Lars ”kommunisten” Ohly ger falskheten ett ansikte


När vänsterledaren Lars Ohly sålde sin lägenhet gjorde han vinst – på 600 000 kronor. Det är inget jag jublar över, säger han.

”Lars Ohly och hans sambo Åsa Hagelstedt köpte 2006 en fyrarummare på Ringvägen på Södermalm i Stockholm. Då var priset 3,5 miljoner kronor.

Men när de skulle sälja bostaden tre och ett halvt år senare hade priset stigit till 4,1 miljoner kronor. Vinsten blev 600 000 kronor.

”En otäck utveckling”

Det är inte klokt, en otäck utveckling. Jag vet ju att det finns lägenheter som står tomma i dag av det enda skälet att ägarna väntar in rätt läge att sälja, säger han.

I går presenterade de rödgröna en överenskommelse om just bostadspolitiken. Och receptet stavas fler hyresrätter.

På kort sikt finns ingen lösning. Men vi måste börja bygga mer – då kan vi göra det mindre lönsamt att spekulera i bostäder, säger Lars Ohly.

Vad skickar då det för signaler till den som köpt dyrt i dag och som riskerar att förlora en del av sitt kapital med er politik?

Den risken är väldigt liten så stor som bostadsbristen är. Det vi kan hoppas på är att motverka prisuppgången. Men skulle det vara så att vi får en situation där bostadsrättsinnehavarna bara får ut det de lagt ut så tycker inte jag att det är någon katastrof, hehehe”.

Lars ”kommunisten” Ohly talar med kluven tunga. Han påstår sig hata allt vad bostadsrätter heter men köper en ändå.

Privatskolor tillhör också något som röde Lars hatar innerligt, men när han valde skola till sin dotter blev det en privatskola trots hans stora hat mot dessa.

Vad hände när hycklaren fick problem med menisken? ställde han sig i landstingskön för en operation, nix kommunisten Lars anlitade pånytt det han hatar, privatägda Sophiahemmet fick lösa hans problem med menisken.


För några år
sedan hyrde Lars Ohly en möblerad lägenhet i centrala Stockholm i andra hand. Han kom överens om hyran och skrev kontrakt.

Lägenheten som bestod av en möblerad 2,5-rummaren skulle kosta Lars 7.400 kronor i månaden. I ett år bodde hycklaren Lars i bostaden och klagade aldrig på hyran.

När det var dags att flytta då valde kommunisten att anmäla lägenhets innehavaren till hyresnämden och kräva tillbaks 52 000 kronor trots att han skrev på ett bindande kontrakt.

Ohly ansåg att 3500 kronor per månad för en 2,5 med sjöutsikt var en relevant hyra i centrala Stockholm (södermalm).

Lägenhetsinnehavaren är en vanlig privatperson som är mycket besviken. Det här visar att Lars Ohly är en girig maktmänniska som alltid ska försöka bli gynnad, säger 38-åringen.

Varför ska just han få hyra en möblerad lägenhet i centrala Stockholm för bara 3 500 kronor?

Uthyraren påpekar att Lars Ohly aldrig klagade över hyran under tiden som han bodde i lägenheten. Och Ohly håller med, men sedan kom girigheten fram hos rödingen.

Lars Ohly som grät öppet när Berlin-muren revs till gruppen kräk röda kräk som siktar på en ministerpost i det kommande valet.

Det vore en total katastrof, därför måste vi gemensamt stoppa dessa rödgröna hycklare som skor sig själva men spyr galla på andra som gör likdant.

Lars Ohly tycker inte att han har handlat ohederligt: Tvärtom. Det är precis så här man ska gå till väga. Man ska skriva kontrakt. Man ska hyra. Och sedan ska man klaga i efterhand.

Lars Ohly sålde lägenheten – inte nöjd med vinsten

Olhy hyrde lägenhet i ett år sedan klagade han på att hyran var för hög och anmälde lägenhetsinnehavaren till Hyresnämnden 3500 kronor skall e 2,5 rummare med sjöutsikt max kosta enligt kommunisten

Det mest förvånande är att Ohly är stolt över sitt agerande. ”Det är precis så här man ska gå till väga”, säger han till Aftonbladet.

Annonser

8 Responses to Lars ”kommunisten” Ohly ger falskheten ett ansikte

 1. allemand skriver:

  Han kunde ha sålt för samma pris som han köpte den.
  Likadan som Jerry Williams a.k.a Erik Fernström som är röd. Orkesterkillarna sade följande: Han är kommunist utom när det gäller att dela på gaget.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Vart skall Ohlyckan flytta? Till Djursholm? 😮

 3. Anonym skriver:

  Lars ohly är ett svin men blir inget svin så länge alla andra svin är med honom. Vilka kan säga svin och annat?

 4. Blodsven skriver:

  Typiskt beteende av dessa vidriga självgoda praktarsel. Jävligt givmild med våra surt förvärvade skattemedel, men skriker sig hes när det kostar honom personligen. Stå och gasta om rättvisa och hur fult det är att profitera är tamejfan jämförbart med Kapten Klännings livslögn….

 5. Baben skriver:

  Ännu en gång!!!
  Kommunister och socialister,enligt gamla devisen:
  Du ska leva som jag lär,men inte leva som jag lever!!
  Lars Orly personifierar ovanstående!! HYCKLARE!!!

 6. Tomas skriver:

  Perverst rent ut sagt!! Nu måste väl snart detta pajasparti göra sorti ur Riksdagen? Vem f-n är så slapp i hjärnan att man slösar sin röst på dessa?

 7. lasse1 skriver:

  Man skall ha klart för sig…

  En socialdemokrat och en kommunist förnekar sig aldrig.

 8. sten skriver:

  Girigheten har fått ett ansikte. Som rättrogen kommunist borde Ohlyckan ha avstått från profiten.

%d bloggare gillar detta: