Gäng i Malmö rånade småtöser den yngste rånaren var nio år


Två flickor blev rånade på sina mobiler av ett gäng som sa att de hade vapen. Polisen kunde snabbt identifiera de misstänkta gärningsmännen. Och häpnade när de förstod hur gamla de var.

”Rånet inträffade i Beijers park i Malmö vid 18-tiden på fredagskvällen. Två flickor i tolvårsåldern kom gående när de stoppades av ett pojkgäng.

Pojkarna uppträdde hotfullt och tog flickornas mobiler. De puttade på flickorna och sa att de hade vapen, säger Matts Attin, inre befäl vid Malmöpolisen.

Tillsammans med sina föräldrar polisanmälde flickorna rånet, polisen kunde snabbt identifiera de misstänkta. Det var fyra pojkar, tre av dem i 10-14 årsåldern.

Den fjärde är en nioåring.

Det är ett nytt rekord i Skåne, vad det gäller rån. Vi har aldrig haft en nioårig gärningsman, säger Matts Attin. På grund av de misstänktas låga ålder blir det inte ett ärende för polisen, utan för de sociala myndigheterna som redan kopplats in på fallet”.

Fyra pojkar, tre av dem i 10-14 årsåldern och den fjärde var nio år. Tänk så hemska ”svenska” barn kan vara som rånar småtöser på deras mobiler.

Ilmar Reepalu jublar och övriga Socialdemokrater har nått sitt mål med Malmö. Kommer dom till makten igen 19 september i år, då är det varje svensk stad som skall fyllas med fler raketforskare och rånare, våldtäktsmän och andra berikare.

Mer om Malmö:

”En 26-årig man sköts till döds på en parkeringsplats på Stortorget i Malmö under natten mot söndagen.

Polis och ambulans skickades till platsen klockan 03.15. Flera personer ringde då till polisen och berättade att de hört skottlossning på Stortorget. När polisen kom fram hittar de en skjuten man på parkeringsplatsen utanför Max hamburgerrestaurang.

Vid tidpunkten för dödsskjutningen befann sig mycket folk i området kring Stortorget. Polisen hoppas på att få in fler vittnesmål under dagen.

Den 26-årige mannen som var hemmahörande i Malmö är känd av polisen sedan tidigare.

Men jag kan inte gå in på i vilka sammanhang, säger Mikael Persson”.

Mångkulturens huvudstad Malmö.

Misstänkt rånare: en nioårig pojke

Man sköts ihjäl i Malmö

En 26-årig man sköts till döds på en parkeringsplats på Stortorget i Malmö under natten mot söndagen

9 Responses to Gäng i Malmö rånade småtöser den yngste rånaren var nio år

 1. Mrs Thatcher skriver:

  Inte för att vara elak mot Malmö eller malmöiter men Malmö är numera Sveriges rövhål nummer ett. Det hör nu till vardagen att människor mördas på öppen gata i Svea Rikes tredje stad. Vi vet alla att det beror på den stora grupp araber som bor där men trots detta så röstar Malmöborna fram mussekramaren och antisemiten Reepalu i val efter val.Jag tror inte att man röstar i Rosengård så det måste vara ”vanliga” Malmöiter som röstar fram honom. Varför?

 2. Blodsven skriver:

  Om inte Rosengårdarna röstar på idioten, så kan det bara vara valfusk som återstår….eller…

 3. JOG skriver:

  Vad har hänt ,varför kryper inte jerzy idioten sarnecki fram ur sin håla och säger att allt är lugnt?
  Väntar han på löneförhöjning innan han uttalar sig?
  Och varför träder inte PK maffian fram och debatterar
  fördelarna med mångkulturen i malmö?Mona muslim borde
  åka dit ner och lova mer pengar till något meningslöst projekt och fånet Fredrik borde låta sin pressekreterare säga något menlöst.Miljötalibanerna kunde säga att det beror på koldioxid utsläppen.Ingen
  av dom här reagerar SKITER DOM HELT I HUR DET ÄR I SVERIGE NUFÖRTIDEN?Det här är ju tamefan helt fruktansvärt!

 4. Eivon skriver:

  JOG: Jerzy behöver ej rycka in, etablissemanget klarar galant spotta floskler själva. Från GP idag:

  ”Misshandel och knivöverfall har ökat kraftigt, enligt statistik från akutmottagningar i Stockholm och Göteborg.
  Relaterat2009 behandlade Sahlgrenska sjukhuset nästan 70 knivskurna personer jämfört med tio personer 2002.

  – Det är en ganska skrämmande utveckling att man numera är van ta hand om de här patienterna, säger Greger Nilsson, traumakoordinator på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Göteborg, till Ekot i Sveriges Radio.

  Antalet personer som misshandlats svårt har enligt radion trefaldigats på sju år, och vårdpersonal på såväl Sahlgrenska sjukhuset som Södersjukhuset i Stockholm vittnar om att våldsoffer har fler skador jämfört med i början av tjugohundratalet.

  – Det är framför allt så att det blir mer skador på fler organ; att man blir mer slagen och stucken, säger Nilsson till Ekot.

  Felipe Estrada, forskningschef på Brottsförebyggande rådet (Brå), menar dock att rådets undersökningar visar att våldsutvecklingen är relativt oförändrad jämfört med 1990. Han pekar också på att få svenska sjukhus för statistik över våldsoffer.”

  http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.300677-sjukhus-rapporterar-om-okat-vald

  Så relativt oförändrat alltså enligt BRÅ…

 5. Mats skriver:

  Vi vet vilket parti de små flickornas föräldrar kommer att rösta på. Mest troligt var det etniskt svenska flickor och där har vi fyra röster på SD.

 6. annullera skriver:

  Skrämmande utveckling! Vad skall till innan folket i detta land får nog och säger ifrån genom att rösta rätt. Skall det gå så långt att hela Sverige blir som Malmö? Är det verkligen så här folket vill ha det? Är det denna utveckling- och kulturberikning de vill ha?

 7. Jo skriver:

  FY för den lede ..man förvånas aldrig när det gäller blattarna och vad dom ställer till med! Vilka fullkomligt idiotiska as,bara skicka hem hela familjen och det på stört! Hur länge ska det få fortgå att en hel stad med invandrare gör precis vad dom vill och med vem dom vill det med utan att det kommer surt tillbaks?…

  När i helvete ska dom styrande i landet se vad asen gör? När ska dom säga ”STOPP” nu får det fan i mig vara nog! Det är en parodi som aldrig tar slut det enda hoppet man har är att SD kommer till skott och genomför dom nödvändiga förändringarna som måste till för att vi svenskar än en gång ska äga vårt eget land.

  När ska våra kvinnor och barn liksom dom äldre kunna gå ostört igen på gator och torg utan att känna rädsla för dom inkräktare som tagit över. Sverige måste reagera! Nu RÄCKER det!! Det är skillnad på att hjälpa människor i nöd som behöver hjälp i sina egna länder dit vi kan skicka hjälp bestående av förnödenheter och pengar till återuppbyggnad etc,och det som sker just nu när vi släpper in kriminella och inavlade personer som bara är ute efter en sak.

  Dvs PENGAR,VÅLDTA,FÖRSTÖRA och begå BROTT och KRIMINELLA handlingar! UT MED ASEN!!

 8. lasse1 skriver:

  Vad har det blivit av den tidigare så fina arbetarstaden Malmö.
  Kriminalitet och brottslighet som överträffar det mesta i Sverige. Mord och våldtäkter hör numera till ”normal vardagssysselsättning”…
  Inbrott och skadegörelser. Otaliga bilbränder, rån och överfall i all oändlighet……
  Ett självförvållat utanförskap… skapat av de svenska politikerna, främst då inom socialdemokratin…

  Vad det detta, som den skånske socialdemokratiske tidningsmannen, politikern, landsfadern…. tillika statsminister, P-A Hansson såg som sitt folkhem?

  Han vänder sig i sin grav…Tro inget annat.

 9. Robin_Shadowes skriver:

  Så rösträtts-åldern till 9 år så kommer Islampartiet till makten redan 2014.

%d bloggare gillar detta: