Göran Hägglund säljer sitt arlse till muslimerna


Imam Abd al Haqq Kielan ser fram emot ett konstruktivt samtal med Kristdemokraterna.

”i dag träffar två av Kristdemokraternas starka män Abd al Haqq Kielan. Och imamen är förväntansfull inför samtalet med partisekreterare Lennart Sjögren och gruppledare Stefan Attefall. – Men om de börjar prata om listor måste jag ta mig en allvarlig funderare, säger Kielan.

Abd al Haqq Kielan är glad över att artikeln i Dagen för en dryg vecka sedan fångade partiets intresse. Han tror att han har mycket att ge den politiska debatten – och inte minst KD.

De behöver vara mer uppkäftiga mot Moderaterna och stå upp för sina värderingar, sa han då.

Då kunde partiledningen inte svara på hur arbetet skulle gå vidare, men berättade att planer på att locka fler muslimer var på gång.

Jag tror att det blir ett möte där vi förutsättningslöst pratar om hur jag tänker och vad jag kan bidra med. Jag hoppas på ett konstruktivt samtal där vi ser hur vi går vidare, säger Abd al Haqq Kielan.

Han tänker sig i första hand ”att stå till förfogande, ge goda råd och hjälpa till med kontakter”, men på rak fråga kan imamen fortfarande inte utesluta ett uppdrag inom partiet. Det är mycket jag måste se över i så fall.

Att vara muslim i ett politiskt parti i dag kan ju till och med vara en belastning för det partiet eftersom muslimhatet har gått så långt.

Skulle ditt inträde i partiet kunna urvattna Kristdemokraterna?

Ja, om de har en sådan värdegrund som han tycks anse – ett kristet fundamentalistiskt parti som inte är öppet för en religiös andlig gudstroende värdegrund som innefattar judar och muslimer”.

Göran Hägglund håller med om att fler muslimer borde gå att lockas. Han förklarar att alla personer som delar de värderingar som är grunden för KD:s politik är välkomna.

Imamen Abd al Haqq Kielan kräver liksom dom flesta muslimer att läkare inte skall ha rätt att säga nej till stympning.

När riksdagen genomförde en omröstning ja eller nej till religiös könsstympning så röstade alla 35 Kristdemokrater ja till förslaget.

Imamen Abd al Haqq Kielan jublade såklart då detta var vad han kämpat för under många år.

Riksdagen ja till könsstympning kommer att på sikt få oanade konsenvenser. Ge muslimerna ditt lillfinger så tar dom hela handen och mer. Operationer skall enligt svenska läkare utföras på grund av medicinska skäl men när det handlar om mussar så är det en annan sak som alltid.

Men stympningarna av småpojkar som inte kan föra sin egen talan utförs på grund av religiösa skäl vilket enligt läkarna är felaktigt.

Om jag startar upp Spikharrys religion och kräver att alla mina medlemmar skall få sina penisar borttagna kommer mitt krav att sanktioneras av riksdagens ledarmöter då?

”Muslimer och KD har gemensam värdegrund”

7 Responses to Göran Hägglund säljer sitt arlse till muslimerna

 1. TARZAN skriver:

  Ju mer den här Knäpp Kielan involveras med Kådisarna ju fler röster förlorar dom. En del av dessa förlorade röster går till SD
  -De politiska partierna försöker på olika sätt dra till sig kända personer men den här Knäpp Kielan får bara en motsatt effekt.
  -KD är desperata – åker dom ur riksdagen nu kommer dom aldrig igen – GUD har övergivet dom.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Öknamnet Göran al-Haqqlund blir tydligen alltmer adekvat ju mer tiden går.

 3. JOG skriver:

  Kan inte förstå hur någon enda väljare kan rösta på kristdemokraterna ? men men för dom som är muslimer
  så är det tydligen snart ett alternativ.Gissar att partiet blir omdöpt till muslimdemokraterna eller varför inte mussebögdemokraterna med tanke på hägglunds muslimvänligt vickande stjärt.

 4. Blodsven skriver:

  Lilla äcklet Lägghund är för dum i huvudet för att begripa att detta skadar partiet. Inte för att jag bryr mig ett skit om hans pissparti, men det finns väl åtminstone ett kristet innehåll som kristna väljare tror på. Att då börja fjäska för lurkjävlar, som har helt andra värderingar kan väl knappast vara särskilt intelligent….

 5. Mr Executor skriver:

  Detta är ett taskigt taktiskt spel. Skaffa position
  och sedan manövrera ut töntiga KD-are så har han en laglig plattform att fortsätta islamiseringen av Sverige. Detta måste stoppas till varje pris och kampen för den svenska demokratin måste trappas upp.
  Inga eftergifter till medeltida åskådningar eller
  religiösa floskler.

 6. Sadman Huissen skriver:

  Man undra hur kristna människor. Som är deras huvudsakliga väljare. Ställer sig till detta. När man vet hur kristna människor som lever i minoritet i islamiska länder förföljs.

 7. Varför i hela friden skall Muslimerna blanda sig i politiken? Allah har ju skapat allting och tom. skrivit en bok om hur fredliga dom är. Öppna munnen när du är hungrig, för inte tror du väl på vtenskapen du Muslim som läser detta. Alla Kvackbar

%d bloggare gillar detta: