljoner skjutvapen i Norge. I övrigt finns hundratusentals oregistrerade hagelgevär, och ett okänt antal oregistrerade, illegala handeldvapen.

Invandrare ligger bakom hälften av alla brott som begås med vapen. Nu vill polischefen Kåre Stølen kasta ut dom ur landet.

Vi kan inte låta brottslingar gå omkring med olagliga skjutvapen, vi vet att hälften av dem som greps för brott i Oslo är icke-norsk medborgare

Som ett exempel påpekar han att om man får en person i sitt eget hem, och den person som uppträder hotfullt och obehagligt, då det är naturligt att kasta ut den personen.

För tio år sedan var 33 procent av dom vi häktade/anhöll utländska medborgare, idag har den siffran ökat till 50 procent säger polischefen.

Kommer dom till vårt land för att begå brott då skall vi också kasta ut som han bestämt”.

Underbart med en polischef som talar klarspråk. Oslo kommun har 580 229 invånare (2009), men själva Stor-Oslo (bebyggd sammanhängande areal) har 856 915 invånare.

Det finns cirka 130 000 tusen invandrare i Oslo, dvs nästan 1/4 del av Oslos befolkning är invandrare.

Denna fjärdedel begår 50 procent av brotten, när det gäller våldtäkter stod invandrarna för hemska 72,8 procent av dessa. Afrikanerna var kraftigt överrepresenterade 30,5 procent.

100 procent av alla överfallsvåldtäkter dom senaste åren i Oslo har begåtts av invandrare (icke västliga invandrare).

Man blir mörkrädd av sådan här siffor, man kan undra hur det skulle se i Sverige om dom styrande vågade publicera liknande rapporter?

Invandrarna i Oslo står för 50 procent av alla brott

Annonser

12 Responses to Norsk polischef vill kasta ut kriminella invandrare

 1. Cavatus skriver:

  Sverige är fortfarande kvar i DDR-stadiet av sin nyhetsrapportering. Där har du förklaringen.

 2. Cavatus skriver:

  DDR-stadiet gäller givetvis och synnerhet även uttalanden av myndigheter och polismakten.

 3. lasse1 skriver:

  Det börjar jäsa i vårt kära broderland…

  Igår, så var det en kvinnlig politiker inom arbeiderpartiet…. som var inne på liknande tankegångar…

  Utvecklingen går framåt…Frågan är när någon politisk höjdare i Sverige tar bladet från munnen.

  (För att spegla på Cavatus inlägg; Det gick jä….. snabbt att få bort politikerpacket i DDR (Östtyskland) när det begav sig). Lite trögt i början med kommunisten Krantz men sen rann det på…

 4. Robin_Shadowes skriver:

  Ja packet skall ut. Norrmännen har rätt.

 5. Sveas rika skriver:

  Det värsta är nog att när Norge kastar ut dem så kommer de in i Sverige istället.
  Snart säger borg till sin nikkedocka fredderik att vi gör väl som i DDR vi bygger en mur.(för vårat eget bästa)ha ha

  \Svea

 6. Skogman skriver:

  ”Invandrare ligger bakom hälften av alla brott som begås med vapen. Nu vill polischefen Kåre Stølen kasta ut dom ur landet”. Kasta dom till Sverige?

 7. lasse1 skriver:

  @ Skogman 12:59

  Helt rätt…
  Sverige kommer med all säkerhet att hjälpa Norge med problemet.
  Men å andra sidan; Gränskontrollen mellan Sverige o. Norge är väl så gott som obefintlig.
  Så vem vet? Pensionsräddarna kanske redan är här..

 8. Blodsven skriver:

  Alla fungerande hjärnor vill väl sparka slöddren åt helvete! Alla utom svenska hönsarsel som tjattrar om allas lika värde, bortsett från svenskar som far illa då förstås…

 9. Liba skriver:

  Tror ni att svensk polischef och svenska politiker ska VÅGA göra som i Norge? Tyvärr inte. Var beredda för dyster framtid.

  Doktoravhandling om sharialag i svensk juridik som presenterades igår vid Uppsala universitet talar om att islamisk ribban har höjts.
  Om detta blir verklighet för muslimer nu, blir realitet även för oss andra i snart framtid. Värsta är att folket i allmänhet är så dumma och ointresserade. Sväljer allt som står i etablerade tidningar och det som sägs på TV.

  • Robin_Shadowes skriver:

   Jag hoppas jag får leva så länge att jag får se landsförrädarna själva bli släpade till schavotten av sina tidigare allierade.

 10. JOG skriver:

  Det är nog lättare att vara polischef i Norge än i Sverige ,där behöver man inte ta samma hänsyn till eu och att vara politiskt korrekt varje
  gång man uttalar sig i media. Förmodligen är det nog också rätt skönt att slippa dansa på pridefestivaler och delta i marsvinsutställningar.Hoppas att norrmännen slänger ut
  dom här missanpassade invandrarkräken och att någon
  svensk polischef börjar tänka till…

 11. World Traveller skriver:

  Jag borjar bli sa trott pa att lasa svenska nyheter och aven Sverigevaenliga bloggar, jag vill helt enkelt inte se mer av elandet och borjar bli trott pa att kommentera, for absolut ingenting forandras. Jag beundrar er som orkar engagera er. Jag kommer att rosta pa SD i valet men fruktar att inget forandras aven om de kommer in i Riksdagen. Jag tror inte att det finns en fredlig losning pa Europas problem.

%d bloggare gillar detta: