Små Hitlertyper hotar Awat Mohammad


Awat Mohammad lämnar sina uppdrag i Kumla kommun. Orsak: någon eller några lymlar har trakasserat honom.

Små Hitler-typer som inte har den minsta respekt för de demokratiska spelreglerna.
Det räcker med att en enda förtroendevald lämnar sina uppdrag på grund av trakasserier för att det ska betraktas som allvarligt.

Kommunledningen i Kumla, de politiska partierna och polisen bör gemensamt vidta åtgärder. En politiker som trakasseras behöver stöd. Och de kriminella som begår dessa handlingar ska sättas fast.

Maria Haglund från Moderaterna i Kumla säger att partikamraterna har gjort vad de kunnat för att stödja Awat Mohammad. Och det finns ingen anledning att betvivla det. Men det finns uppenbarligen mer att göra.

Vart fjärde år röstar vi i allmänna val. Awat Mohammad valdes in i kommunfullmäktige i Kumla, som företrädare för Moderaterna, vid valet 2006. Redan innan dess hade han en del kommunala uppdrag.

De personer som genom trakasserier fått Awat Mohammad att avsäga sig sina uppdrag, spottar inte bara på Awat Mohammad. De spottar också på alla de 11 851 väljare som röstade i kommunfullmäktigevalet.

När Awat Mohammad nu avsäger sig sina uppdrag innebär det att väljarnas makt överförs till kriminella lymlar, som inte förtjänar något annat än att bli åtalade och dömda. Det är något som vi alla borde vara bekymrade över.

2008 presenterade Säkerhetspolisen en rapport om trakasserier av förtroendevalda. Rapporten säger i korthet att politiker från Sverigedemokraterna utsätts för organiserade trakasserier från grupper som kallar sig ”antifascistiska”, men som i själva verket tagit över just fascistiska metoder.

När politiker från andra partier trakasseras handlar det ofta om attacker från enskilda ”rättshaverister”, personer som anser sig vara offer för felaktiga beslut eller som av någon annan anledning är sura på en enskild politiker.

I fallet Awat Mohammad är det svårt att värja sig från tanken att hans utländska bakgrund och hans namn har en betydelse.

Att Nerikes Allehanda drar upp SD i det hela är enbart för att få mer uppmärksamhet i fallet. För när SD råkade 100 gånger värre ut än Awat Mohammad gjorde så skrev dom inte rad om det.

SD är det parti som råka jävligt illa ut av debila röda motståndare inom AFA och vänsterpartiet. Mordhot, misshandel krossade rutor, yxor och knivar intryckta i deras dörrar och bilar totalt förstörda etc etc.

NA gör något stort av detta på grund av att Awat Mohammad är invandrare. Att sedan stämpla dom som utfört hoten (om det inte är han själv) för små hitler typer visar tydligt vilken platt journalistik dom kör med.

Inga politiker skall tolerare hot, men i varför är det viktigare att skriva om en Moderat med invandrarbakgrund än svenska politiker från SD som råkar värre ut.

Små Hitlertyper hotar Awat Mohammad

Annonser

4 Responses to Små Hitlertyper hotar Awat Mohammad

 1. A-mannen skriver:

  Kanon att han engagerar sig politiskt men tröskeln för motgång verkar väldigt låg, så för mig är detta bara ännu ett försök att skjuta seriösa SD i sank.

 2. annullera skriver:

  varför är det viktigare att skriva om en Moderat med invandrarbakgrund än svenska politiker från SD som råkar värre ut.

  Pga av att de övriga riksdagspartierna vill ha ensam rätt att styra- och föra en politik som för dem är den enda rätta. Det är som bekant inte så mycket som skiljer våra riksdagspartier åt, de kan nästan gå hand i hand och är väl näst intill beredda att göra detta också för att kunna hålla SD ute från riksdagen.

  SD är ett parti som för de övriga partierna kan bli MYCKET OBEKVÄMT, just pga att en viss sanning kan komma i dagen och för att SD just skiljer sig och värnar om mycket i vårt land som de övriga förkastar- och spottar på. Därav gör de övriga allt för att hålla SD tillbaka om med aldrig så ODEMOKRATISKA medel. För dem är det jättebra om AFA, övrigt vänsterpack- och PK-eliten kan hålla dem tillbaka! Märk väl MED ALLA MEDEL! Ingen bryr sig! Ingen reagerar om en SD politiker blir misshandlad, får sina bilar- och hem vandaliserade. Då är det ingen av de övriga partierna som förkastar det som händer. Men nu när det handlar om en invandrarpolitiker som råkat ut för VAD? Då helt plötsligt REAGERAR många och tycker att förövarna inte bara spottar på Awat Mohammad. De spottar också på alla de 11 851 väljare som röstade i kommunfullmäktigevalet.

  Hur många är det inte och som tänker lägga sin röst på SD i valet! Räknas inte de? När SD blir bespottade, påhoppade, smutskastade, kränkta, ifrågasatta- och satt på undantaget, då sätts också den svenska DEMOKRATIN på spel och alla SD:s väljare är lika lite välkomna som SD själva.

  Jag vet inte om man skall skratta eller gråta över de fullständigt naiva, och okompetenta politiker som idag gjort entré och besitter en alldeles för stor makt.

  När det gäller de övriga partierna! Oavsett det nu handlar om en invandrarpolitiker eller svensk, det spelar ingen roll vilket egentligen, för om dessa på något sätt blir trakasserade som för SD är VARDAGSMAT, då blir det ett dj….la liv och då skall man reagera och ta tag i detta med hårdhandskarna:-)))))))))))))))))))!

 3. korpen skriver:

  ha fan va lik stalin han va han ligger nog på böne mattan å gråter åk hem om det inte passar att va i sverige .DET STÅR ALLDRIG NÄR EN SD POLITIKER BLIR ANFALLEN AV DOM RÖDA DRÄGGEN

 4. JOG skriver:

  Ställer mig frågan ,har han verkligen blivit trakasserad?Här är det något i mig som reagerar direkt.Har inte han och hans bekanta arrangerat det här själva?Att läsa om detta får mig att börja fundera och man behöver knappast vara medial för att konstatera att den här mannens fysionomi inte direkt
  utstrålar ärlighet och pålitlighet.
  Skulle inte rösta på honom i något sammanhang och
  aldrig våga köpa något av honom.Och om han själv
  upplever att han blivit trakasserad ,var är då hans
  toleranströskel för trakasserier?Är det så att någon
  hemsk människa sagt emot honom i något sammanhang,eller har någon vänligt förklarat för honom
  att det borde gälla samma regler för honom som för
  för andra svenskar och att han inte kan åka gräddfilen
  hela livet för att han hete awat mohammed och uppenbarligen är nysvensk.Han borde åka tillbaks till
  sitt eget land arabiska gnällspikar behövs inte här.

%d bloggare gillar detta: