Våldtäktsoffer straffas med piskrapp


En 16-årig flicka i Bangladesh våldtogs av en 20-årig man i april förra året..

”Flickan skämdes över övergreppet och anmälde inte brottet.

När det visade sig att hon blivit gravid kom det dock fram att hon blivit våldtagen och hennes make lämnade henne.

Men inte nog med det.

Hon döms också till 101 piskrapp för att ha blivit gravid utanför äktenskapet.

Hennes pappa har också bötfällts för flickans graviditet, uppger Telegraph.

Mannen som våldtog flickan har inte straffats”.

Finns inget att säga, mer än: sharialagar snart i en stad nära dig. Moderaterna har en trevlig Islamist (som fortfarande står med på riksdagslistan) trots sina uttalanden där han anser det vara okey med fyra fruar och och som grädde på moset så förespråkar han våld mot kvinnor.

Kommer islamister som bl.a Abdirisak Waberi in i riksdagen så tar det nog inte lång tid innan han startar ett nytt parti och kallar till sig alla undersåtar som bl.a Mahmoud Aldebe, Mohamed Omar, Lars Ohly och övriga svenskhatare.

Våldtäktsoffer blev gravid – straffas med piskrapp

Annonser

5 Responses to Våldtäktsoffer straffas med piskrapp

 1. Robin_Shadowes skriver:

  Pisk, stening, stympningar och halshuggningar. Snart är hela paketet här med. Det blir det nya fredags-nöjet. Lite allah akhbar och kroppsdelar som flyger omkring här och där. Det blir vår tids bröd & skådespel till folket…

 2. NIsse skriver:

  Vilka primater dessa inavlade svin är, finns inte ord, fyfan!

 3. Liba skriver:

  Jag har tidigare skrivit på andra bloggar om kontakterna med M kansli i Göteborg och Stockholm angående nominering av Waberi. Mina protester blev inte tagna på allvar, jag fick höra massa nonsens förklaringar. Tyvärr blir det så, för att fiska röster från en stor grupp muslimer, är M parti villig att fjäska med den gruppen.

  Dagens artikell i SvD om avhandling i Uppsala som gäller sharialag vid arvsrätt för muslimer i Sverige, talar om att vårt samhälle har tappat greppet om vårt framtid. Kommentarfällt på SvD är stängt nu, folket uttryckte sin menning och det blev för farligt, tycktes det.

 4. Blodsven skriver:

  Liba! Fulmedia har väl i alla tider haft sina egna sharialagar, där normala åsikter är haram. Moderatjävlarna har aldrig begripit ordet moral, fast vid närmare eftertanke så är det ju ingen skillnad på höger och vänster i dessa mörka tider…

 5. annullera skriver:

  Det måste vara HELVETET på jorden för en tös, kvinna att bli född i dessa länder där en massa galna dårar till män styr- och härskar. Många kvinnor faller nog tyvärr också in i detta sjuka mönster pga FÖRTRYCK- och RÄDSLA. Förstår därför inte hur många av dessa kvinnor som lyckats få PUT i något av västvärldens fria länder fortfarande försvarar detta förtryck och fortsätter anpassa sig efter läror som sjuka män hittat på.

%d bloggare gillar detta: