Gängkriget i Malmö flera personer mördade


Två personer har anhållits som misstänkta för mordet i helgen på en 26-årig man på Stortorget i Malmö. Båda de anhållna uppges vara 26 år, rapporterar Sydsvenskan på nätet. Ytterligare två personer varit inne på förhör, men släppts.

”Enligt polisen handlar mordet om rivalitet och vedergällning mellan olika kriminella gäng, men motivbilden är oklar.

Den här händelsen startade som en verbal konflikt på parkeringsplatsen på Stortorget som utmynnade i en väpnad konflikt, säger kriminalkommissarie Göran Landvall på en presskonferens i Malmö”

Motivbilden är inte alls så oklar som polisen ger sken av. Den mördade mannens lillebror är ledare för K-falangen som ligger i krig med M-falangen.

Motivbilden ser realtivt klar ut. Mevlur Kupa som avrättades på torget är en hämnd för ett annat mord som hans gäng ska ha utfört förra året (tror det var) i augusti som Masovic i M-falangen mördades.

Pappan till den mördade Mevlur Kupa (Berat Kupa) sitter själv häktad misstänkt för ett mord som inträffade i december förra året.

Hela denna familj verkar leva ett liv som uteslutande handlar om grov brottslighet. Så blir det när svenska politiker inte ställer krav utan släpper in vem/vilka som helst i landet.

Gängkriget kommer att skapa fler mord, nu vill den andra falangen ta hämnd för mordet som inträffade i helgen i Malmö.

Ilmar Reepalu sitter fortfarande med armarna i kors och förklarar att Malmö växer mycket beronde på att människor flyttar dit för Malmö är en fin och trevlig stad.

Han borde sagt tvärtom, malmö har varit en fin och trevlig stad innan hans parti förstörde staden för alltid.

Kriget mellan falangerna K och M
Mord, bomber och skottlossningar – raden av våldsamheter mellan de två stridande falangerna är lång.

21 juni 2008. Ledaren för K-falangen blir skjuten utanför sin dåvarande bostad på Botildenborgsvägen men överlever.

21 augusti 2008. En bomb exploderar utanför restaurangen &Bar på Mårtenstorget i Lund. Bröderna som leder M-falangen driver krogen genom en bulvan.

23 augusti 2008. En handgranat kastas mot ett fler-familjshus på Almgården där en K-medlem bor.

28 augusti 2008. En pistolman skjuter mot en bil på Ormvråksvägen där M-bröderna ska ha varit måltavla.

14 augusti 2009. Den ene ledaren för M-falangen skjuts ihjäl vid en bensinmack på Munkhättegatan. Hans misstänkt mördare grips en månad senare.

31 januari 2010. Brodern till ledaren för K-falangen blir ihjälskjuten på Stortorget i Malmö.

Februari 2010. Åklagare räknar med att i början av februari väcka åtal mot den 23-årige man, nära knuten till K-ledningen, som misstänks för mordet på en av de två bröderna i ledningen för M-falangen i augusti förra året.

Två anhållna för Malmömord

6 Responses to Gängkriget i Malmö flera personer mördade

 1. Erik skriver:

  Stort tack dig som bloggar om detta. Gammelmedia är patetiska som inte kan skriva ut vad det hela handlar om.
  Sverige går mer och mer mot Ragnarök. Våra politiker verkar totalt inställda på att göra livet mer och mer till ett rent helvete för medborgarna.

 2. TARZAN skriver:

  Jag kommer ihåg innan massinvandringen så var det ungefär 100 mord varje år i Sverige. Det tyckte man var lågt eftersom finnarna begick dubbelt så många och med endast 5 miljoner innevånare.
  – Men nu är festen över sen länge nu är Sverige uppe i ca 220 om året…… BRÅ fortsätter som vanligt och säger att brottsligheten inte ökar

 3. lasse1 skriver:

  @ TARZAN
  Fattas bara, att BRÅ säger rent ut hur det förhåller sig
  Du vet väl vad BRÅ är för något…En av många halv kommunistiska organisationer som fortfarande har ett liv…Förträffiga på, att förvanska, tolka och sprida statistik som bäst passar för publicering.
  De etablerade politikerna med PK – media, tar tacksamt emot deras rapporter…

 4. Cavatus skriver:

  Kan inte sådana allmänfarliga våldsverkare utvisas? Eller är det kriminellt att utvisa kriminella? Man undrar …

 5. sten skriver:

  Jag gillar sån här gängrelaterad våldskriminalitet med dödlig utgång, så länge dom skjuter ballarna av varandra. Men jag gillar inte när tredje man kommer i kläm.

 6. Robin_Shadowes skriver:

  Att bo i Malmö måste vara ungefär som att vara en NPC (Non Playing Character) i Counter Strike eller Postal…

%d bloggare gillar detta: