Utvisad återvände till bidragslandet Sverige


Kronobergspolisen grep på onsdagen en man som vistades olagligt i Sverige.

”Den 33-årige mannen dömdes 2003 till åtta års fängelse för grovt narkotikabrott och därpå livstids utvisning från Sverige. Han frigavs dock villkorligt sommaren 2008 och fick sen lämna landet.

För en tid sedan fick Kronobergspolisen uppgifter som tydde på att mannen återvänt till Sverige och alltså vistades här olagligt. Uppgifterna visade sig stämma och på onsdagsmorgonen hittades mannen i Hovmantorp där mannen besökte släktingar.

Han försökte fly genom att springa från patrullen men lyckades inte och greps därför misstänkt för brott mot utlänningslagen, berättar Carl-Gustaf Rask, vakthavande befäl vid Kronobergspolisen.
Åklagaren kommer under onsdagseftermiddagen ta beslut om mannen skall anhållas eller ej”.

Klart som tusan att narkotikalangaren skall anhållas och sparkas ut omgående. Även hans släktingar skall avvisas för att statuera exempel.

Nu är iofs risken stor att avfallsprodukten får stanna, är precis sådana här slödder som Mona Sahlin och övriga PK-ister uppskattar.

Utvisad greps i Hovmantorp

Annonser

2 Responses to Utvisad återvände till bidragslandet Sverige

  1. Sadman Huissen skriver:

    Varför ska jag och alla andra svenska behöva pass. Jo för när vi reser utomlands så ska vi kunna visa vem vi är. Till Sverige tycks det inte behövas något pass. Man bra ta bussen tillbaks till Sverige efter man har blivit utvisad. Finns det något kvar som heter gränskontroll? Varför gjorde man militärtjänst egentligen? Det verka inte vara för att skydda detta landet.

  2. Robin_Shadowes skriver:

    Han kommer säkert att omfattas av den kommande amnestin. 😦

%d bloggare gillar detta: