Hemlösa skall få en madrass invandrare skall få allt


Kylan, som kopplat sitt grepp om Stockholm, har fått en grupp riksdagsledamöter att starta en insamling av sovsäckar till stans hemlösa.

”Det är riksdagens kristna grupp som tagit initiativ till insamlingen sedan St:a Clara kyrka i Stockholm bestämt sig för att öppna för hemlösa. Riksdagsledamöterna uppmanas i ett mejl att ta med sig liggunderlag och sovsäckar som ska skänkas till kyrkan.

Det är väl värt att vi riksdagsledamöter hjälper till med det vi kan, säger initiativtagaren och KD-ledamoten Annelie Enochson.

Men Rolf Nilsson, ordförande i föreningen Stockholms hemlösa, är upprörd över insamlingen, eftersom den bara angriper de mest akuta problemen.

Det är en vidrig människosyn – som om vi inte vore värda något bättre, säger han till tidningen.

Även riksdagsledamoten Monica Green (S) är kritisk till sovsäcksinitiativet och tycker att politikerna i stället borde föra en politik som gör det möjligt att få arbete och bostad”.

Inte en enda som länkar om eller skriver kommentarer om hemlösas situation i gårdagens SvD.

Vad tror ni hade hänt om några arslen från riksdagen skrivit: hjälp ensamkommande skänk ett liggunderlag till stackarna.

Monica Green (S) är kritisk till insamlingen av sovsäckar vilket även undertecknad är, monica anser att borgarna borde satsat på jobb och bostad åt dom hemlösa.

Apskaftet Monica biter sig själv i tummen på samma sätt som dom flesta halvkommunistiska sossar alltid gjort.

När Socialdemokraterna fick foten av svenska folket 2006 då hade det varit många gyllende år med starka finanser och en långvarig konjunkturuppgång.

Trots dom gyllende åren så fanns det under sossarnas tid fler hemlösa året 2006 i Stockholm (3231). 2008 gjordes en liknande räkning som ligger till grund för 2009, då hade dom hemlösa minskat med 150 personer trots en långvarig lågkonjunktur.

Monica borde ta redan på sanningen innan hon sprider sina sedvanliga lögner. Att Socialdemokrater hade fler hemlösa under en mångårig högkonjuktur än borgarna har under en lågkonjunktur, måste svida som tusan i hennes rödblossiga hud.

Sedan har vi socialchefen i Lund Inga-Lill Sjunnesson som är tveksam till satsningen för att hjälpa hemlösa.

Lokalen som blivit härbärge ägs av HSB och har tidigare varit bingohall. Nu, under den hårda vinterkylan, får Hemlösas förening använda den gratis. Det tyckte inte PK-isten Inga-Lill Sjunnesson var någon bra idé.

300 hemlösa i Lund delar på 26 sängar och det räcker gott å väl enligt socialchefen Inga-Lill Sjunnesson.

Förra året kom det fram att flera gamla levde i en misär George, 74, har exempelvis inte haft någon el de senaste fem åren.

Varken han eller de fem andra hyresgästerna har haft någon värme i vinter. Jag höll värmen med stearinljus, sa Lars, 56. Aftonblaskan frågade Inga-Lill Sjunnesson vad hon hade att säga om misären?

Svaret blev: Jag kommenterar inte detta just nu. Det är mors dag, jag ska dricka kaffe.

Du kan inte tänka dig att följa med och se hur de har det?

Nej, det vill jag inte.

Varför hjälper ni dem inte att flytta?

Du, jag vill inte prata med dig om detta nu hejdå.

Socialnämndens ordförande Göran Wallén ville inte heller följa med och se hur dom bodde, han svarade istället:

”Jag har annat som jag måste prioritera”

Sverigedemokraterna skrev en motion och krävde ett stopp av flyktingar till Lund förra året. Döm höga kostnaderna och brottsligheten var en stor orsak till att dom la fram sin motion.

Nu var PK-arslet Inga-Lill Sjunnesson desto mer givmild när det handlar om invandrare som inte bidrar med ett enda öre till kommunen.

Hon och Annika Pettersson såg inget hinder för en fortsatt positiv inställning till flyktingar i ett år till och avslog SD:s motion.

Hjälp alla andra, men hjälp inga svenskar är budskapet som dessa arslen för fram. Dom personerna som idag vill klättra högt upp i hierarkin måste vara svenskfientlig annars är dom körda.

Hemlösa rasar mot sovsäcksinsamling

300 hemlösa delar på 26 sängar

Inga-Lill Sjunnesson informeras om misären säger hon:
Jag kommenterar inte detta just nu. Det är mors dag, jag ska dricka kaffe.

Inga-Lill Sjunnesson vill ta emot fler flyktingar men hon vill inte hjälpa hemlösa svenskar

Annonser

6 Responses to Hemlösa skall få en madrass invandrare skall få allt

 1. Cavatus skriver:

  Dubbelmoral så det bara visslar om det!

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Hade hellre satsat pengar på att hjälpa utslagna svenskar än alla dessa blattar som inte har här att skaffa i vilket fall som helst.

 3. Mrs Thatcher skriver:

  De hemlösa röstar inte. Det är väl där skon klämmer. Politikerna har inga problem att betala 2000 kr natten för ett skäggbarn medans hemlösa får nöja sig med en sovsäck. Kan det bli mer tydligare än så?

  Svenskarnas minne är verkligen kort. Man kan läsa Mona Sahlins stormtrupper yttra sig i bl a Expressen om att kasta ut Alliansen och att det ska bli så fint och solidariskt bara Mona och Co får styra. Det är bara att konstatera att grunden till detta samhälle är byggd av SAP. 70 år av socialiststyre har inte skapat det paradis dom så innerligt önskar. Klassklyftor och misär har alltid funnits och sossarna har inte gjort ett skit åt det. Nu ska det smöras för den nya adeln eftersom och hemlösa svenskar kan bara drömma om at få hjälp. Vissa lär sig aldrig.

 4. Baben skriver:

  I samband med Sveriges inträde i EU, fick Sveriges
  dåvarande regering 35 miljoner sv kronor av EU som
  ett bidrag till våra hemlösa och socialt utslagna!!
  VAD HÄNDE???
  Mona Sahlin och Margot Wallström,talade om inför
  samlade jornalister, att i Sverige hade vi minsann
  Världens mest utbyggda och tryggaste socialsystem!!!
  Dessa två lät pengarna gå tillbaka!!!!!!

 5. Per-Åke skriver:

  Inga-Lill Sjunneson har med stor säkerhet blivit berikad av en stormkåt arab, finns ingen annan förklaring till hennes älskvärda inställning till berikarna och hatet mot svenskarna.

 6. annullera skriver:

  Rösta bort hela dj….la etablissemanget och visa att vi fått nog av dessa hönshjärnor. Förresten tror jag en höna har bättre vett än ärthjärnorna som nämns här ovan.

%d bloggare gillar detta: