Muslimska kräk attackerar sina fruar med syra


Naziran Bibi vet exakt hur hon skulle vilja straffa den som slängde syra i hennes ansikte, frätte bort hennes ögon, vanställde henne till oigenkännlighet och förstörde hennes liv.

”Öga för öga, säger hon och hennes ilska vibrerar i det lilla rummet i Pakistans huvudstad Islamabad.

Hennes barn klättrar på henne inne på hjälporganisationens kontor medan hon famlar efter sykorgen och lindar sytråd kring fingret.

Om någon förstör ett ansikte med syra bör också hans ansikte förstöras med syra. Om någon fräter bort någon annans ögon bör också hans ögon frätas bort, förklarar hon.

Så vill jag att det blir. . . mitt liv är slut nu.

Bibi, som saknar utbildning och kommer från det lantliga bomullsbältet i provinsen Punjab, är invecklad i en komplicerad juridisk strid om syraöverfallet och slåss för vårdnaden om sina barn.

Samtidigt måste hon lära sig att leva utan att kunna se och orka ta sig genom en rad operationer för att få sitt fördärvade ansikte återskapat.

Att hon är bara 23 år syns inte alls. Överläppen är borta, näsan högst nödtorftigt återskapad, höger öga är ersatt av ärrvävnad och där vänster öga en gång fanns är nu bara en röd ögonhåla.

Bibi berättar att hon efter sin makes bortgång blev bortgift mot sin vilja som andrahustru till en svåger. Hon behandlades illa. Så, en natt i fjol, hällde någon syra över henne medan hon sov. Frätskadorna blev förfärliga.

förvirringen, smärtorna och skräcken att förlora sina barn blev hon övertalad av sin make att ange en gärningsman. Men hon anser att den hon pekade ut är oskyldig och försöker nu ta tillbaka sitt uttalande.

Bibi tror att det var hennes man som angrep. Men han går fortfarande fri.

Mitt tillstånd var gräsligt. Jag hade psykiska problem. Mentalt fungerade jag inte normalt.

Jag vill helt enkelt att han straffas. Jag vill slänga syra på honom. Inte bara på honom utan på alla som kastar syra på andra, säger hon.

Ännu saknar Pakistan lagar mot våld i hemmet. En sådan diskuteras i parlamentet men har bromsats av motstånd från ett islamistiskt parti.

Samtidigt ökar antalet övergrepp med syra. 2009 registrerade ASF 48 fall mot ett 30-tal år 2007, men enligt Masood är det sannolikt massor som aldrig rapporteras.

Naila Farhat var bara 13 år när en man slängde syra i hennes ansikte sedan hennes föräldrar vägrat att gifta bort dottern med honom. Mannen dömdes till tolv års fängelse och att betala 1,2 miljoner rupier (nära 200.000 kronor) i skadestånd. Men efter överklagande skar en högre rätt ner skadeståndet och sade att angriparen skulle slippa fängelse så snart beloppet betalats.

Enligt Masood kan vem som helst för några kronor köpa frätande syra av industrikvalitet. Tillgängligheten gör det lätt för någon att slänga syra på någon annan av högst banala skäl”.

Muslimska svin som blir avvisade förstör kvinnornas framtid, någon ånger visar dom aldrig, kvinnor är och skall förbli deras ägodelar om kvinnan protesterar så blir behandlingen ett syrabad.

Årets julklapp 2010 svavel och saltpetersyra där det står ett stort (M) på.

Sarkastiskt och hemskt skrivit av mig, javisst är det så, men det som händer där händer också här. När vi sedan har politiker som hatar sitt eget folk så blir det på detta sätt.

Fakta – syraattacker

”Skälen till angreppen varierar. Ibland har flickan eller kvinnan avvisat en mans sexuella inviter, ibland har hon eller hennes föräldrar avvisat ett bud om äktenskap.

På senare tid har också allt fler barn, äldre kvinnor och män attackerats. Ofta ligger då tvister om mark eller hemgifter eller ren hämnd bakom.

Salpetersyra och svavelsyra har fruktansvärd verkan på mänsklig vävnad. Syran får huden att smälta”.

Syraoffer kämpar för ett nytt liv

Annonser

10 Responses to Muslimska kräk attackerar sina fruar med syra

 1. Per-Åke skriver:

  Trevliga människor det finns. Sedan kommer dom hit och fortsätter med sina sjukliga åsikter och sprider dom vidare.

 2. Robin_Shadowes skriver:

  Det kommer bli ett lika vanligt beteende här tack vare muslim-importen. Kommer inte ens att ge en notis i Aftonhoran och andra stinkande kloak-publikationer.

 3. Skogman skriver:

  Jag såg en dokumentär om detta på svensk tv. Jag kunde inte fortsätta titta. Det var otroligt vidrigt och jag skulle aldrig ens mot min värsta fiende kunna komma på tanken att kasta syra. Ännu mindre mot en flicka.

  • annullera skriver:

   Dessa människor är sjuka och hjärntvättade sedan födseln. Med deras ögon sett är detta ett fullständigt normalt beteende, precis som att stena ihjäl kvinnorna när de går emot deras så kallade religion, trots att detta inte har ett dugg med religion att göra.

 4. World Traveller skriver:

  Snart har vi den seden i Sverige. Och inte kommer det att ge stora rubriker. Flickorna far ju skylla sig sjalva, de hade val provocerat eller nat. Det ar ju en fin gammal tradition o.s.v.

 5. Erik skriver:

  Islam är ett sinnessjukt samhällssystem som enbart går ut på att öka befolkningen med maximal hastighet. Ingen tanke överhuvudtaget verkar finnas inom islam att ta ansvar för överbefolkningens konsekvenser. Västvärlden måste sätta press på dessa länder att begränsa samt att ta ansvar för den överbefolkning de producerar mha sjuka samhällssystem. Jordens största problem bottnar i överbefolkningen men det verkar inte intressera FN att ta tag i detta.

 6. saddamhuissan skriver:

  Jag hoppas det finns hjälp och stöd. För dessa kvinnor i deras hemländer. Kanske något för SD kvinnor att jobba med?

 7. saddamhuissan skriver:

  Jag vill gärna be Harry. Om det går att varna för bilder som kvinnan på bild. Och dem van ställda omskärelse offren. Det kan var svårt att se för vissa personer. Tack ännu en gång för din blogg.

  • Sveas rika skriver:

   @ saddamhuissan
   Ledsen att göra dig besviken men jag tycker inte att nånting ska censureras här, det är verkligheten ”Spiken” för fram.

   \Svea

%d bloggare gillar detta: