Sverigedemokraterna drar till sig nya medlemmar +23 procent 2009


Efter flera år av medlemstapp växer nu de största partierna. Bland riksdagspartierna ökade Miljöpartiet mest, skriver Dagens Samhälle.

”Efter flera år av medlemstapp växer nu de största partierna. Bland riksdagspartierna ökade Miljöpartiet mest, skriver Dagens Samhälle.

Allra mest ökar dock ett parti utanför riksdagen – Sverigedemokraterna. Förra året hade Sverigedemokraterna en medlemsökning på 23 procent.

Antalet medlemmar ökade förra året i Socialdemokraterna, Moderaterna och Miljöpartiet. Vänsterpartiet liksom Kristdemokraterna fortsätter att minska. Centerpartiet krymper men där är siffrorna ännu inte klara. Oklart är också hur utvecklingen sett ut i Folkpartiet”.

Trevligt att fler och fler svenskvänliga ansluter sig till SD. I flera år har 7-klövern försökt stoppa SD, men folket har äntligen förstått att enda möjligheten att på sikt få ordning på landet där politikerna spottar på sina egna är att rösta in sverigedemokraterna i riksdagen.

Synd att svenska folket inte genomskådade halvkommunisterna i 7-klövern några år tidigare så vi sluppit det helvete dom skapat.

Medlemsökning i flera partier

3 Responses to Sverigedemokraterna drar till sig nya medlemmar +23 procent 2009

 1. Hasse 51 skriver:

  Alldeles rätt Harry ! Men jag lyssnade på P 1 mellan 17-1800 idag o då fick jag höra en ny variant ”kultureliten” försöker ta ”bort” intresset för SD. Hur , jo : de tog Danmark o Danskt folkeparti som ex och sade att i D-mark har folk börjat ”tröttna” på den negativa synen på Islam……..Ja jag vet inte jag tror tyvärr inte på detta ( kanske nån på bloggen kan upplysa om fakta i målet). Tanken slog mig bara att ännu ett nytt påhitt att negligera ”problemet” med Islamsutbredande och i samma andetag säga att : folk i Danmark börjar bli ”pro-islam” nja. Någon ljuger o mörkar hela tiden så är det. Jag kan knappt vänta till valet då sanningens minut kommer ( kommer ihåg valvakan -90 talets början då Ian & Bert kom in ……) Men nu blir det enl min tro ett mkt allvarligare/seriösare alternativ som folk ( ur alla samhällsklasser ) kommer att rösta på. Så nu tror jag fult vo fast på ett valresultst +10%………Den som lever får se.

  Hasse med snöskyffel

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Du kan ju kolla in bloggarna Snaphanen, Uriasposten och Spydpigen så får du reda på hur pass mycket danskarna har tröttnat på islam. Ja nog är man dödstrött på islam alltid men inte i den mening som P1 syftar på…

 3. annullera skriver:

  Trevligt läsning! Bra att fler och fler ansluter sig till ett Svenskvänligt- och DEMOKRATISKT parti. Sedan kan vi även hoppas att fler av de mest intelligenta politikerna i de övriga partierna söker sig över till det enda DEMOKRATISKA partiet, det finns kanske en o annan med en lite högre intelligensnivå än vad Mona Muslim har.

%d bloggare gillar detta: