12 årig tös trivs med 80 årig Islamist!!!


En 12-årig flicka i Saudiarabien som ansökt om skilsmässa från sin 80-årige make har oväntat dragit tillbaka sin ansökan, rapporterar saudiska medier.

”Trots stöd från jurister och aktivister som värnar barns välfärd och mänskliga rättigheter drog flickan och hennes mamma tillbaka ansökan i en domstol i staden Buraidah i måndags, skriver flera tidningar.

Flickan ska ha sagt till domstolen att äktenskapet med den 68 år äldre mannen ingåtts med hennes goda minne, skriver Okaz.

Enligt uppgift arrangerade flickans pappa äktenskapet i utbyte mot en hemgift på motsvarande 165 000 kronor. Föräldrarna har separerat och äktenskapet ska ha arrangerats mot moderns vilja.

Fallet uppmärksammades i början av januari när en tidning skrev att ”äktenskapet fullbordats” och att flickan vädjat om att bli räddad. Mamman vände sig till domstol och begärde att få äktenskapet ogiltigförklarat. Hon sade också att flickan våldtagits. Målet skulle tas upp i måndags, men ska alltså ha ställts in.

Barnäktenskap är inte förbjudet i Saudiarabien, vars lagstiftning är grundat på islamiska sharialagar”.

Islam ”fredens religion” som värnar om barn och kvinnor har på nytt visat sig från sin bästa sida.

12 åringen stannar kvar hos en 80 åring som redan ”fullbordat” äktenskapet med henne.

Vore mer ärligt om svenska tidningar skrev sanningen, tösen utsatt för pedofil som förgrep sig på henne under tiden som hennes far räknade pengar.

Saudisk 12-åring utan skilsmässa

Annonser

11 Responses to 12 årig tös trivs med 80 årig Islamist!!!

 1. christer Jönsson skriver:

  Det är horribelt att tro att en 12årig flicka tycker att det är ok att leva som hustru till en 80 årig man.
  Hon har ju inte ens haft en barndom bakom sig. Jag tycker att i sådana här fall ska alla protestera i mot
  Man får hoppas att någon i närheten av flickan försöker övertala henne att söka skilsmässa.

 2. Gammelsvensk skriver:

  Man mår illa!

 3. Allah skriver:

  Tänk så mycket fina saker det kommer ur islam. Fred, kärlek till barn, och allehanda uppfinningar. Hur mörk och trist skulle inte världen varit utan dessa genier?

 4. tvil skriver:

  hört från en ”musselman” när äktensskapet och kvinnorätt kom på tal för några år sedan var att ´kvinnan beviljas inte skildsmässa i musselmanernas egen domstol´ musselmanernas heliga bok korallen ger också vägvisning om hur mycket våld mannen ex. får använda om kvinnan bryter mot sina ´äktensskapliga plikter´ typ om maten inte står på bordet när mannen kommer hem från jobbet eller om hon vägrar samlag, då skulle mannen ha rätt o slå men inte över ansiktet och inte så hårt att det lämnar märken…känns tryggt när man tänker att musselkvinnorna har lite rättigheter i alla fall… Nä ut med packet bara!!

 5. A-mannen skriver:

  Vi skulle inte komma på tanken att behandla våra husdjur som de behandlar varandra. Muslimerna är det slutgiltiga beviset på att inavel-det är inte bra.

 6. christer Jönsson skriver:

  det här är ju inte klokt det försigår på många ställen i världen men det är klart att få 136000 kr som hemgift måste ju vara en hel förmögenhet i saudiaraben bland den inhemska befolkningen som sagt hoppas hon får hjälp från någon organisation som verkar i landet
  Christer

 7. annullera skriver:

  Stackars tös!
  Måtte alla Sveriges politiker till slut ta sitt förnuft till fånga och öppet förkasta allt som ISLAM står för, våld, hot, förtryck, kvinnoförtryck, pedofili m.m. Det är deras och vårt ansvar se till att inte detta får fotfäste i vårt eget land.

 8. spikharry skriver:

  Allt du skriver om Islam och följderna har redan fått ordentligt med fotfäste.

  • annullera skriver:

   Jag hoppas att du har fel, men är rädd att du har rätt! Rent ut sagt riktigt, riktigt skiträdd!

 9. lasse1 skriver:

  Man kan ju skratta lite smått åt bedrövelsen…

  Men, om vi tänker efter lite…Detta kan på sikt, bli en realitet även i konungariket Sverige.
  Vem vet… om och när sharialagarna smyger sig in i svensk lagväsen..
  Om 15-20 år? Ja, skratta Ni, men helt orealistiskt är det inte…
  Som det ser ut idag i Sverige, så är inget omöjligt på sikt.

 10. Robin_Shadowes skriver:

  Läs gärna vad skägghelvetet Khomeini skriver om sex mellan barn och djur. Gör det dock inte innan ni skall till att äta…

%d bloggare gillar detta: