Politiskt Inkorrekt spärrade för tredje gången


Nu har WordPress återigen spärrat Politiskt Inkorrekt efter påtryckningar från kommunister och övriga rödhakar som tycker sanningen är illa hörd.

Alla bloggare måste nu gemensamt hjälpas åt att sprida deras nya webbadress.

Personligen så mår jag illa när PK-gänget i Sverige gör allt för att stoppa en blogg vars mål är att visa hur illa ställt det är med yttrandefriheten i Sverige.

Politiskt Inkorrekt sprider inte lögner som övriga media gör. PI är en utsökt blogg som dagligen sprider sanningen, dvs den sanningen som gammelmedia undanhåller för sina läsare.

Tack på förhand för att ni via era bloggar sprider deras nya webbadress vidare. I höger spalten under Blogroll finns även deras nya länk.

Sanningen framförallt.

Politiskt inkorrekt.info/wordpress/

7 Responses to Politiskt Inkorrekt spärrade för tredje gången

 1. naivtive skriver:

  Det är nog bara ett sundetstecken att inse att hålla sig undan från leverantörer som enligt egen agenda stänger ner eget behag. Skall man vara obekväm och samtidigt ha integritet får man uppenbarligen lita på egen förmåga. Är man som en böld för vissa får man agera därefter.

 2. spikharry skriver:

  Min uppmaning till alla läsare är glasklar. Har ni råd att bidra med några kronor till Politiskt Inkorrekt så vore det förträffligt.

  Dom behöver göra vissa investeringar för att vara säkra på slippa eländet som WordPress utsätter dom för titt om tätt.

  Gå in på deras blogg och bidra men en mindre summa så får vi även i fortsättningen nöjet att få ta del av sanningen som andra PK-ister nu försöker stoppa till varje pris.

 3. sten skriver:

  Enligt vad PI tidigare har uppgett så skall det inte vara vänsterfacister som ligger bakom anmälningarna till Worldpress. Men PI kan i nuläget, av vissa omständigheter inte avslöja vem/vilka som är landsförädare. På sitt nya forum har dom lovat att vi demokrater skall få veta vilka skithögarna är. Det skall bli mig ett nöje att få veta namnen.

 4. lasse1 skriver:

  Är någon förvånad? En bolsjevik eller en vänstersosse förnekar sig aldrig. Så är det.

 5. Sveas rika skriver:

  Anne franks dagbok släng dig i väggen.
  Om några år hittas kanske PI´s huvuddator som kommer att väcka uppståndelse !!!

  \Svea

 6. rakapuckar skriver:

  Jag vet att Muhamed Ohmar eller hur det stavas inte har med denna artikel att göra, men vilken sopa. SD är det om gäller och jag skall rösta med stolthet!!!

 7. JOG skriver:

  Åsiktsförtrycket blir värre och värre i Sverige.Ett otäckt exempel är det som nu drabbat PolitisktInkorrekt bloggen.Tänker dock inte skälla på world press undrar istället vilka påtryckningar dom blivit utsatta för?Sverige börjar plötsligt allt för
  mycket påminna om gamla DDR eller varför inte om nuets
  iran när det gäller att förtrycka folk som inte delar
  åsiktsförtryckarnas åsikter.Märks på många sätt i samhället
  röstsedlar försvinner vid allmänna val,bibliotek plockar undan böcker,och om man frågar varför så blir svaret :vi vill inte helst att folk läser sådana böcker,och sånt ska alltså en kommunistjävel till bibliotikarie bestämma!En utanför ämnet parantes,var inne på ett apotek förra veckan ,precis som i gamla DDR fick jag först lämna receptet till en person ,hämta medicinen av en annan person och ställa mig i en tredje kö för att betala.Vad är det här landet på väg? ”Ursäkta utvikningen”.Självklart ska vi
  stötta PolitisktInkorrektBloggen fria bloggar är i alla fall ett ljus i mörkret för oss som både önskar
  och kämpar för att det svenska samhället hädanefter ska utvecklas på ett sätt som landet var på väg mot,
  innan politikerna började byta ut befolkningen mot
  invandrande muslimer.

%d bloggare gillar detta: