Pappan ville kontrollera dotterns oskuld stoppade upp sina fingrar i hennes underliv


Högsta domstolen kommer inte att pröva domen mot en pappa som kontrollerat om hans 9-åriga dotter var oskuld genom att föra upp fingrar i hennes slida.

”Mannen, som bor i Mölndal, friades från våldtäkt mot barn men dömdes till fyra månaders fängelse för misshandel i hovrätten.

Mannen vill frias helt, eftersom han anser att sociala faktorer väger in som gjorde kontrollen viktig”.

Då har Hovrätten godkänt att muslimska svin har rätt att rota runt i sina döttrars underliv för att kontrollera om dom har sin oskuld kvar.

Min tilltro till politiker i 7-klövern och övriga instanser som bl.a Hovrätten och Högsta domstolen ger jag inte ett skit för. Dom ligger på knä och slickar arslen dagarna i ända.

Ville kontrollera dotterns oskuld

Annonser

10 Responses to Pappan ville kontrollera dotterns oskuld stoppade upp sina fingrar i hennes underliv

 1. JOG skriver:

  Dom som deltog i det här hovrättsbeslutet borde få något hårt och mycket vasst uppstoppat i sina arslen. Och vad tänker våra muslimkramande politiker när dom
  läser om sånt här ?Inget alls förmodligen!Och det är ändå dom som bär det yttersta ansvaret för att såna här fån får husera fritt i hovrätten.Är lagen alltid skriven på det sättet att den inte gäller för muslimer som begår brott?Det här var ett absolut solklart fall av våldtäkt på en liten flicka och den muslimska grisen
  borde ha haft enligt svensk lag minst 4 års fängelse
  och livstids utvisning från landet.OCH det är också ett alldeles för milt straff.

 2. Stefan K skriver:

  Pedofiler tar då till alla knep och lögner.
  Vem tror att en 9-åring hoppat i säng och blivit av med oskulden? Sedan slår en tanken att detta rör sig om en muslimsk man och muslimska män följer profetens ord till punkt o pricka. Som bekant hoppade profeten Muhammed i säng med den flicka (Aisha) han gifte sig med när hon var 3 år, den dagen då hon fyllt just 9.
  Med ett sådant föredöme, kanske det inte är svårt att förstå faderns oro. Många muslimska män vill säkert följa sin profet och lägra en ung och orörd 9-åring.
  Vilken jä..la religion!

 3. Robin_Shadowes skriver:

  Grisen borde fått sina kulor avlägsnade med en slö rostig kniv. Åtföljt av en enkel biljett till Utankukistan. Dottern hade däremot fått ny identitet och blivit bortadopterad till en familj som inte följer pedofeten.

 4. annullera skriver:

  Att många av dessa muslimska män är efterblivna och hjärntvättade sedan födseln visste vi redan, inaveln har väl också gjort sitt till att deras hjärnor minst sagt är outvecklade. Men att våra domstolar och styrande i detta land mer eller mindre accepterar detta sjuka beteende är än mer sjukt och man kan verkligen undra om de är pedofiler hela bunten.

 5. lasse1 skriver:

  Svenskt rättsväsen är en skumf mot allt sunt tänkande…Men å andra sidan…Det är väl allmänt känt, att araber är lite snuskiga av sig…

 6. Blodsven skriver:

  Kom så ihåg att det fortfarande finns folk som tror att domstolarna i Sverige är neutrala i sina omdömen. Hur i helvete kan en normalt funtad människa ens komma på tanken att misstänka sin 9-åriga dotter för att frivilligt tappat sin oskuld? Satans pajaser och hycklarsvin som befolkar våra dumstolar…

 7. naivtive skriver:

  Om nu oskulden var kvar så försvan den i ”undersökningen” med all sannolikhet. Pilla i sin egen dotter, djävla perversa svin.

 8. Jo skriver:

  Ge aset till mig så ska jag nog fan stoppa upp både det ena och det andra i hans håligheter! FY FAN!!! När ska man kunna skjuta asen och få skottpengar?

 9. Per-Åke skriver:

  Svinet borde få sina händer avhuggna, usch vad äckliga muslimer är. Tafsa på sina egna barn, han njöt säkert det aset.

 10. korpen skriver:

  Satans pedofil äckel jag har egna barn i samma ålder .Häng den djävla pedofilen i testiklarna .

%d bloggare gillar detta: