Somalier slapp livstidsutvisning, Hovrätten ändrade domen


Hovrätten fastställer domen mot den man som i november i fjol dömdes för smuggling av cirka 125 kilo kat. Mannen överklagade för att bli friad på den punkten.

”Mannen greps i Västvärmland.
Tingrätten dömde honom till fängelse i ett år och fyra månader, ett straff som alltså ligger fast.

Förutom smugglingen av kat gällde domen innehav av narkotika för eget bruk, narkotikabruk, olovlig körning och rattfylleri.

Däremot mildrar hovrätten skrivningen kring utvisning. Tingsrätten ville att mannen, som är somalier, skulle förbjudas att någonsin återvända till Sverige.

Hovrätten skriver att han inte får återvända förrän efter fem år, räknat från november 2009”.

Fantastiska Sverige.

Tingsrätten dömde Somaliern till livstids utvisning, men Hovrätten vänder på steken och önskar honom välkommen hit igen redan 2014.

Klart som tusan att det aldrig kan bli ordning och reda i landet när invandrarvänliga arslen i Hovrätten röker fredspipa med kat-smugglande somalier.

Hovrätten fastställde dom mot katsmugglare

Annonser

6 Responses to Somalier slapp livstidsutvisning, Hovrätten ändrade domen

 1. A-mannen skriver:

  Fel folkslag i fel land!
  Skänk honom till Norma för diverse ballistik och anslagsenergitester.
  Såvida arkiven inte bränns upp så kommer människorna i vederbörande hovrätt en dag att få stå till svars för sitt handlande.

 2. TARZAN skriver:

  Om han kommer hit 2015 vad ska han göra här ???? Fortsätta smuggla khat ???

  • spikharry skriver:

   Jepp, och leva på bidrag.

   Men han är här redan 2014 dagen efter utvisningsdomen är upphävd.

 3. NIsse skriver:

  Skandal! Går det att få fram namnen på de som är ansvariga för att domen ändrades? Skulle vilja skicka en fråga till dem…

 4. annullera skriver:

  Alla är välkomna till Sverige vårt fantastiska land!
  Rika från utlandet bidragstagare som plockar ut sin rättmätiga andel, trots att de har fickorna fulla redan när de kommer. Bidragstagare som inte vill lära sig språket, eller på annat sätt vill anpassa sig efter svenska seder. Bidragstagare som inte varken kan eller vill börja arbeta i detta land. Vi importerar sedan terrorister, våldtäkts män, drogmissbrukare och andra grovt kriminella utan någon som helst kontroll.
  Alla är som sagt välkomna till att bli försörjda utav de svenska skattebetalarna allt medan vi måste spara in på oss själva i allt högre grad för vart år som går. Helt fantastiskt!

 5. Robin_Shadowes skriver:

  Alla är välkomna till Sverige utom svenskarna. Svenskarna kan dra åt helvete så får dom lära sig en läxa dom rasistiska imperialistiska islamofobiska små svinen så kanske dom börjar uppskatta det mångkulturella samhället om dom själva får uppleva strukturell rasism och utanförskap. Med lite tur kan dom kanske bli något mörkt lands pensionsräddare och vinstlotter.

%d bloggare gillar detta: